reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!!!!
Na poczatku chcialam sie pochwalic,wczoraj moja siostra urodzila corcie-Zuzie.:-)
A tak poza tym,to sie pakuje.
Chlopaki jutro rano po swiadectwa.
A kolo poludnia do Polski huraaaaaaa.
I az sie boje tej podrozy,bo to ponad 1000 km.

Bede troche rzadziej tu zagladac.
Ale myslami bede z wami.
Buziaki

reklama
hej dziewczyny!!!!
Na poczatku chcialam sie pochwalic,wczoraj moja siostra urodzila corcie-Zuzie.:-)
A tak poza tym,to sie pakuje.
Chlopaki jutro rano po swiadectwa.
A kolo poludnia do Polski huraaaaaaa.
I az sie boje tej podrozy,bo to ponad 1000 km.

Bede troche rzadziej tu zagladac.
Ale myslami bede z wami.
Buziaki

to gratulacje dla siostry:)

ale mnie nosi dzisiaj :D chyba pojde spac :)

Pajkaa moze troszke napisałam to chaotycznie i pokrótce , ale z tymi jajnikami to chodziło o to ze ja mam cykle nieregularne tzn raz co 29 a raz co 26dni generalnie przy "zdrowych" jajnikach moze to oznaczac ze pracuja na przemiennie-i cos w tym napewno jest!!!a testy owulacyjne to chodzilo o to zeby sie wspomagac nimi-to ze pokazuja LH to kazda z nas wie i na opakowaniu tez jest napisane-zadna filozofia!i to ze pokazuje podwyzszone LH (dwie grube kreski)to nie znaczy owulacja bedzie itd.
ale generalnie chodzi o to zeby nauczyc sie swojego organizmu za pomoca wlasnie tych wszystkich "wspomagaczy" i sie na 99% uda!:tak:

moj gin z ktorym zaplanowalam ta ciaze
ma to samo zdanie co gin natan123
ja jak wkoncu zaszlam to powiedzial ze przetrwaly najsilniejsze
i powinna byc z tego dziewczynka "teoretycznie"
ja tez wierze ze jak sie dobrze zna swoj cykl to cos z tego moze byc
no chyba ze mi sie nie udalo
to ja w te planowania nie wierze
jutro mam usg o 12.20
popoludniu wszystko opisze
mam nadzieje ze cos tam podgladne
bo na gina panstwowego nie licze
bo nie mowia w 14tc
do jutra pa

hej laski- no moi chlopcy do ok. roku na butli a potem kaszka podawna łyzeczką...pewnie ze łatwiej zrobic w butelce, dziecko wypija i zasypia bo ma ciepły brzuszek:)))...no ale moi chlopcy nie chcieli dluzej...a szkoda troche.
co do smoczkow....to chyba nic tak mi na nerwa nie dziala jak dziecko 3,4 i wyzej letnie ssie smoczka ....i to nie do snu tylko tak w ciagu dnia....bleee
kaszka luz...ale smoczek brrrr
ale to tez moje zdanie i absolutnie nie chce nikogo urazic bo kazdy wychowuje swoje dzieci jak uwaza:)

ja dzisiaj zestrachana:szok::szok::szok: o 18:15 mam denstyste i juz pełne gacie!!!!!
powiedzcie ze to nie takie straszne...i ze dam rade zapodac sobie znieczulenie.....bo bez tego nie ma mowy zeby mi zeba leczyc...
jesooo panikuje jak dziecko ale bojuch ze mnie ze szok....wolalabym urodzic niż do dentysty...no ale chce tez miec zdrowe zęby !!!!!!!

natan123- w takim razie masz z kim planowac kolejną ciąze....taki gin to skarb-myśle:)))))))
a z chlopca sie ciesz bo chlopcy są super....ja po uszy zakochana jestem w tym ktory "mialbyć" dziewczynką:))))))

Ostatnia edycja:
Hej!
Natan fajnie mieć takiego gina , który pomoże zaplanować płeć i w to wierzy. Mój mi powiedział ,że nie wie czy to się da ale on jest taki konkretny ,że jak coś nie jest na 1000% to się nie liczy.
Dido to spokojnej podróży :)
Czarodziejko nie bój żaby ze znieczuleniem będzie O.K. zobaczysz.
Beatka to trzymam kciuki za usg i zdrową dzidziulę

Agatko:-( a ja cała roztrzesiona bo Kuba mi od wczoraj wymiotuje niestrawionymi rzeczami , żeby miał gorączkę był markotny ale nic, żywe srebro ma apetyt ale co zje to chlusta:-( nie chce żeby mi się koszmar powtórzył , tak się boje... na dodatek kuPki nie zrobił oby mu się tam w jelitach nic nie zarrzymywalo:-( w środku cała drżę. Marze żeby to był wirus :-(

JOLA ojejjj :(((( biedny Kubulek..ciekawe co mu jest. Idziesz do lekarza z nim? faktycznie oby to był wirus a nie to co kiedyś.. ;\
Daj znać jak mały potem dobrze? Tulę 3maj się
Agata ja też się boję dentysty wiesz :baffled: chodzę prywatnie i ufam mojemu bo to przyjaciel i zawsze cudnie mi znieczulenie zapoda wiec i TY na pewno dasz radę:) ze znieczuleniem! buzia

Co do butli to mój Fiol też krótko bo do 2 roku pił... ząbki ma ładne i zdrowe.

Pozdrawiam Was
miłego weekendu życzę! :)

Pajkaa moze troszke napisałam to chaotycznie i pokrótce , ale z tymi jajnikami to chodziło o to ze ja mam cykle nieregularne tzn raz co 29 a raz co 26dni generalnie przy "zdrowych" jajnikach moze to oznaczac ze pracuja na przemiennie-i cos w tym napewno jest!!!a testy owulacyjne to chodzilo o to zeby sie wspomagac nimi-to ze pokazuja LH to kazda z nas wie i na opakowaniu tez jest napisane-zadna filozofia!i to ze pokazuje podwyzszone LH (dwie grube kreski)to nie znaczy owulacja bedzie itd.
ale generalnie chodzi o to zeby nauczyc sie swojego organizmu za pomoca wlasnie tych wszystkich "wspomagaczy" i sie na 99% uda!:tak:

Natan najwazniejsze zebys miala do niego zaufanie, ja miałam jajniki zdrowe, cykle regularne a leciało 3 razy z jednego... jaz z prawego:)
no i znam niejeden taki przyppadek :)

reklama
Jeżeli któraś jest ze śląska i dopiero planuje płeć mogę Wam dać namiary na ginka który planuje płeć , jak dowiedział się przy moim drugim dziecku na USG ze chłopiec i widział moja skwaszona minę to zapytał się dlaczego nic mu nie powiedziałam wcześniej bo dla niego planowanie płci to chleb powszedni i często wychodzi upragniony efekt... Gdybym tylko wiedziała wcześniej :-)

Namiary oczywiście na PW

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry