reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gie-oska może kup Kacperkowi śliniak z rękawkami,marchewki nigdy jeszcze niczym nie sprałam
U nas po staremu,męczymy się siedzeniem w domu.

reklama
hej

nie mam ostatnio weny na pisanie a raczej nie moge sie wkrecic tu do was tak duzo piszecie
a ja nie mam siły czytac wszystkiego :(
u mnie jako tako

pozdrawiam was

Gosiu ja zawsze brałam od razu po zabrudzeniu pod zimną wodę i nie pamiętam czy tylko spłukałam czy płynem do naczyń zmywałam...chyba płynem...możesz spróbować. Śliniak z rękawkami też polecam :tak:

Agniechak pozdrawiam :happy2:

Kinga życzę lepszego samopoczucia :tak: tulam...

A my zaraz zmykamy do fryzjera...czas ostrzyc mojego smyka :tak: a potem idziemy kupić coś na obiadek :tak:

Do później...

Gosiu np. coś takiego ŚLINIAK frotkowy Z RĘKAWKAMI kolory PROMOCJA!!! (1034686076) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=śliniak+z+rękawkami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Sowki witaj:-)

Dziewczyny czym mozna wybawic plamy z marchewki??bo Kacper normalnie pcha mi lapki do sloiczkow i caly sie tym brudzi a mnie szlak trafia bo nie lubie miec brudnych ciuszkow...

Hey:happy2::happy2::happy2: a może taki śliniak ortalionowy, a nie materiałowy, żeby marchewkę można było spłukać:tak::tak::tak: a może karm dzieciaczka w krótkim rękawku, żeby miał gołe rączki:confused::confused::confused:

WITAM:-)
Witajcie:happy2::happy2::happy2:

Czy mogę się do Was dołączyć????

Co prawda nie mam jakiegoś sposobu, by kolejnym Naszym dzieckiem była dziewczynka, ale bardzo bym chciała:-D:-D:-D tzn. dla Nas najważniejsze jest, by dzieciaczek był zdrowy, ale wiecie jak widzę te wszystkie piękne sukienusie to tak strasznie chciałabym dziewczynkę:-):-):-) ale jak następny będzie chłopak to będę Go kochać równie mocno:-):-):-)

Myślimy z Mężusiem, żeby między Bartusiem a kolejnym Maleństwem było ok. 2 lata różnicy i najlepiej jakbym znów była Lutówką, ale jak to wyjdzie zobaczymy:-p:-p:-p

Widzę tu patrysię -> hejka:-):-):-)

edit: Pajkaa widzę, że Twój syn będzie miał na drugie imię tak jak Nasz na pierwsze
:-):-):-)
hejka:-D

U nas dobrze słoneczko też jest także spacerek pewnie będzie zaliczony a że M wymienia okno w łazience(musi jeszcze domurować bo wstawiamy mniejsze) to tym bardzie sie wybierzemy aby Dominiś za bardzo nie "pomagał" tatusiowi:-p

Dzieki babeczki za info o tych sliniakach:-)musze takich z 3szt nabyc:-)bo moj K jest bardzo ciekawy co tam w sloiczku siedzi hehe:-) musze zebrac te ciuszki po marchewce i namoczyc w plynie do mycia naczyn...a wybielaczem by to zeszlo??

Royanko,Pyszczku czy Wy macie cos takiego jak bilans 9mczny??bo dzis mi lekarka mowila ze mamy przyjsc na to a z Majka czegos takiego nie mialam...

reklama
Do góry