reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

szczerze wam powiem że nie wiem czego się mogę spodziewać jeszcze dziś...
ręce opadają....
wieczorem mamy wyjść na spacer we dwoje tylko... może to dobry pomysł.

Jeszcze raz dziekuje wam Paula, maleńka, aishabg, Agniesiak, Patrysia Pyszczek.... :)

Odezwe sie wieczorkiem może i wtedy na spokojnie poczytam o czym rozmawiałyście.
Miłego popołudnia!
:happy:

trzymamy kciuki :tak: na pewno się pogodzicie :tak:
czekam na wieści - udanego , miłego , romantycznego spacerku :tak:

reklama
no ja miałam 2 razy robioną biobsję i nie jest to nic groźnego tyle że cały czas się powiększają i trzeba je wyciąć wkońcu bo zacznę się dusić :szok:

Maleńka a gdzie ten domek? my to raczej nad morzem będziemy w przyszłości czegoś szukać :tak:

Kinga to życzę miłego spacerku i wieczorku :-) napewno wszystko się ułoży :tak:

oj Kochana do morza to byś miała kawałek:-D domek jest pod Poznaniem (8km do Poznania) ;-);-)

No to do napisania dziewczynki :tak:

życzę Wam miłego wieczorku :-)

Papatki! heej.gif

nie mogę !!:no::no::-:)-:)-:)-:)-(
nie mam tarczycy (mam wyciętą) i mam zły poziom TSH- zanim zajdę w ciążę muszę to wyregulować. To trwa już 2miesiąc i nie jest tylko ciut lepiej. Jak w tym tempie to pójdzie to nie wiem kiedy zaczniemy starania :-:)-( ale obserwuję się już teraz, żeby jak tylko endokrynolog da zielone światło zacząć działać :tak::tak::tak:
Uuuu a już myślałam... ja tez miała kłopoty z tarczycą i się leczyłam jak byłam młodsza. Ale już się nie leczę, nie pamiętam czy mi tam coś minęlo czy co. Nie leczę się i już:-p Mojego M siostra cioteczna tez ma problemy z tarczycą i tez chcą dzidziusia.. Maleńka to przez ta tarczycę nie możesz:eek: A jakbyś tak zaszla w ciążę to co by się stało?:sorry: Pewnie tez można jakoś leczyc w trakcie trwania ciąży bo niektóre kobiety się lecza..

ręce opadają....

Jeszcze raz dziekuje wam Paula, maleńka, aishabg, Agniesiak, Patrysia Pyszczek.... :)

Odezwe sie wieczorkiem może i wtedy na spokojnie poczytam o czym rozmawiałyście.
Miłego popołudnia!
Kochana udanego spacerku życzę:) Niech te ręce Ci już nie opadają:):-)

jasne że fajnie, a bratowa niech nie fika :tak::tak:
moja siostra wybudowała się jakieś 5km od nas więc też mam ja blisko, wsiądę w samochód, 5minut i jestem. Tylko druga siostra dalej.. jakieś 50km bo tam się budowali :-:)-( to już nie to:-( wyjazd na kawkę to cała wyprawa:-:)-(
zobaczysz że docenisz brata;-) i to że jest tak blisko. A zawsze możesz doradzić w wyborze żony;-);-);-);-)

No to też fajnie masz i do tego siostry :-)
No mam nadzieję, że będę miała jakiś wpływ na wybór :-D. Jak narazie to kiepsko trafia :-) a potem się wypłakuje w rękaw

ręce opadają....

Miłego popołudnia!

Kinga, nie smutaj się, będzie dobrze. Spacerek i rozmowa to dobry pomysł.

