Witajcie 
Jestem i nadal nie rodzę
Ale mnie dzisiaj wyrolowała moja klinika do której chodzę do gina i na wszystkie usg!
Byłam zapisana rano na to ktg, zapisywałam się telefonicznie jak zwykle w ich centrum obsługi klienta i pani która mnie zapisywała skierowała mnie do nowo otwartego oddziału tej kliniki zapewniając że od kilku dni tam również wykonują ktg. Pytałam jeszcze kilkakrotnie czy aby na pewno, ona potwierdziła że oczywiście. Pomyślałam że super, bo ten nowo otwarty oddział jest dosyć niedaleko nas, szybko można tam dojechać, i nie trzeba pchać się rano w szczycie gdy największe korki do centrum i starego oddziału kliniki. Tak więc pojechaliśmy z M, a tu dowiaduję się z rejestracji, że ktg owszem mają, ale jeszcze nie wykonują tej usługi, bo nie ma położnej która by to mogła zrobić 

Zamieszanie tam zrobiłam, babki mnie przepraszały, no ale co, zostałam odprawiona z kwitkiem i nie zrobiono mi badania. M już musiał jechac do pracy, zresztą nie było szans zapisac się jeszcze na dzisiaj do starego oddziału kliniki na kolejne ktg, jutro święto, więc pozostaje tylko czwartek, ale chyba sobie odpuszczę, skoro w piątek mam być już w szpitalu ... Tak więc wróciłam do domu i już.
A noc miałam okropną, bo od 1.40 regularnie budziły mnie skurcze i skręcało mnie z bólu i tak do rana, w międzyczasie wstawalam, chodziłam po domu, usypiałam przy stole w kuchni, znowu się kładlam i tak w kólko

Jestem i nadal nie rodzę

Ale mnie dzisiaj wyrolowała moja klinika do której chodzę do gina i na wszystkie usg!

A noc miałam okropną, bo od 1.40 regularnie budziły mnie skurcze i skręcało mnie z bólu i tak do rana, w międzyczasie wstawalam, chodziłam po domu, usypiałam przy stole w kuchni, znowu się kładlam i tak w kólko