Gosiu na tej ścianie co widać na zdjęciu jest kolor wrzosowy, dorabialiśmy ten kolor sami bo na jedną ścianę nie opłacało się kupować gotowej farby...białą farbę mieszaliśmy z pigmentem Colorex wrzosowym

a motyw na ścianie jest nad naszym łóżkiem i jest namalowany z szablonu

dzisiaj przyszły nowe zasłonki do tego pokoju bo stare kolorem nam nie pasowały ;-)
Gosiu dzięki za info o Royannce niech odpoczną sobie nad morzem i wracają do nas

czekamy na zdjęcia Alanka :-)
Agniechak to pewnie przez te pleśniawki Kubuś nie chce Ci jeść, życzę abyście szybko się ich pozbyli! i co wyszła Ci dobra zupka? :-) u nas dziś kluski z truskawkami
Czarodziejko sama nie wiem kiedy te 30 tygodni minęło!!!

i coraz bliżej do porodu teraz to już poleci!

termin z OM mam na 12 sierpnia, zobaczymy co lekarz powie za tydzień na usg

dla małego jeszcze prawie nic nie mam przyszykowane też mam wrażenie że mam czas ;-) może dlatego że część rzeczy mam po Kacperku i inaczej jest niż przy pierwszym dziecku

jak skończymy remont to muszę się za to wziąć ale bardziej będę szykowała wszystko w lipcu

w czerwcu chcemy jeszcze jechać do Ustki ale zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, może pod koniec czerwca pojedziemy

a powiedz Kochana jak tam u Ciebie przeprowadzka? jak dzieciaczki?
Bershka cieszę się że Kubulek to taki aniołek kochany :-) kto jak kto ale Ty zasłużyłaś na takiego grzecznego synka

fajnie macie teraz z tym ogródkiem :-) wiem bo sama mieszkam w domku i nie zamieniłabym się na mieszkanie w bloku ;-)
Kacper czasami cały dzień na dworze spędza nawet posiłki je na dworze

w sobotę jak wyszedł na dwór po śniadaniu tak wrócił do domu dopiero po 21

bawił sie w piaskownicy, grał w badmintona, w piłkę, sadził z dziadkiem pomidory, to poszedł do sąsiadów (do wujka) pomagać w ogródku

tyle rzeczy jest ciekawych do robienia na dworze
Pyszczku miłego wieczorku życzę :-) zaglądaj do nas częściej bo brakuje nam tu Ciebie
Dzastina trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Właśnie ciekawe co u
Pati i
Beti i ich synków?

Kinga, Kindzia, Patrysia, Sylwia, Ryba i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam :-)
Napisałam smsa do
Paajki i czekam na wiadomość...