reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

co do tego testu, jesli dziala on na zasadzie hormonów wytwarzanych przez płód to moze i byc ok (chociaz to i tak zabawa :-))
czytalam ze płód meski zaczyna wytwarzac testosteron juz od 9 tyg ciazy a szczyt przypada na 14-15 tydz, moze dlatego zaczynaja od 10 tyg
beatko tak mysle ze jak szczyt przypada na 14 tydz to jesli test pozostalby taki sam to dziewczynka, no chyba ze teraz by zrobil sie gleboko zielony

reklama
dido w sobote bedzie mial wyrwany ten zab
tylko sentystka chciala zdjecie rendgenowskie
ale nie wiem po co
dowiem sie w sobote

Jagienka ja tez mam czasami takie bole
jak zaczne krzyczec na moich

monico ale mi raczej chlopiecy wtedy wyszedl

O matko Beatko co za balagan maja...masakra jakas! ale u nas w ie jest to samo...
Btw bylas prywatnie gdzies? nie czekalabym tylko do pl lekarza bym poszla prywatnie juz ze 2 razy dla sw spokoju.

Ollena nie wiem czy doczytalas moje wczesniejsze posty
jak nie to przypomne
ze bylam w zeszlym tyg na usg u polaka
bo nie mialam sily czekac na list
ale on mi szczegolowego usg nie zrobil
tylko pobierznie

Jagienka wiem ze da mu gaz rozweselajacy
i wtedy dostanie zastrzyk w dziaslo
i wyrwie mu
ponoc nawet nie bedzie pamietal
no zobaczymy
wizyte ma na sobote o 9.30

hej
test przyszedł, leży i kusi :-)
no to co kochana...jeszcze 2 tyg i mozesz testowac????
tzrymam kciuki za spelnienie marzeń!!:)

monico,to do dziela;-)
U mnie staranka zakonczone.:-)
A testowac bede na urlopie.
.....
...zatem "grabki" zaciskam zeby byly dwie tłuste krechy!!!!!
koniecznie daj znac:)

ja jak zwykle...pomarudzę ;-) dzisiaj dokończyłam prasowanie,powlekłam pościel i schowałam,założyłam prześcieradełko i też założyłam folię z materaca,jedynie falbanka maskująca nie jest zakryta ale myślę że do września nie zdąży się aż tak zakurzyć,zrobiłam miejsce tymczasowe w szafie na dziecine ubranka,poprałam koszule do szpitala i flanelki,:-D
widze kochanie ze "ksiązkowo" wijesz gniazdko:))))))
ale fajnie ze robisz to teraz...na koniec to stres i cięzko cokolwiek!!!

..no i sie nie denrwuj tak!!!!! chlopcy moi tez dymią..czasem trza wziąsc kilka glebszych wdechow..zaśpiewam mantrę OMMMMMM i przechodzi samo hi hi:-D:-D:-D

Jagienka wiem ze da mu gaz rozweselajacy
i wtedy dostanie zastrzyk w dziaslo
i wyrwie mu
ponoc nawet nie bedzie pamietal
no zobaczymy
wizyte ma na sobote o 9.30
beacia- moj starszy byl na gazie rozweselającym- dzieki temu poleczone ma ząbki..bez tego bylo by cienko bo tez spazmował!!!!!
a z ta wizyte co przepadla to faktycznie doooopa blada....no ale najwaznijesze zebys sie teraz dostala!!!!!!
buziunie!!!!!

Hej!
Beatko no to miałaś powód do nerwów. Oby teraz szybko się udało termin znaleźć.
Jagienka no widzisz wij ton gniazko troszke spokojniej;-)
Dido trzymam kciuki , dołączaj do nas:tak:
Monico ja bym w połowie 10tc robiła;-)
A ja dziś byłam na usg. Dzidzia rośnie , rusza się ale .. mam mikro krwiaczek i musze troszkę mniej się forsować i brać duphaston 3xdz:baffled::-:)-( Brałam go w pierwszej ciąży i okropnie wymiotowałam i po każdym współżyciu lekko plamiłam.
No cóż dla dzidzi wszystko ale aż się boję jutra rano:sorry2:

aneczka- ja takze bralam duphaston i lekko mnie po nim naciagalo na "bleee"
ale bez tragedii takze moze nie bedzie tak źle..
ja dupka bralam bo mocno krwawilam...jakbym okres miala..wiec pierwsze takie krwawienie i myslalam ze trace fasolke...i ak kilka razy..no ale moj cudek jest z nami...nasz maksio:))))))

dobra babeczki zawijam sie do "lulkowa" czyt spac:))))
na1f4bd99e713c879e5a99738d9c78b67.jpg

Aneczka no to jak krwiaczek to babeczka jest
z naszej teorii
na stycznioweczkach tez mam pare dziewczyn z krwiaczkiem
chyba to jakies popularne teraz

Czarodziejka cudne zdjecie wynalazlas
przewraca mnie
ja uwielbiam pieski
mialam pare
jak odchowam dzieci to kupuje nastepnego teraz shar peika
a byl kundelek, dalmatynczyk, schnauzer miniaturka

reklama
beatko- jedyne czego zazdroszcze pieskowi to tych długich nóg:)))))

dziewczyny godz 8 rano a u nas z~~a~~je~biosta burza!!!!!
maks sie boi tak pioruny wala...:szok:
burza.gif

Do góry