reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki niebardzo rozumiem po co ten watek zamkniety???:eek::sorry2:

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH :))))
Sylwia na zamkniętym porpostu powazniejsze bardziej prywatne pogaduszki będą. Nie każdy sobie życzy aby dosłownie wszyscy mogli czytać jego posty różni są ludzie wiadomo. Na zamkniętym są nasze kontakty namiary itp a tu wiadomo że tego sie nie napisze ( ja bynajmniej wszystkim tu na bb nie ufam do końca)
Ja zaproszenia wysłałam ale nie wiem czy wszyscy dostali.Nikogo nie zmuszam kto nie chce to po prostu na zamknięty nie wchodzi i tyle :sorry2:

reklama
witam was kochane moje..

melduję że u mnie wsio ok. Wizytę u ginka mam niestety jutro o 18:30. Przełożył mi bo dziś musi do szpitala na zastępstwo iść.

Kinga dziękuję za zaproszenie.. to świetny pomysł z privem.. ja też nie piszę tutaj o wielu rzeczach bo się obawiam że ludzie obcy którzy mnie znają mogą przez przypadek tu trafić i poczytać o mnie.. a tego nie chcę... zaraz pobuszuję:):):)

Pajciu trzymaj się cieplutko... będzie wsio ok:)

Dzastinko – witaj!!!
Ja tez mysle ze nie taki głupi pomysl z tym privem
Tylko żeby nie było tak ze tu już nikt nie będzie pisal albo nie będzie wiadomo gdzie pisac….

Hejka :)

My niedawno wróciliśmy...Kacper mega zadowolony teraz siedzi z tatą i klocki buduje a remont stoi :rolleyes2: wybrał sobie 3 pudełka klocków (miały być rycerskie w końcu są wojskowe) :blink: po zakupach pojechaliśmy jeszcze do kawiarni na lody i gorącą czekoladę...ja sobie zaserwowałam szarlotkę na gorąco z lodami :-p no to Dzień Dziecka mamy zaliczony :tak::-)
jutro trzeba ostro brać się za resztę remontu bo bałagan mamy w domu jak nie wiem :baffled:
u nas słonko wyszło :-)

Gosiu na tej ścianie co widać na zdjęciu jest kolor wrzosowy, dorabialiśmy ten kolor sami bo na jedną ścianę nie opłacało się kupować gotowej farby...białą farbę mieszaliśmy z pigmentem Colorex wrzosowym :tak: a motyw na ścianie jest nad naszym łóżkiem i jest namalowany z szablonu :tak:
dzisiaj przyszły nowe zasłonki do tego pokoju bo stare kolorem nam nie pasowały ;-):tak:
Gosiu dzięki za info o Royannce niech odpoczną sobie nad morzem i wracają do nas :tak: czekamy na zdjęcia Alanka :-)

Agniechak to pewnie przez te pleśniawki Kubuś nie chce Ci jeść, życzę abyście szybko się ich pozbyli! i co wyszła Ci dobra zupka? :-) u nas dziś kluski z truskawkami :tak:

Czarodziejko sama nie wiem kiedy te 30 tygodni minęło!!! :eek: i coraz bliżej do porodu teraz to już poleci! :szok: termin z OM mam na 12 sierpnia, zobaczymy co lekarz powie za tydzień na usg :tak: dla małego jeszcze prawie nic nie mam przyszykowane też mam wrażenie że mam czas ;-) może dlatego że część rzeczy mam po Kacperku i inaczej jest niż przy pierwszym dziecku :blink: jak skończymy remont to muszę się za to wziąć ale bardziej będę szykowała wszystko w lipcu :tak: w czerwcu chcemy jeszcze jechać do Ustki ale zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, może pod koniec czerwca pojedziemy :tak:
a powiedz Kochana jak tam u Ciebie przeprowadzka? jak dzieciaczki?

Bershka cieszę się że Kubulek to taki aniołek kochany :-) kto jak kto ale Ty zasłużyłaś na takiego grzecznego synka :tak: fajnie macie teraz z tym ogródkiem :-) wiem bo sama mieszkam w domku i nie zamieniłabym się na mieszkanie w bloku ;-)
Kacper czasami cały dzień na dworze spędza nawet posiłki je na dworze :tak: w sobotę jak wyszedł na dwór po śniadaniu tak wrócił do domu dopiero po 21 :tak: bawił sie w piaskownicy, grał w badmintona, w piłkę, sadził z dziadkiem pomidory, to poszedł do sąsiadów (do wujka) pomagać w ogródku :tak: tyle rzeczy jest ciekawych do robienia na dworze :tak:

Pyszczku miłego wieczorku życzę :-) zaglądaj do nas częściej bo brakuje nam tu Ciebie :tak:

Dzastina trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!

