reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aha,zaczęłam już 3xS wprowadzać w życie :-D A szczególnie to środkowe, przyjemne S :-D Ale potem brzuch miałam twardy jak kamień...
Tak samo wczoraj trochę pospacerowałam i tez brzuch twardy od razu się zrobił.. Może to dlatego że już magnezu nie biorę, bo wcześniej mi tak nie twardniał w ogóle.

reklama
Patrysiu Witaj :-) A o której dzisiaj Twoja wizyta? Dasz nam znać co tam u Alanka słychać, prawda? Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek..jesli oczywiście dotrwam bo to już będzie 40ty tydzień ...;-)

na 15:-)dam dam znac ale pewnie jutro rano bo po ginekologu jedziemy do mamy;-)no kochana możliwe że urodzisz:-)

okno umyte czekam na efekt:-)pewnie nic z tego nie bedzie ale coz ludzic sie mozna:-)oczywiscie tatusko nie byl zadowolony jak mu powiedziala ze ide myc okna...

Pyszczku widzisz Ciebie i Royanke cos boli a mnie nic dlatego obstawiam sieboe jaka ostatnia z naszej trojki do porodu:-)ciesze sie ze podobaja Ci sie moje mebelki:-)ja tez wczoraj bylam na spacerku bo byla cudna pogoda i niestety po jakichs 20-30min brzusio zaczal bolec i trzeba bylo wracac do domku!!

Patrysiu powodzenia u ginka ja ide w srode ale mam nadzieje ze nie dotrwam:-)

a ja objadam sie czekolada i sprzatam troszke!!

Kinga witaj :-) jak widzę tempka dalej ładnie się utrzymuje :tak: oby tak dalej a fasolka będzie!! :-):-):-) przyjemnego kawkowania życzę :tak:

Czarodziejko ślicznie synuś dmucha świeczki :-) i torcik superaśny! :tak: Mój Kacper uwielbia Boba Budowniczego :tak: możesz powiedzieć ile takie cudo kosztuje? ;-)

Royanna udanych zakupów :-) i obyś świnkę czerwoną znalazła ;-):tak:

Pyszczek dobrze że jesteś :-) a te bóle to niestety nie jest przyjemne przy końcu ciąży ale pocieszeniem jest to że już nieługo :tak:

Patrysiu ale Ty masz kochanego męża nie dość że został z Tobą w domku to jeszcze sernik o północy Ci piecze abyś rano miała do herbatki :tak::-)
Powodzenia na wizycie u gina :tak: ciekawe co u Alanka słychać? koniecznie daj znac jutro! :tak:

Gosiu uff...dobrze że już po myciu okna ;-) a z firaną to może lepiej zaczekaj na męża :tak: p.s. mebelki śliczne :-)

Ostatnia edycja:
paula firanke sobie odpuszczam bo tatusko by chyba mnie ubil hehe:-)ciesze sie ze i Tobie mebelki sie podobaja:-)juz sie ich doczekac nie moge ale z tego co mi m powiedzial to najwczesniej w weekend beda:-(a wiecie co kolejna listopadowka sie rozpakowala...
a ja u siebie od jakiegos czasu zauwazylam taka galeretowata mlecznobiala wydzieline..wczesniej jej nie mialam co to moze byc??

No i juz jestem i widze, ze zrobil sie ruch u nas na watku :)
Kurcze, na zakupy wydalam ponad 150zl! Ale juz chyba mam wszystko dla siebie i maluszka...oprocz spirytusu, ale mam nadzieje, ze dostane recepte na niego. Jak nie to moj M skoczy pozniej do monopolowego ;)

Gosiu, jak Ciebie nic nie boli...A te bole na @??? Ja jak tylko wychodze z domku to brzuch sie spina, twardnieje i boli. Wczoraj na spacerze co chwila przystawalam, a w pewnym momencie kroka nie moglam zrobic tak zaczal mnie bolec w pachwinie, jakby kolka...

A swinke kupilam ceramiczna, usmiechnietea, lezaca w kapeluszu-innych nie bylo...Mam nadzieje, ze spodoba sie snkowi. Najwyzej przez internet zamowie jakas inna na pozniej...

Royanka ale mnie ten brzucho boli tak co drugi dzien a ja juz bym chciala:-)widze mamy tak sama z brzusiami jak gdzies idziemy..wczoraj na spacerku tez przystwalam co chwile!!zarejestrowalam sie na srode na 14.15 do gina wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy do tego czasu!!

Royanka,Pyszczku czy Wy bedziecie brac dalej witaminy w tab jak urodzicie??

Royanka ale mnie ten brzucho boli tak co drugi dzien a ja juz bym chciala:-)widze mamy tak sama z brzusiami jak gdzies idziemy..wczoraj na spacerku tez przystwalam co chwile!!zarejestrowalam sie na srode na 14.15 do gina wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy do tego czasu!!

Royanka,Pyszczku czy Wy bedziecie brac dalej witaminy w tab jak urodzicie??
Sama nie wiem jak z tymi witaminami...ja teraz juz praktycznie nie biore od miesiaca prawie, moze czasem, sporadycznie jak sobie przypomne...

reklama
Do góry