reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zapomnialam Wam napisac jak mnie synus dzisiaj zaskoczyl.
Macius, moj trzylatek powiedzial mi dzisiaj cos tak milego, ze prawie sie poplakalam. Otoz w pewnej chwili przytulil sie do mnie, spojrzal mi w oczy i oznami:
"Jestes wpaniala mamusia! Gotujesz pyszne obiadki i zupki, pieczesz ciasta...Nooo" I mocno mnie usciskal! A ja sie poczulam jakbym wygrala glowna nagrode na loterii :)))
jak słodko:-)oj kiedy ja się doczekam aż mi synek powie coś tak kochanego:-)
A my wrócilismy od fryzjera...po drodze złapał nas deszcz :baffled: Kacperek za to że był grzeczny i dał sobie włoski podciąć mógł sobie wybrać prezent i kupiliśmy traktor (kolejny zresztą;-)) :tak:
Ogarnęłam troszkę mieszkanie i jestem :-)
A oto mój syncio :-)

Zobacz załącznik 178182Zobacz załącznik 178183Zobacz załącznik 178184
mmmm suuuuper:-)ps.tak akwarium jest bardzo ładne:-)
PYSZCZKU no nieciekawie:sorry2:

reklama
hey-hunny.gif

Royanna- masz bardzo mądrego synka!!!!!!
Ja wiem o czym mowisz bo mamy dzieci w poobnym wieku i moj Maciej tez tak czasem potrafi mi powiedziec.....uwielbiam jak mowi: Mamusiu Kocham Cię....to jest niesmowite!!!!!

Paula- sliczny Twój syneczek!!!!!

dziewczyny mam pytanie. Zarejestrowałam się na 28dni. Kiedy jak i ile pieniędzy muszę przelać?? wiem że pierwszy miesiąc jest za darmo. A potem muszę zapłacić. Ale nie wiem ile i na jakie konto :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paula- nie martw sie Kochana- zobaczysz ze i Ty doczekasz sie tych dwóch pieknych kreseczek!!!! I juz wszystko bedzie dobrze....kto wie moze bedzie prezent pod choinkę:))))))
Czarodziejko dziękuje :happy2: bardzo bym chciała mieć taki prezent świąteczny:tak::-)

Pauladobrze ze @ przyszla przynajmniej wiesz ze mozesz staranki zaczac:-)
Paulano jednak przylazła @, ale tak jak piszesz możesz już spokojnie zacząć kolejny cykl i razem z Kingą i Dzastiną się starać :tak: życzę Wam żebyście wszystkie 3 zaszły, a potem tak jak ja, Gosia i Royannka razem czekały na poród :) Buzki :-)
nie smuć się bynajmiej możesz spokojnie zacząć nowy cykl co szybko czas @ minie i staranka:tak:
Dziękuje Wam kochane już się nie mogę doczekać staranek ;-):-):-D
Pyszczek bardzo fajnie by było żebyśmy we 3 razem z Kingą i Dzastiną zaciążyły :tak::-)

dziewczyny mam pytanie. Zarejestrowałam się na 28dni. Kiedy jak i ile pieniędzy muszę przelać?? wiem że pierwszy miesiąc jest za darmo. A potem muszę zapłacić. Ale nie wiem ile i na jakie konto :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Malenka.. tam u gory w prawym rogu masz zakladke "platnosci" tam sie dowiesz wszystkiego ;-)

Dziewczynki Dziekuje Wam bardzooo za pamiec i o moim Aniolku :* .. Pula dla Twojego
[*] ..Tusia
[*] i Kiki dla Twojego braciszka
[*] .. smutne to swieto :(

Ja mialam awrie kompa.. cos mi sie zawiesil ale juz wsiooo ok. na szczescie :-)
Pyszczku..Royanna .. Gieoska no rodzcie bo ile bedziemy czekaly ??? :-D:-D .. Pociesze Was ze ja 1.. urodizlam w 16 dniu po terminie :szok: 2 w tydzien po terminie .. wiec juz Wam malo zostalo ;-):-):-)
Paula.. Synus sliczny.. zreszta jak wszystkie Kacperki ;-) no i te... diabelki w oczkach ;-)
Royanna.. ależ Ci slicznie Macius powiedzial :zawstydzona/y: az serce sie raduje ;)
Paula przykro mi ze @ przyszla.. ale z drugiej strony dobra nowina ze znow mozna zaczac serduszka ;-)Trzymam za Ciebie kciuki..Nasze Aniolki nad Nami czuwaja i musi sie udac!!!!!:tak:;-)
Dzastina.. Kinia.. przykro mi .. ale teraz do roboty !!! ;-):tak:
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI NO I ZA NASZA TROJCE ZEBY JUZ URODZILY !!! :))))
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH :)

