reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki

anufifi ja do Ciebie w sumie:sorry2: wzięłam się za tą salatke o ktorej kiedyś tu pisałaś ta zz piersi kurczaczka w gyrosie i z makaronem.... no własnie- a ile tego makaronu???Pewnie tak "na oko" ale ile to jest? :-) slina mi juz leci tak,ze...:-D

Pozdrawiam wszytskie

Kochana ja kupuje lubelli takie małe muszelki , abo takie łezki jak ryz i tego połowa torebki...

ach jak ja ja lubie....dzisiaj mam zebranie u Filipka wiec nie dam rady , ale moze jutro ją zrobię :)

reklama
dzieki bardzo :-) no Lubelli tu nie znalazlam,ale takie drobniukie cos tam sie ugotowalo:-D znaczy dodam pół torebki :tak: reszta juz pokrojona i jakie zapachy :cool2:

Lece konczyć poki Niki spi...

Dzastina i co pewnie fasolinka już u ciebie jest! hm? nadal masz zawroty? pewnie Ci sie udało..

Mam ale nie takie wulgarne... ale ja się obawiam że to nie od fasolki tylko czegoś innego..np. od błędnika.... nie wiem na razie poczekam.. Idę synkowi racuszków z jabłuszkami usmażyć... mniam mniam:-):-):-) i powiem ci że jakoś optymizm ode mnie uciekł.... przestalam coś wierzyć w to że się uda... że tylko same czarne chmury wiszą.... nawet nie cieszę się piękną pogodą... za oknem... Wszystko jest pięknie do dnia sądu do 1 listopada....

witam..ale naskrobalyscie..cos ruszyl na szczescie ten nasz watek..

bereshko ciesze sie ze kubus tak radosny chlopczyk..zeby kubus przyjal to mleczko to by juz bylo malymi kroczkami do domku...tulam was mosno i buziaki wielkie ogromniste za to ze jest taki kochany.w tym wszystkim co przeszedl..

anufifi fajnie zer jestes pisz czesciej ..

beti a co u ciebie jak fasolinka..?

dzastina i kinga fajna tempka beda chyba fasolinki..

margarito witam jak dziewczynki i jak smakowala salatka?

pyszczku jak sebus bedzie to beda cie obowiazki poganiac bedzie zupelnie inaczej zobaczysz..

gioesko kacperek wie kiedy ma sie urodzic..zrobi niespodzianke..

royanno swinka sie sdpodoba napewno...

tusia tulam cie mocno..bedzie dobrze zobaczysz,,czas leczy rany..

paula jak nie uda sie w tym miesiacu bedziemy kibicowac w nastepnym,..choc jak pisalam krwawienie moglo wystapic bo fasolka sie zagniezdzila...

patrysiu napisz jutro jak po wizycie..a duzo facetow lubi sobie takie dosc babeczki...

Bardzo się cieszę :) dziękuję :) :) :)
Ja jestem po lekturze książki K.W. Chłopiec czy dziewczynka.
zakupiłam termometr owulacyjny, testy i nie wiem co dalej ze sobą zrobić
chciałabym przeczytać wszystko co tu wypisałyście ale jest tego MNÓSTWO :) będziecie się bardzo denerwować jak zadam pytanie które już pewno nie raz padło :confused:

reklama
hej

my już po zakupach:) spacerkiem zaszliśmy do rosmana, młody pospał.
Kupiłam sobie przed chwilą testy ciążowe na allego kilka sztuk tak wiec zaoszczędziłam;)

maleńka witaj! :happy2:
ja krótko i zwięźle ci mogę powiedzieć że jak staracie się o dziewczynkę to tulcie się z mężem zaraz po @ pare dni np co 2dni albo nawet co dziennie ale przed owu musicie się już wstrzymać z tulankami.
A jak na chłopca to tulanki tuż przed owu lub w czasie owu lub dzień dwa po owu :)
Taka o filozofia ;)
Powodzenia!

Do góry