reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

taaaaa ja napewno...juz dawno pozapominacie o staranich i o tym forum jak ja sie bede zbierac do działania....
Kochana ja nie zapomne bo bede z Toba w tym samym czasie sie starac ;-):zawstydzona/y: a jak cos to zaciazona moze :-D
wiec sie mnie tak szybko nie pozbedziesz :cool2:
Dziewczynki zasiedzialam sie tu dzis :zawstydzona/y: .. zmykam bo musze gdzies jechac... do potem :sorry2:
Buziaki :*:*:*

reklama
No to papa :)
Ja narazie tez zmykam :)

I czuje sie jakos dziwnie...skurczy nie mam, ale podbrzusie jakies takie jak przed @ choc nie boli...tak chyba cos sie szykuje! Ale niech juz wstrzyma sie do jutra ;) bo rozmawialam wlasnie z tata i postara sie u nas jutro wieczorem byc :)

Agniesiak, najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe :)))

polakomilam sie na te probki ;) i zarejestrowalam ;)
:) Wsytdnis mały:) hihi:) Ja tez sie zarejestrowałam:) hihi:)

najwazniejsze że dzidziuś zdrowo rośnie:-)poprostu stwierdziło malenstwo że nie bedzie wszystkim pokazywac co ma miedzy nóżkami:-Dps.mówisz 22 ciekawe czy ja dotrwam do tego terminu:confused:bo to bedzie 37 tc jeśli dobrze licze:tak:ojej to by było suuper dotrwać do tego terminu lub 36 tc i to 15 grudnia (w M urodziny):-)no zobaczymy jak to będzie:tak:ale szczerze powiem że na święta wole być w domciu nie w szpitalu:sorry2:
Wytrzymasz Kochana, wytrzymasz:) Zobaczysz Alanek urodzi się w terminie:):tak::-)

TAK :)))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialac :sorry2: daj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi :tak:
super napisane.popieram..:tak:;-):-)

to ty Sylwia masz nie wesoło z wyjazdami M tak jak ja.
mój wyjechał pare dni po naszej stracie a wróci na święta.:-(
a gdzie dziewuszki się tak rejestrujecie?

Agniesiak- najwaznijesze ze malutkie jest zdrowe....płec jeszcze poznacie.....
Ja w pierwszej ciązy tak mialam ze dlugo nie wiedzielismy kto w brzuszku siedzi choc przekonana byłam ze synek!!!!!

Sylwia- jak sie ciesze ze jestes Tu.
Mam nadzieje taką cichą ze te staranka świąteczne sie udadzą!!!! a co do planowania plci.....nie mysl ze zostalas pokarana...mysle ze nie o to chodzi ale z takim podejsciem jakie masz ze chcesz po prostu dziecko.........przynajmniej nie bedziesz rozczarowana nawet jesli bedzie to 3-ci synek!!!!!

Royanna- ja juz to pisalam ale.jak zaczelo mnie cmin na@ to urodzilam:))))))
Wiec może może:)))))

Witam dziewczynki.

Ja jestem świeżo po wizycie w pracy z malutką. wszyscy się zachwycali, wynosili ją i wybujali aż miło było popatrzeć.............
I strasznie mnie namawiali na powrót do pracy i znów mam dylemat. Po poierwszej ciąży wróciłam do pracy zaraz po maciezryńskim bo musiałam. Mieliśmy rozpoczętą budowę domku i potrzbna była kasa. Zatrudnilismy opiekunkę, siedziała u nas dopóki mały nie poszedł do przedszkola i wszystko było ok. Teraz jak planowałam tą ciążę to z zamiarem że tym razem zostanę w domku. Mąż nieźle zarabia i moglibyśmy sobie na to pozwolić. Ale co komu nie powiem to wielkie zdziwienie jak to w tych czasach z jednej pensji bedziecie żyć, a jak nie daj boże mężowi coś się nie poukłada w pracy to co wtedy? Dwoje dzieci na utrzymaniu. I jeszcze wczoraj w pracy takie namowy że zaczęłam się zastanawiać co zrobić?? Napiszcie mamuśki jakie wy macie plany???????Będziecie w domku czy wracacie do pracy??????
Dodam że nie mam nikogo z rodziny kto mógłby się zająć dzidziusiem więc znów musiałabym szukać opiekunki. Z drugiej strony mam niezłą pracę i całkiem nieźle płatną więc też troszkę mi szkoda. Dobrze że mam jeszcze prawie trzy miesiące zaległego urlopu więc jakbym miała wracać do dopiero w kwietniu. Ale sama nie wiem co zrobić> PORADZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

reklama
i ja się zarejestrowałam,ale jakos nie potrafie się tam poruszać.:confused:
chciałam dodać odpowieć każą płacic.
a te gratiski to co ,gdzie nic nie czaje.

Do góry