reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-D:-D
Muszę sobie coś zorganizować na dzisiaj żeby dzień mi szybciej zleciał...tylko co
confused.gif
kochana proponuje przespac cały dzien:)))))))))

reklama
witam się

jagienka, behskha bo przecież chłopaki to synusie mamusi i zawsze pieszczoszki bedą ;) coś w tym jest :tak:

Beata podziwiam cię za te twoje starania wiesz... masakra :-) co za determinacja! niesamowita jestes ale zobacz udało się no... :)

Ollena dziewczyny wierza we mnie ze mi sie udalo
i ja tez wierze
na tym to wszystko polega
zeby sie nie poddawac
tu sie tego nauczylam

dzis mam jakis slaby dzien
od rana boli mnie lepetyna
ide sie polozyc

znow suwaczek mi o tydzien do przodu przeskoczyl

Bershka z mila checia udziele wskazowek

ja dzis rozmawialam z kolezanka ktora wlasnie urodzila coreczke
od samego poczatku wierzyla ze to dziewczynka
do brzusia tez mowila ona
na zadnym usg nie chcialo sie pokazac
wszyscy jej mowili ze bedzie chlopak bo ladnie wygladala
malo przytyla
nie wymiotowala
super ciaza
brzuszek na chlopca taki do przodu
a tu dziewczynka
wszyscy zdziwieni a one przeszczesliwa
tym bardziej ze to jej pierwsze dziecko
jeszcze ja ma z Jamajczykiem
a mala jest przesliczna
i skore ma dosc jasna oliwkowa
wiec poszla bardziej w nasze biale geny

i jak tu nie wierzyc
jak wiara czyni cuda

reklama
Przepraszam że się wtrącę - Bershka co się stało z naszą grupą? Nie mogę Was odnaleźć..

Pytanie skierowane do Bershki ale pozwolę sobie na nie odpowiedzieć...

Ja też wczoraj znalazłam chwilkę czasu...siadłam do kompa, chciałam wam opowiedzieć o chrzcinach itd..
I co? Kinga usunęła nasze KSBB... o soryy jeśli kiedy kolwiek ono było " nasze" zrobiła to bo uznała to za słuszne.. ale niestety bez naszej wiedzy. I też byłam w szoku! Bo to przecież cząstka naszego życia i wpomienie... wylane łzy i łzy radości... i ona stwierdziła że to mało wazne.
To tak po skrócie...
Ide spać bo coś mi sie znów ciśnienie podnosi...
Dobranoc..

Do góry