reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Czarodziejko mega gratulacje!!!!
:-)
10 minut?? TO chyba rekordowy poród
Tez taki chcę!!

A ja jutro może już torbe spakuję bo troszku się obawiam już:-)
Wczoraj tak mnie zacząl brzuch bolec.. zbladłam, ręce mi się trzęsły i ogólnie słabo mi było.. no ale przeszło.. nie wiem czy to skurcz czy to co.. Dziś M do wieczora na uczelni w Olsztynie.. egzamin ma.. juz bym chciała żeby wrócił
Bo nie lubię byc sama w domku.

10 minut?? TO chyba rekordowy poród

A ja jutro może już torbe spakuję bo troszku się obawiam już:-)
Wczoraj tak mnie zacząl brzuch bolec.. zbladłam, ręce mi się trzęsły i ogólnie słabo mi było.. no ale przeszło.. nie wiem czy to skurcz czy to co.. Dziś M do wieczora na uczelni w Olsztynie.. egzamin ma.. juz bym chciała żeby wrócił

Paula25
szczęśliwa :)
Agniesiak Wy z Nadią jesteście następne ;-)
do później....

do później....
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Czarodziejko GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN SYNKA
Dużo zdrówka życzę
Dużo zdrówka życzę
P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
mówisz że zakupy już można powiedzieć zakonczone to supcio teraz czekać na Tomaszka:-)no ale porodówka o jej jaka super no na pewno bedzie miło tam rodzić

a co do wagi nie martw się na pewno wszystko jest dobrze
ale się szybko uwinełaś chyba całe rozwarcie praktycznie w domu przeczekałaś
supcio witamy Maksia na świecie
och tak to spojenie potrafi nieźle dokuczaćKochana ja się czuje wspaniale, tylko to spojenie mnie tak ciągnie, że kroka zrobic ciężkoAle ogólnie czuję sie rewelacyjnie
Przygotowania już pełna parą
Brakuje tylko wózeczka i łóżeczka
No ale to na dniach się kupi;-)No i wielkie oczekiwanie na małego
Wczoraj na szkole rodzenia zwiedzaliśmy oddział i porodówkę
Normalnie tak tam ślicznie, że mogłabym juz rodzic
Taki super sprzęt.. i opieka.. Na kazdej sali porodowej wanna z masażem, piłki, drabinki, worek sako, materac, normalnie wsio
:-) Dwa fotele, ława, lampa stojąca (taka duża, domowa), radyjko, piękne kolorowe ściany, obrazeczki i zasloneczki
Czułam sie jak w pokoju dziecinnym, bardzo ładnie
:-) Mam nadzieję, że poród będzie lekki.. choc nie nastawiam sie zbytnio bo wiadomo.. slyszałam, że jak pierwszy to długo trwa
![]()

już pół roczku o jaaaaa ale ten czas leci :-)jaka cudna Waneska:-)hehe PYSZCZKU racja i te rajstopki fajoskie saHaloo dziewczynki wpadam przywitac sie z Wami i pochwalić ze pare dni temu malutka skończyła pół roczku:-)Zobacz załącznik 200823Zobacz załącznik 200824
czytam Was co jakiś czas wszystkim bardzo gratuluje i zycze spełienia marzeń!!!
brakuje ostatni bershki mam nadzieje ze ok u niejodezwij sie kochana!!!
całuski zostawiam;-)

i Kubuś już pół roczku bedzie mieć jeju a co niedawno z brzucholkami chodziłyścieu mnie już lepiej, dni pochmurne minęły, jutro jedziemy do Krakowa na wizytkę i aż mam ciary co mi powie docent ! Kubus stanął z wagą znowu
Agnieszko masz piękną córeczkę, mój Kubuś w przyszłym tygodniu też kończy pół roczku:-):-):-):-)

KOCHANA MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kochane o to sms od Czarodziejki naszej
O 5:40 nasz sliczny synus przyszedł na świat . Poród trwał 10 minut. Kluseczek wazy 3400 i mierzy 55 cm. Jestesmy tacy szczęśliwi!!!!!!!!!
Kochana gratuluje tu jeszcze raz![]()

K
Kinga85
Gość
Witam Was:-)
Agnieszka jaka słodka ta Twoja księzniczka:-) Jeszcze trochę i ja będę miała taką przy sobie
Patrysiu Ty też masz przystojnych synów. Dominik chyba do taty jest podobny a Alanek coś w mamę się chyba wdał
Czarodziejko super wieści. GRATULUJE!!! I poród ekspresowy. Pozazdrościć:-)
Paula rzeczywiście teraz na Agniesiak i na mnie kolej
Ciekawe która pierwsza się wykluje:-)
Agnieszka jaka słodka ta Twoja księzniczka:-) Jeszcze trochę i ja będę miała taką przy sobie

Patrysiu Ty też masz przystojnych synów. Dominik chyba do taty jest podobny a Alanek coś w mamę się chyba wdał

Czarodziejko super wieści. GRATULUJE!!! I poród ekspresowy. Pozazdrościć:-)
Paula rzeczywiście teraz na Agniesiak i na mnie kolej

reklama
Podziel się: