reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Jeju kobitki jak się ciesze że jeszcze troche i poród bo normalnie oszaleć idzie:no:wczoraj pobawiłam się ze synkiem na dworzu i o to mam nie moge chodzić w nocy ledwo co przekręcałam się na bok masakra tak mnie boli cała miednica spojenie czy co tam wogóle to jest:sorry2:ech...
No ale sobie umyłam włoski i teraz na necika czas:-p
bereshko moj ercan jeszcze nie spi,derya zasnela po 22 tak kolo 24 dam jej mleko i tez ide spac..moze zasne..dobranoc

moja derya z danielkiem..fotka dzisiaj zrobiona..:tak:;-):-)

moje sece placzace,,:-(;-)
płaczące ale jakie kochaniutkie:-D
AGNIESIAK kciuki za wizyte:-)
ANUFIFI no to jeszcze troche i do nowego domku jupi:-)
BERSHKA jesteś dzielną kobitką:tak:kciuki aby i wam sie udało z domkiem:-)
SYLWIA no tak to już jest że każda ma poniekąd inne zdanie i wtedy wychodzi takie HALO no ale myśle że już jest ok i będziemy tu wszystkie dalej fajnie pisac:tak:

Cześć
Dziewczyny powiedzcie jak uważacie co mogę mieć chłopca czy dziewczynkę? 
Współżyłam w 45dc wieczorem (rano o 11  i po południu o 17 testy owulacyjne wyszły pozytywne) więć owulacja była w 46 dc bądź w 47 dc) Według USG w 8 tygodniu ciąży termin wychodzi mi na 16 lipca-to by chyba wychodziło jakby owulacja była w 47 dc. Ja tam bardziej się upierałam z terminem na 15.07  

Cześć
Dziewczyny powiedzcie jak uważacie co mogę mieć chłopca czy dziewczynkę?
Współżyłam w 45dc wieczorem (rano o 11 i po południu o 17 testy owulacyjne wyszły pozytywne) więć owulacja była w 46 dc bądź w 47 dc) Według USG w 8 tygodniu ciąży termin wychodzi mi na 16 lipca-to by chyba wychodziło jakby owulacja była w 47 dc. Ja tam bardziej się upierałam z terminem na 15.07

PatiPaula ...trudno cos napisac mądrego bo na samych testach sie opierając to bardzo róznie bywa...jak tutaj można było zaobserwować to czsem test owu wychodzi dodatni własnie w dniu owu , u innych dziewczyn na dwa dni przed ...a miałas jakies inne objawy owulacji??? ból , sluz ...?

Dziękuję
miezyłam tez temperaturę cały czas i jesli tem z 42 dc(temp. 36,70) uzdać za zakłócona bo piłam dzień wczesniej alk to w dniu 45 był skok z 36,6(poziom temp nizszych ) na 36,70 
w 45 dc jak pisałam była 36,70
w 46-36,75
w 47-36,80 
a od 48 dc powyzej 37,80

reklama
Do góry