reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Monico mnie było strasznie niedobrze, od rana do nocy, odbijanie, zgaga i wszystko co tylko mogło się przytrafic to miałam....pomagały migdały, ze skórka

wlasnie wyladowalam w toalecie, muli, muli, odbija sie na maxa, jejciu co mnie czeka, juz sie źle czuje a to dopiero 5 tydz, ale takie uroki ciąży !!

Hej hej!
Ja też teraz staram się cieszyć ciążą bo to już ostatnia i może jak będzie wkrótce sezon na kapuste czerwoną to sobie kupię ale tak to czekam do usg.
Co do mdłości to ja tez mam raczej od obiadu do wieczora i cały czas czuję się jak na kacu. Jestem okropnie śpiąca , mam ciężki łep i ciągle myślę co by tu zjeść ,żeby mi było lepiej a nie gorzej. Najgorsze jest jednak to ,że choć to dopiero 6ty tydzień to już mi ciasno w spodniach jak siedzę. Mi jakoś brzuch zaczyna się bardzo nisko i zawsze bardzo szybko nie mogę nosić normalnych ubrań

Aneczko ja mialam tak samo wszystko mnie cislo
teraz jest 9 tydz a wygladam jak bym byla w 5 miesiacu
tak mnie wysadzilo
a ostatnio mam ochoto na fast foody
ale moze dlatego ze zawsze lubialam tego typu jedzenie
a szczegolnie frytki
i gruba nie jestem od tego
raczej do szczuplych naleze

a mi znowu piersi strasznie urosły i ciążą mi okropnie, czuje sie jakbym z przodu miala tylko je ;-)
a z kolejną ciąża coraz szybciej widać brzuch, wiec nie sądze żeby długo udało mi się ukryć ciąże, mysłałam ze do 12 tyg chociaz nie powiem ale zobaczymy
no wlasnie mnie rano tez nie muli tylko od poludnia do wieczora :eek:

oj bimbalki tez mi ciaza
a jak wstaje rano to strasznie mnie bola
jak bym tam miala pelno litrow mleka :-)

czyli wszystkie mamy dziewczynki :tak:

wlasnie zjadlam zupe ogorkowa
i chyba pierwszy raz pojde
587.gif

bo tak mi nie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
No może być Beatko :)
Ja w ciąży z Domkiem miałam słabe mdłości a z Oleńką okropne i do końca 5 msc .....myślałam , że nie dam rady...momentami naprawde było cieżko....ale odkąd wiedziałam, że to dziewczynka- to mogłam cierpieć za taką nagrodę :)
Może coś w tym jest , skoro z chłopcami lepiej sie czułyśmy wszystkie?

A co do tej mojej koleznaki, to ponieważ wszystkie znaki wskazywały na syna ona szła z nastawieniem, że zobaczy siuraczka..a tu taka niespodzianka...nawet imienia nie ma dla dziewczynka, bo jednak myślała , że to chłopak będzie...i tez ją muli....i czuje sie duzo gorzej niz z synkiem...

Ostatnia edycja:
Do góry