Malenka.. tam u gory w prawym rogu masz zakladke "platnosci" tam sie dowiesz wszystkiego ;-)

Dziewczynki Dziekuje Wam bardzooo za pamiec i o moim Aniolku :* .. Pula dla Twojego
[*] ..Tusia
[*] i Kiki dla Twojego braciszka
[*] .. smutne to swieto :(

Ja mialam awrie kompa.. cos mi sie zawiesil ale juz wsiooo ok. na szczescie :-)
Pyszczku..Royanna .. Gieoska no rodzcie bo ile bedziemy czekaly ??? :-D:-D .. Pociesze Was ze ja 1.. urodizlam w 16 dniu po terminie :szok: 2 w tydzien po terminie .. wiec juz Wam malo zostalo ;-):-):-)
Paula.. Synus sliczny.. zreszta jak wszystkie Kacperki ;-) no i te... diabelki w oczkach ;-)
Royanna.. ależ Ci slicznie Macius powiedzial :zawstydzona/y: az serce sie raduje ;)
Paula przykro mi ze @ przyszla.. ale z drugiej strony dobra nowina ze znow mozna zaczac serduszka ;-)Trzymam za Ciebie kciuki..Nasze Aniolki nad Nami czuwaja i musi sie udac!!!!!:tak:;-)
Dzastina.. Kinia.. przykro mi .. ale teraz do roboty !!! ;-):tak:
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI NO I ZA NASZA TROJCE ZEBY JUZ URODZILY !!! :))))
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH :)

dziękuję :tak:

Sylwia a możesz mi napisać jakie badania robiłaś po stracie albo polecic jakąś dobrą stronke.,bo im więcej czytam to bardziej głupieje.
i zbiera mi sie ich coraz więcej .
a naprawde chce tym sie pożądnie zająć i zrobic wszystko aby być pewna że moge się znoowu starac.
A WSZYSTKIE SERDECZNIE POZDRAWIAM
I TEŻ CZEKAM NA TE WASZE PORODY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ.
PISZE MAŁO BO bo śmutno mi.:-(

Paula, synus slicznie wyglada w nowej fryzurce :)

Moj Macio uwielbia chodzic do fryzjera, ma swojego ulubionego, ale nad morzem u moich rodzicow, nie w Szczecinie.

Sylwia-fajnie, ze zajrzalas do nas :), ale nie fajnie z tym porodem po terminie...Ja Macia urodzilam przed terminem i mam nadzieje, ze tu zdaze choc jeden dzien przed terminem.

W sumie to dziwnie sie czuje...niby nic mi nie jest, ale tak jak pisalam wczesniej, lono jakby napuchniete, a z kazdym ruchem maluszka odczuwam silny promieniujacy bol kosci ogonowej, momentami mnie obejmujacy...to chyba kosci sie rozchodza jak sie wierci...Troche sie obawiam, aby nie bylo zaskoczenia, ze jak beda juz skorcze takie "jakbym chciala"to moge do szpitala nie zdazyc...W sumie z Maciem nie mialam silnych, a jak juz byly takie dosc bolesne to mialam rozwarcie na 8cm...

reklama
Sylwia a możesz mi napisać jakie badania robiłaś po stracie albo polecic jakąś dobrą stronke.,bo im więcej czytam to bardziej głupieje.
i zbiera mi sie ich coraz więcej .
a naprawde chce tym sie pożądnie zająć i zrobic wszystko aby być pewna że moge się znoowu starac.
A WSZYSTKIE SERDECZNIE POZDRAWIAM
I TEŻ CZEKAM NA TE WASZE PORODY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ.
PISZE MAŁO BO bo śmutno mi.:-(
Tusiu, to zrozumiale..wazne ze jestes z nami chociaz podczytujac:tak:
Hmm...nasz trojca troche egoistycznie podchodzi do tematu...my tu chyba za duzo piszemy o naszych oczekiwaniach porodu a Wy przezywacie straty...Sorrry:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry