reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witaj Kinga :)
zasadę znam ale boję się że się nie uda :( ta owulacja to nie taka łatwa sprawa do ustalenia. Czytam Was od początku i pochłaniam wszystko ale nie wiem ile mi zajmie te 1000stron :) A czy są tu dziewczyny którym się udało??Albo takie którym mimo starań wyszła przeciwna płeć do oczekiwanej?
Ja jutro powinnam dostać @ więc jak tylko się skończy to uderzam z termometrem i testami. Postaram się określić kiedy to i będziemy działać :)

reklama
witaj.malenka a jaka płeć ci się marzy?
u mnie chyba lepiej.ale dziś podzwigalam tobe z zakupami i troche brzuch boli.:baffled:
ciągle jestem z wami i podczytuje ale nie mam za bardzo co pisac.
oczekującym || życzę pięknych i wyrażnych.
a nasze szykujące sie do porodu hym.....ciekawe kto pierwszy ;-)aby szybko i tulić synusiów.:-)bo akurat trzech muszkieterów szykuje się nam do przyjścia na świat.:-D
a ja no cóż teraz już nie planuje płci bo życie dało mi nauczkę,teraz dałabym wiele aby mieć w brzusiu synia.czasem myśle,że to kara że od początku mówiłam do brzusia ona i nie dopuszczałam myśli o syniu.
ale oczywiscie pozostaje z wami bo tu jest najlepiej.buziole.;-)

Tusia fajnie że jesteś:-D:-D:-D

Słuchajcie... zrobiłam test owu... wyszła blada kreska.... ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam też test ciążowy i też wyszła blada kreseczka.... jeszcze bledsza od tej na owu... co mam o tym myśleć? Dziś 10 dzień po owulacji.... Czy to możliwe że się udało??? O rany jak ja się panicznie boję.... teraz to mam kuźwa cykora!!!!

witaj.malenka a jaka płeć ci się marzy?
u mnie chyba lepiej.ale dziś podzwigalam tobe z zakupami i troche brzuch boli.:baffled:
ciągle jestem z wami i podczytuje ale nie mam za bardzo co pisac.
oczekującym || życzę pięknych i wyrażnych.
a nasze szykujące sie do porodu hym.....ciekawe kto pierwszy ;-)aby szybko i tulić synusiów.:-)bo akurat trzech muszkieterów szykuje się nam do przyjścia na świat.:-D
a ja no cóż teraz już nie planuje płci bo życie dało mi nauczkę,teraz dałabym wiele aby mieć w brzusiu synia.czasem myśle,że to kara że od początku mówiłam do brzusia ona i nie dopuszczałam myśli o syniu.
ale oczywiscie pozostaje z wami bo tu jest najlepiej.buziole.;-)
Tusiu, najwazniejsze, ze jestes z nami:tak:, nawet jak nie piszesz a tylko czytasz...
To co Cie spotkalo jest bardzo przykre, ale mysle, ze nie powinnas myslec o tym jako o karze...tak sie dzieje...naturalna selekcja niestey...Minie troszke czasu i tak jak Paula, zapragniesz od nowa starania sie o fasoleczke:tak:
A teraz z nami po prostu badz...

Dzastina...po cichu gratuluje:tak:
Teraz po prostu czekaj cierpliwie do dnia @ i oby ona nie przyszla:tak: a my bedziemy sie modlic aby fasoleczka sie zagniezdzila porzadnie:tak:

Malenka, pamietaj tylko o tym, ze panowanie plci jest dla bardzo cierpliwych, trzeba poznac swoje cialo, cykle...i nie nastawiac sie w 100% na wymarzony wynik, bo ja mysle, ze tak naprawde to "ktos tam u gory" i tak zaplanowal juz wszystko...Mozna sprobowac pomoc szczesciu, ale trzeba byc przygotowanym na inny wynik niz wymarzony...
I tak naprawde najlepszym prezentem jest po prostu zdrowa fasoleczka-niewazne jakiej plci;-):tak::-D:-D:-D

dzastina a pokaż nam ten test to ocenimy jak i co widać! :)
mozesz wkleić?

Kinga nie będzie nic widać... bo test paskowy i cieniutki jest..I kreseczka ledwo widoczna... próbowałam dodać ale nic nie widać na zdjęciach.... Czekam na męża żeby mu powiedzieć... Ciekawe co powie???? A ma zły dzień... i wiem że wraca wściekły:baffled::nerd::baffled::nerd:

reklama
Do góry