Właśnie ciekawe co u Pati i Beti i ich synków? :confused::blink:

Kinga, Kindzia, Patrysia, Sylwia, Ryba i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam :-)

Napisałam smsa do Paajki i czekam na wiadomość...

ja nie wiem co u Pati,nawet na zamknietym sie nie odezwała jeszcze. Jedyne co wiem to że już urodziła synka Maksymilianka i tyle. Moze się w końcu odezwie:))
a co do Beti ja nie wiem ale Agatka nasza juz widziała jej dzidzie :)

Paula ale mi narobiłaś smaka na truskawki!

Już niedługo jedziemy na Kujawy,już nie mogę się doczekać,12-go mamy weselicho u kumpeli z którą znamy się od przedszkola,będą balety,chłopakami zaopiekuje się moja siostra,a my będziemy szaleć!Może też wybierzemy się do Ustki,bo w tamtym roku nie daliśmy rady,Piotruś zobaczy morze.

Kinga a mnie przyjmiecie do zamkniętego?

Ja jak zwykle wpadam na sek,ledwo zdaze zobaczyc co u was a gdzi tam jeszcze napisac cos od siebie...ale juz za 2 dni dluuuuggggiiii weekend, obiecuje ze nadrobie.
czarodziejka......u innych zawsze te suwaki tak szybko sie zmieniaja:)

Agniechak to fajnie wybawicie się na weselu :-) a nad morze też zajedźcie, synek na pewno się ucieszy :tak: Kacper ma dziadków w Ustce więc jesteśmy tam co najmniej 2 razy do roku :tak:

Joanna trzymamy Cię za słowo ;-):tak: a kiedy idziesz już na L4?

Tusia jak samopoczucie? nadal Cię kuje w brzuchu?

Kiki co tam słychać? jak dzieciaczki?

Miłego wieczorku dziewczynki :happy2:

reklama
Witam się wieczornie:happy2::happy2::happy2:

mama sówka spokojnie;)

:cool2::cool2::cool2:

MamoSówko- mam nadzieje ze Sab Simplex pomoze..biedne te dzieciulki z kolkami!!!
Mamo Sowki moj Kacper tez bardzo cierpial z powodu kolek i ja wszystkiego stosowalam i dopiero po tych kroplach sab... byla poprawa..na allegro sprzedaja je za b.duze kase ja kupilam od dziewczyny z bb za 11zl za buteleczke a na allegro chyba sa po 35zl...
ojej ja za wiele pomóc nie moge bo u mnie ani jedno dziecie nie miało kolek ale wiem że własnie krople sab simplex sa dobre może jakieś okłady na brzuszek:confused:nie wiem kurcze współczuje biedne maleństwo:-(

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo:-D:-D:-D kurczę mam nadzieję, że pomogą te krople Zuzi, bo strasznie mi ciężko na sercu, że Karolka musi się tak męczyć i już ledwo żyje -> poznałam ją właśnie tu na BB i jakoś tak się zżyłyśmy, a mieszka trochę daleko ode mnie i nie mam za bardzo jak do niej pojechać:-:)-:)-(

Walczę z pleśniawkami u Kubusia

Agniechak trzymam kciuki, by pleśniawki szybko przeszły Kubusiowi:tak::tak::tak:

byłam dziś na badaniach (morfologia, mocz) wyniki w środę przed wizytą u gina :tak:

Paula trzymam kciuki za wyniki, ale wiem, że wszystko będzie dobrze:-):-):-)

A ja dziś wieczorem wybieram się z kolezankami ze spacerów do knajpki świętować spóźniony Pierwszy Dzień Matki :) Oczywiście ja przy soczku, bo karmię a poza tym jestem kierowcą :)

Pyszczek i jak tam imprezka???? Ja jestem tak dumna, że mogłam w tym roku po raz pierwszy obchodzić Dzień Mamy, że szok:happy2::happy2::happy2: dostałam od Bartusia Rafaello -> ciekawe skąd wiedział, że je uwielbiam:confused::-p:confused: i Tatuś mu kupił śliczne body z napisem POLSKA oczywiście w barwach narodowych -> będziemy razem mecze oglądać:-):-):-) a ja sobie wypiłam Karmi kawowe:tak::tak::tak:

U Nas dziś pogoda oczywiście do bani, ale muszę pochwalić Bartusia, bo mimo, że dziś był na dworze tylko chwilkę póki nie zaczęło padać to był bardzo grzeczny:-D:-D:-D jak pilnowała Go Babcia to mi udało się upiec ciasto z owocami i kopułką bezową, bo jutro na Dzień Dziecka przyjeżdżają do Nas moi Rodzice, siostra i chyba moja Babcia:happy2::happy2::happy2:

Do góry