reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beatko w zadne kalendarze chinskie i inne nie wierz...to pic na wode momo, ze wielu osobom sie zgadza. Bedzie co ma byc, juz niedlugo dowiesz sie na usg, do tego czasu staraj sie o tym nie myslec i nie nakrecac :*

reklama
Jaginka ja wiem ze ty cos o tym pisalas
ze ci naszlo na twoje dni kiedy zaszlas z malutka
czy to bylo w owulke czy przed

Beatko,u mnie było tak...wg Jonasa zapłodnienie na dziewcznkę możliwe było 7,8,9 grudnia,owulkę miałam wg moich obserwacji 10 grudnia a współżyliśmy jedynie 7 grudnia,i z tego właśnie stosunku musi być moja dzidzia :tak:

Nie sugeruj się aż tak kochana tymi wszystkimi kalkulatorami,tylko niepotrzebnie się stresujesz a wiesz że jednym się sprawdza a innym nie :happy: a jeśli jest Ci pisana dziewczynka to ją po prostu będziesz miała bez względu na wszystko czego Ci z całego serduszka życzę :)

Ostatnia edycja:
Beatko nie nakrecaj sie, bedzie Hania zobaczysz :)

a ja mam pytanko

ile dni po owu dostajecie okres??
owu mialam napewno, bo czułam i max sluzu plodnego, oznaki szyjki tez
dzis mam 16 dni po owu, zaznaczam ze w ciazy tez nie jestem, po pierwsze zabezpieczenie 9 dni przed i 3 po, tempka niewysoka, zadnych objawow i takze zadnych zblizajacych sie objawow @
no cykl mi sie strasznie rozregulowal 9 kwietnia mialam ... i dalej cisza
icon_sad.gif

czesc dziołszki:)))))
ja dziś "padaka" ...wczoraj bylismy na komunii mojego chrzesniaka....nażarlam sie jak ......noooo
od dziś dieta!!!!!!! z małzem bierzemy sie za siebie
7_5_121.gif

beatko- ja tez mysle ze nie masz sie co sugerowac jakimis kalendarzami!!!! pamietaj ze najwaznijesze to zachowac odstep przed owulką....a ty zachowalas wiec luz:)))))))

Hejka!
Jak tam samopoczucie ?
Ja wczoraj sobie kupiłam testy owu bo bałam się ,że coś mi się poprzesuwa ze stresu .Zrobiłam i na szczęście wyszedł negatywny czyli luz;-)
Dziś 8dc i mąż wraca z wyścigów rowerowych.Mam nadzieję ,że dobrze tam powygniatał te jajeczka:-D

ja lactovaginal ale biorę sobie ze 2 dni po @ i potem odpuszczam bo myślę ,że za dużo to chyba w ogóle plemniczki nie przeżyją
Monico to super wiadomość możesz zacząć działać niebawem ;)

super monico ze przyszla @
a co do twojego pytania to ja dostaje @ 14 dni po owulce

ogolnie staram sie nie myslec o tych kalendarzach
ale to jest silniejsze odemnie
rozne mam mysli
kto tam sobie siedzi
nawet wczoraj moj M jakies imona dla chlopca wymienial
a Marcelek mu powiedzial ze Hania bedzie
ze dla kogo on te imiona wybiera
kochany
strasznie mnie wspiera ludzik maly
on mowi ze inaczej byc nie moze
bo on prosil o siostrzyczke
bo brata juz ma

ja nie slyszalam o tym lactovaginalu
to jest po to zeby odczyn kwasowaosci zmienic?
a sa na to jakies dowody?

reklama
dziewczyny znacie ksiązke K.Wójcika? "chlopiec czy dziewczynka?"
on tam podaje recepte na irygacje pochwy zeby odczyn kwasny byl......nie wiem czy nie ocet w gre wchodzi

beatko- ja tak troche jak ty teraz mialam z drugiej ciązy...tez wiele analizowalam.....ale mysle ze lepiej tego nie robic....nie nakrecac sie....
co ma byc to bedzie kochanie- i ja naprawde wierze ze bedziesz moala córcie....
ja trzeciego dziecka nie planuje z uwagi na te cholerna presję.....to jest mega trudne!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry