reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mam :-D:-D:-D:-D;-);-)
ile czasu musi się utrzymywać wyższa temp żebym wiedziała że to owulacja?? Ten śluz to dla mnie czarna magia więc chyba nie będę obserwować bo nie umiem :(

reklama
mam :-D:-D:-D:-D;-);-)
ile czasu musi się utrzymywać wyższa temp żebym wiedziała że to owulacja?? Ten śluz to dla mnie czarna magia więc chyba nie będę obserwować bo nie umiem :(
Ja sie na tym az tak nie znam:zawstydzona/y:, bo ja w sumie nie planowalam plci w 100%. Tzn w pierszym cyklu staralam sie troche na dziewczynke ale nic nie wyszlo, a w drugim to juz po prostu zalezalo mi na dzieciatku:tak: i sie udalo...
A co sluzu, to mysle, ze jak poobserwujesz przez caly cykl, pozapisujesz, to juz w nastepnym bedziesz wiedziec co i jak.

Acha, Pyszczku, co do wielkosci brzuszka...Ty masz mniejszy, bo na 100% jestes drobniejsza ode mnie i na 100% mniej przytylas niz ja :/

A teraz zmykam sie myc i spac, jutro zajrze ale mniej. Pa

Kinga85 trzymam kciuki bo o ile dobrze zrozumiałam prawdopodobnie jesteś w ciąży :-):-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: czy Ty starałaś się o konkretną płeć czy po prostu o maleństwo??
Aż tak to bym tego nie nazwała heh ;)
a jeżeli chodzi o starania to my z mężem chcieliśmy bardzo o córeczkę,ALE trochę się chyba rozpędziliśmy z tymi tulankami wiec nie wiem co za płeć by była. Wazne aby zdrowa dzidzia była! :tak:

Pierś już tak mocno nie boli jak w ciągu dnia.
Teraz poprostu mnie pobolewają normalnie, da się znieść. masaże i okłady pomogły

Kinga no to w sumie dobre wiadomości przyniosłaś :tak: tylko szkoda że tak Cię bolą te cycole :-( leż i okładaj je :tak: albo może niech Ci mąż wymasuje delikatnie ;-)
Czekamy z nadzieją do 2 listopada! :tak::-)
czy dobre to się okażę ale nadzeja jest no nie ;-)
cycole już tak mnie teraz nie męczą wiesz... te okłady pomogły no i mężuś też dzielnie tutaj mi pomagał :-p
No czekamy czekamy na te nasze testowania Paulinko :happy:

Kinga może akurat się udało ;-);-) trzymam kciuki :-) też marzymy o córeczce :tak: a potem o synku więc w sumie jak pierwszy by był synek to tez ok :tak: oby jedna córeńka była:tak:;-)

kinga cos mi sie wydaje ze tu bedzie u ciebie fasolinka...juz za kilka dni bedziemy wiedziec...

zagladnelam tu by zobaczyc czy ania dala fotke..obiecala..a tu nic..mykam do wanny..dzieci spia cisza to musze sie troszeczke zrelaksowac..dobranoc dziewczyny..milej nocy kolorowych snow..

reklama
kiki niech Tobie się nic nie wydaje ;-) wiesz dobrze jak było we wrześniu też niby niby coś tam.... i co.... @ sie pojawiła. Wiem że teraz jest inaczej bo się staraliśmy i tulanki były częsciej,ale nie nastawiam się bo nie chce cholerka byc rozczarowana.
Mam nadzieje ale nic nie mowie...... czekajcie razem ze mną, dziekuję bardzo:)

ps. przyznam że te cycole to jeszcze tak! mnie nie bolały... :sorry:
zobaczymy.... mąż zmartwiony bo mysli że to na @.... :-(

Do góry