reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAM:-)
ALANEK KOŃCZY DZISIAJ 6 MIESIĘCY!:-D

Paula i Karolek pozdrawiają :-) Oto mały słodziak!!
maluszek ciągnie cycusia a raczej się uczą ;)) i nie najgorzej im to wychodzi:-)
Buziaki dla wszystkich przesyła Paula ze swoim maleństwem.
cukiereczek piękne maleństwo!!!również buziaczki:-):tak:

Ale śliczny chłopczyk z Karolka!!! :-):zawstydzona/y:
Paula jeszcze raz Gratulacje.. mniamuśny maluszek :-)

Buziaki Dziewczynki dla Was :-)

aaaaaa dopiero tu widze ze mi wskoczylo 8 okienko :szok: lista do porodu sie skraca :szok: ..Paula juz po wszystkim.. Teraz zdaje sie czas na .. Pajkee?? :sorry2:...

Ostatnia edycja:
Kinguś dzięki za info odnosnie Pauli :)
Paula Karolek przesliczny :)
Sylwia no na to wychodzi, ze ja następna :-D i az sie boje - ostatnio mam napady, ze nie podołam bycia mamą , z enie dam sobie rady, ze mnie to przerośnie :-(

Dzień Dobry:)
u nas nareszcie ochłodzenie......no ale podobno nie na długo...Szczerze to mam nieco dośc gorąca!!!! nie moze byc to cieplo umiarkowane???:happy:

Paulinko- pewnie nie bedę oryginalna gdy napiszę ze Twój Synek jest bardzo bardzo ładny i kochaniutki....i prawda ze podobny na buziulce do Ciebie:)))))
Trzymajcie sie dzielnie....pewnie teraz będzie cię mniej z nami no ale wiadomo o co chodzi... buziakuje Was ogromnie:))))

Sylwia- Skarbie faktycznie juz przed-ostatnie okienko dzidziusiowe,...jesooooo zaraz Ty bedziesz tulić okruszka...az mi sie łezka w oku kręci bo dopiero co mój Maksio był taki tyci tyci!!!!! Ahhhh leci ten czas i dopiero rosnące szybko dzieci uzmyslawiają nam to wszystko.

reklama

Paula i Karolek pozdrawiają :-) Oto mały słodziak!!
maluszek ciągnie cycusia a raczej się uczą ;)) i nie najgorzej im to wychodzi:-)
Buziaki dla wszystkich przesyła Paula ze swoim maleństwem.

Przepiękny bąbelek!!!!!!

Paula jak już się zadomowisz z maluszkiem koniecznie napisz kilka słów jak tam sobie radzicie z małym skarbkiem.
Pozdrawam:blink:

Do góry