reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwia a możesz mi napisać jakie badania robiłaś po stracie albo polecic jakąś dobrą stronke.,bo im więcej czytam to bardziej głupieje.
i zbiera mi sie ich coraz więcej .
a naprawde chce tym sie pożądnie zająć i zrobic wszystko aby być pewna że moge się znoowu starac.
A WSZYSTKIE SERDECZNIE POZDRAWIAM
I TEŻ CZEKAM NA TE WASZE PORODY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ.
PISZE MAŁO BO bo śmutno mi.:-(
Wiem o czym piszesz.. tez dlatego malo pisze .. bo jakos trudno sie znalesc w tym tlumie szczesliwych Mam i starajacych sie...
Ja nic nie robilam.. zadnych badan.. ginek mi powiedzial ze mam odpoczac.. i wyluzowac .. ze kazda kobieta jedno poronienie ma wpisane z zyciorys .. czasem nawet nie zdaje sobie sprawy ze poronila.. Niestety my mialysmy te swiadomosc.. Ide 3 grudnia do ginka i wtedy powiedzial ze mi da na jakies badanka.. na razie nic nie robilam.. kusi mnie zrobic toxo i cytomelagie.. i sie zastanawiam nad tym ..
A bylas juz u ginka po..??
Buziaczki i nosek do gory.. nie jestes sama :tak:

reklama
Ależ skąd kochana Aniu.jakby mnie to denerwowało to bym nie czytała.
jest przecież wątek o poronieniach.ale tak was lubie i mam ciągle nadzieje
tu powrócić jako starająca sie ale cóż trzeba czasu.:sorry:

Tusiu, to zrozumiale..wazne ze jestes z nami chociaz podczytujac:tak:
Hmm...nasz trojca troche egoistycznie podchodzi do tematu...my tu chyba za duzo piszemy o naszych oczekiwaniach porodu a Wy przezywacie straty...Sorrry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Royanna .. Masz sie cieszyc !!! bo to Twoj czas.. u Nas sie stalo jak sie stalo .. Poprostu nie mamy o czym pisac.. nie staramy sie .. nie testujemy.. wiec o czym tu pisac..:tak: A zanudzac Was naszymi smutkami nie ma po co ;-)
Wynagrodzicie Nam to jak my bedziemy zaciazone hihihihih ;):)):-D:-D

Kochane byłam na usg:) Niestety dzidzia odwróciła się kregoslupem do nas i tyle żeśmy ją widzieli:-D Także płci nie poznaliśmy:) M się śmieje, że na porodówce się dowiemy pewnie:) A na usg dłuuugo byliśmy:) i widziałam buźkę jak się rączką malenstwo zasłaniało:) Wsytdnis nasz Kochany:) Ogólnie jest wszystko dobrze:) Cieszę się, tylko szkoda, ze tej płci nie znamy:) Nawet zdjęc nie dostaliśmy bo nie było ładnych widoczków bo zakrywał się cały czas.. Następna wizyta u gina 22 grudnia dopiero i pewnie bez usg.. jeszcze tyyyyle czasu.. eh:)
A tu link dla mam i przyszłych mam:)
O programie - Lovela

nie byłam jeszcze na kątroli bo dopiero jutro mam do odebrania
wynik h-p i właśnie nie wiem czy iść z nim czy czekać na pierwszą @ bo jeszcze nie miałam.a ty jak zrobiłaś.

Agniesiak... Wazne ze u Dzidzi wsiooo ok ..;-):tak:
Tusia... ja bylam na wizycie zaraz po zabiegu bo w sobote mialam zabieg a we czwartek bylam na wizycie .. bo mialam na wypisie ze kontola od 5 do 7 dni ..I powiem Ci ze bardzoo mi pomogla ta wizyta.. jednym slowem postawila mnie na nogi :tak: Wiec jesli masz mozliwosc isc teraz .. ja bym poszla.. :tak: .. h-pat ja nie mialam.. moze dlatego ze jak dojechalam do szpitala bylo juz po wszystkim...

więc jak po wizycie 3grudnia będzie ok.zaczynasz staranka?
czy na razie nie?bo ja chęc mam ogromną ale strach jeszcze większy.:szok:

więc jak po wizycie 3grudnia będzie ok.zaczynasz staranka?
czy na razie nie?bo ja chęc mam ogromną ale strach jeszcze większy.:szok:
TAK :)))
Tez sie boje .. ale strach chyba juz bedzie caly czas z nami.. Jak sie uda to w same swieta bedziemy dzialac :sorry2: daj Boże zeby tak bylo.. bo jak nie w swieta.. to niestety bedziemy chyba czekac az do czerwca :-(
Tylko powiem Ci .. ze "dojrzalam" do tego ze chce poprostu dziecko... niezaleznie jakiej bedzie płci.. czy dziewczynka czy chlopczyk bedzie tak samo mocno kochane i wyczekiwane.. Nie bede kombinowala bo mnie juz raz pokaralo.. wiec che tylko szczesliwej ciazy.. szczesliwego rozwiazania i zdrowej dzidzi :tak:

reklama
Agniesiak a to mały urwis no ;-) ale najważniejsze że dzidzia zdrowa i wszystko ok :tak: najwyżej będziecie mieć niespodziankę przy porodzie :-)

Royanna nie przejmuj się że Was tu najwięcej wkońcu Wy teraz najważniejsze jesteście :tak: wszystkie tu czekamy aż urodzicie :tak::-) a inne sprawy też są przecież zauważane :tak: a że poród daje tyle emocji to każda z nas wie przecież :tak::-) już nie mogę się doczekac kiedy zobaczę Waszych synków :-)

Sylwia dziękuje Ci kochana :-) fajnie że jesteś już :tak:niedługo i Ty do nas dołączysz w starankach :tak:

Tusia ja też zaczełam czytać i głupiałam wiec przestałam zrobiłam tylko moim zdaniem najważniejsze badania czyli: toksoplazmoze, cytomegalie, przeciw ciała różyczki (bo ja nie chorowałam), usg narządów rodnych, morfologie, mocz i rtg klatki piersiowej bo to zaleciła mi moja gin :tak: Kochana nigdy nie będziemy na 100% pewne czy wszystko bedzie dobrze nawet jakbyśmy zrobiły tysiąc innych badań, musismy mieć tylko nadzieję że będzie dobrze i być dobrej myśli! :tak: a im wiecej człowiek czyta tym badziej można się psychicznie załamać. Także wybierz się kochana do swojego gina i najlepiej jego zapytaj o badania jakie powinnaś zrobić! :tak:

Do góry