reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jagienka tu na lapciu mam mało zdjęc i nawet takich fajnych nie mam....
Mam moze dwa lub trzy z Olą w kucyczkach...ale to rzadkość...a tak cudnie wyglada....:)
A ja byłam kiedyś blondynką wiec za wiele sie nie pomyliłas :)
Dzięki kobitki,

reklama
dziewczyny ale my wszystkie ladne co? :-)
niech nam tylko wszyscy zazdroszcza ze mamy wspanialych synkow

daggy wlasnie twoj syn to jak moj Oscar w wieku 13lat
a powiedz on chce nosic takie dlugie wlosy
bo ja nie chce mojego zmuszac jak bedzie w wieku twojego

czarodziejka no brzusio naprawde ideal

Ostatnia edycja:
Beatka,twoj Marcelek ma cos z dziewczynki.
Jest z wygladu taki delikatny,slodziutki.
A na tym zdjeciu w kitkach,jakbym nie wiedziala,ze to chlopczyk-pewnie myslalabym,ze to kobitka.:tak:
Ale jest slicznym chlopczykiem i niech tak zostanie.
Bo przeciez niedlugo bedzie mial siostrzyczke.

monico,ladna kobietka z Ciebie.
Chlopaki tez super:-)

Aneczka,kochana, a ty pochwalis sie swoja rodzinka???:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Daggy,to dobrze myślałam z tym blondem,ale w brążie też Ci ślicznie :tak: Ja od zawsze blondyna,od 17 roku życia "poprawiam" się pasemkami,kiedyś kusiło mnie żeby zmienić kolor ale moja fryzjerka skutecznie mnie do tego zniechęciła przekonując że nie będzie mi ładnie :dry:

Beatka,podpisuję się pod tym co napisałaś rękoma i nogami :-p niech zazdroszczą nam takich malowanych kawalerów :-p

Monico,super fotki,zadowolona mamusia ze swoimi przystojniakami :-)
Dobrze pamiętam że nasi chłopcy są w bardzo zbliżonym wieku? Mati miał chyba też w tym roku komunię?

Aneczka,pokaż nam swoich bambulinków :tak:

Dziewczyny,dzisiaj wstałam jak babcia...znowu bolą mnie nogi :-( kurcze,nie wiem od czego,najbardziej dokucza spod kolana (bardziej od wewnętrznej strony nogi) i promieniuje w dół-wzdłuż łydki...uczucie jest takie jakbym miała za krótkie ścięgno...? Bardziej dotyczy lewej nogi...
Jak rozchodzę to boli mniej ale wystarczy że na chwilę usiądę albo się położę i jak próbuję wstać-znowu to samo...
Wogule nie mam dzisiaj nastroju a mam mieć gości o 11.00 :sorry2: eeeech...

Miłego weekendu laski!! :happy2:

A jakie u Was plany na weekend?

dzieki dziewczyny
jak znajde kabelk do aparatu wstawie jakies nowe zdjecia

Jagienko tak, Mati miał komunie 2 tyg temu, ma 8 lat i 6 miesiecy, w grudniu skonczy 9 lat a Michał w maju skonczyl 4 latka
Ty Jagienko jeszcze troszkę musisz wytrzymac oj juz niewiele i bedziesz trzymala swoja księzniczkę

Jagienka to tak jak u mnie te 6 tyg do usg to wiecznosc

u mnie dzis ph 6 :wściekła/y:

wlasnie
xx_pranko_01.gif
a tu zaczelo lac :wściekła/y:
teraz wzielam sie za lepienie pierogow ruskich hmmmm uwielbiam :-p tylko bardziej jesc niz robic

reklama
teraz wzielam sie za lepienie pierogow ruskich hmmmm uwielbiam :-p tylko bardziej jesc niz robic

Oooo,trafiłaś w mój czuły punkt...też uwielbiam pierogi ruskie i już wpraszam się na obiadek ;-)
Właśnie pożegnała gości,z humorem troszkę lepiej,idę z chłopcami na spacer...dotlenię się troszkę o poruszam chociaż...

Do góry