reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam i ja :-)

Czaruś ma się lepiej... już mu nawet apetyt w 100% wrócił...

Ja bardzo chciałam niespodziankę w lipcu się nie udało.. Może w sierpniu się uda;-);-);-);-) Brzuch już mnie zaczyna pobolewać ale to jeszcze chyba nie pora...ale serduchować będziemy hihihii....Ja marzę o włochatej córeczce, ale jak Czaruś będzie miał braciszka to też będzie superowo....No nic... trzeba się starać... A ty Kinga już po owu? Czy jeszcze serduszkujecie? ;-);-);-)

Gosiu no widzisz i masz jeden dzien do przodu ;-) jakoś przeczekasz ten weekend :)

Dzastina no to się cieszę że Czarusiowi lepiej! :-) A dzieci sierpniowe są fajne, sama urodziłam się 7go sierpnia :-D

Tak dzieci z sierpnia są super bo ja i M też z sierpnia.
pozdrawiam i kibicuje każdej z was w jakiejkolwiek dziedzinie.;-)
Royanna-zdjątko małego muszkietera poproszę.:-)

No i ja z sierpnia jestem! :-)
Dzastina my serduszkujemy old the time!! :tak: nie patrzymy na to bo owu czy coś... poprostu się kochamy.... :rofl2::happy:
Dobrze że synek lepiej!!! :)

a my juz po zakupach
oto nasz nowy dywanik :)

reklama
Do góry