Chyba czas jest jakiś nie teges, bo ja tez jakaś poddenerwowana jestem i na mojego M warczę - czas na OWU? :-)
Jak to mój M mówi "wieczór bez wieczornej zje..i ..." :-D

Maleńka a gdzie ten domek? my to raczej nad morzem będziemy w przyszłości czegoś szukać :tak:

O jeżu nad morzem...mmmmm... marzenie... jeszcze z widokiem na plażę :-)
A narazie pozostają kominy i szyby kopalni :-D
Kiedyś będę miała domek nad morzem... :blink::-)
A mój brat marynarz i miałam nadzieję że się gdzieś tam osiedli, a tu masz wrócił na południe :sorry2:

Ostatnia edycja:
Uuuu a już myślałam... ja tez miała kłopoty z tarczycą i się leczyłam jak byłam młodsza. Ale już się nie leczę, nie pamiętam czy mi tam coś minęlo czy co. Nie leczę się i już:-p Mojego M siostra cioteczna tez ma problemy z tarczycą i tez chcą dzidziusia.. Maleńka to przez ta tarczycę nie możesz:eek: A jakbyś tak zaszla w ciążę to co by się stało?:sorry: Pewnie tez można jakoś leczyc w trakcie trwania ciąży bo niektóre kobiety się lecza..

Kochana udanego spacerku życzę:) Niech te ręce Ci już nie opadają:):-)
och następstw może być dużo, zaczynając od poronienia kończąc na poważnych wadach u dziecka. Nie będę ryzykować i grzecznie poczekam :tak::tak:Jak już się jest w ciąży (a nie ma się tarczycy) to BARDZO trzeba pilnowac poziomu hormonów i być u endokrynologa pewno częściej niż u ginekologa. Nie wiem jak jest z leczeniem w trakcie ciąży- na pewno bierze się leki (bo bierze się je do końca życia) ale powiem szczerze że nie słyszałam o przypadku kobiety w ciąży która bierze się za regulowanie tej sprawy będąc w ciąży . Raczej żadna z rozregulowanych nie donosi ciązy a te co zaliczyły wpadkę i miały w miarę dobrze ustawioną dawkę hormonów miały ogromne szczęście:tak::tak: Jest też zasadnicza różnica mieć chorą tarczycę która działa nie tak jak należy a nie mieć jej wcale. 2 przypadek jest dużo bardziej skomplikowany:confused2:

aishbag siostry to świetna sprawa:tak:
szkoda chłopaka- powiedz że Ty mu załatwisz fajną babkę :tak: dla Twojego i jego bezpieczeństwa:tak::tak:

Tak w duchu się cieszę bo boli mnie jajnik- tak że jak mocniej stąpnę to mnie zgina w pół- nie miłe ale cudowne uczucie:tak: po moich czarnych wizjach:tak:

Honia to samo mówię :tak::tak::tak:

O jeżu nad morzem...mmmmm... marzenie... jeszcze z widokiem na plażę :-)
A narazie pozostają kominy i szyby kopalni :-D
Kiedyś będę miała domek nad morzem... :blink::-)
A mój brat marynarz i miałam nadzieję że się gdzieś tam osiedli, a tu masz wrócił na południe :sorry2:

Nad morzem cudnie,,,,,, romantycznie :-p:-p:sorry::sorry::sorry::sorry:
ale dla mnie tylko wiosna lato. Zima i jesień to tragedia, wieje i takie wilgotne powietrze jest :crazy:

reklama
dziewczyny wybaczcie że tak natrętnie dziś piszę !!!! ale byłam w łazience zrobić test. Odłożyłam na 10minut wg wskazań na instrukcji. Wracam i POZYTYWNYYYYYYY!!!!!!!!!!!! 2 kreski równego koloru :-D:-D:-D:-D:-D:-D czyli wszystko ok:tak::tak::tak:
tak czy inaczej dołączę mierzenie temp. Więc jeśli ktoś mógłby mnie poinstruować jak to jest dokładnie....
no widzisz a się juz martwiłaś:-)no to teraz sobie poobserwujesz dokładnie co i jak a potem staranka:-)

Do góry