R
RiSiA
Gość
Paula gratuluje synka
) fajnie, z ekolejny facet
kurtka na sieropniówkach większość facecików sie rodzić bedzie
a to mój maluszek
i tutaj
a to mój maluszek

i tutaj

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochaną masz rodzinkę
ślicznie widać kręgosłup Bartusia:-)bardzo się ciesze że wszystko dobrze:-)i tutaj
super że z dzidzia wszystko dobrze no i SUPER GRATULUJE ZDROWEGO CHŁOPACZKAHej dziewczynki :-)
Już jestem...z dzidzią wszystko w porządku, widać było jak ładnie bije serduszko, nóżki, rączki, główka i wszystkie wewnętrzne części są na swoim miejscu! :-) Bardzo się cieszę! :-)
Zaraz Wam wstawię zdjęcie z usg![]()
super się bawi synuś w przeczkolu:-)a jaki elegancik no no przystojniaczek z Emilka:-)Heyka
A my niedawno wrocilismy, Remikowi przedszkole sie bardzo podoba, zabawki, zabawy, piosenki, tance, był nawet obiad: zupka ogorkowa i nalesniki ze smietana. A potem poszlismy na przedszkolny plac zabaw. Biegał w samej bluzie tak słonce przygrzewało, ale sie wyszalał...
[
no kochana myslałam dzisiaj o tobie jak się czujesz już 33 tcPaula czy ty chcesz zebym ja tu urodziła z tych nerwów?!?! ;-)
super ciuszki :-)Kindzia zdjęcia dla Ciebiereszta się na razie suszy po praniu więc innym razem wkleję jak już wyprasuję
![]()
jestem jestem;-)Kinga, Patrycja, Dzastinka, Czarodziejka, Honi, Tusia, Rybka, Joanna, Kiki., Royanna, Gieoska........... hallo?
Miłego............