reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u nas też deszczowo.. :( masakra z tą pogodą

ja już czuję że @ za chwile mnie nawidzi
źle sie czuje
a w sklepie to mało nie zeszłam.. :huh:

reklama
maksia polozymy spac a sami
dupcia.gif
a tak serio dobry fil i wino:))))))

dobre haha usmialam sie !!!!

Agatko tak dobrze to się nie mam:-D Kubuś wstał o 8 ej, wypchalam M z łóżka do niego sama pospalam do 9.30
Kubuś poszedł na drzemke ok 11 i śpi dalej:-) ja oczywiście tez się zdrzemnelam a M dalej drzemie na kanapie z głowa podparta na ręce :-)

Tak dobrze mamy się bardzo rzadko

Bershka może tak byc po espumisanie bo jelita się rozkurczają mocno i dziecko może sobie nie radzić z trzymaniem kupki. Dzisiaj już jadł normalnie?
Czarodziejko Ty to zawsze umiesz rozbawić :) Miłego wieczorku zatem

no elo ziomki
kawa.gif
Komu kawy komu...bo ide do domu:-D

Nocka spokojna...spalam jak niedzwiedz...wczoraj do poźna ogladalam film z julią roberst pt "Jedz, módl się i kochaj"- ogladala któras z was???
Film taki lekki bardziej na wyluzowanie....o tyle mi sie podobał bo bohaterka w poszukiwaniu szczescia w zyciu wyrusza min do Indii, a jak wicie lub nie wiecie Indie to moja duchowa stolica...3 lata temu spedzilismy z męzem miesiąc nieopodal Bangalore w Aśramie guru...jak ktoś lubi takie klimaty to jest cos niezwyklego....a ja kocham takie klimaty...do dzis pamietam jak chodzilismy ulicami i pachnialy kadzidla...jak pachnialy kwiaty, lotos....jak w miejscach do medytacji bylo cicho...pamietam modlitwy śpiewane tzw badżany, mantry...to jest jak magia!!!!! no w kazdym razie film sprawil ze wspomnienia wrócily i obiecalismy sobie z mezem ze jedziemy na Bali do indii!!!!
indie.jpg

Czarodziejka ja powiem tak moze cos od siebie
zanim wyjechalam do UK a bylo to 9 lat temu
to fascynowaly mnie Indie ich kultura i zwyczaje
ale jak tu jestem na codzien z tymi ludzmi
bo jest tu ich masa
to poprostu nie trawie juz hindusow, arabow i innych brudasow
to sa ludzie naprawde jak z 3 swiata
moze tam u siebie zachowuja sie inaczej
a tu mieszkaja na azylu a nie potrafia sie jezyka nauczyc
i zyja na garnuszku panstwa
a jak juz ktorys sie dorobil i ma jakis dom ktory podnajmuje
i ty od niego wynajmiesz to on tylko po miesieczne przychodzi
i nic go wiecej nie obchodzi
i niewazne czy sie pralka zepsula i dom zalewa
to moje zdanie ale moze w Indiach jest inaczej jako turysci
ja poprostu przez nich nie mam ochoty tam jechac

Beatko a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja pracowałam bardzo długo w uk na hammersmith i hounslow mieszkałam i tam ich było mnostwo, a ten charakterystyczny "zapach" w ich sklepach... Mam to samo zdanie co Ty o nich ale wydaje mi sie ze w Indiach pozostali Ci o tej wyzszej kulturze

Aneczko juz jest ok, daje ten espumisan ale mnie sie wydaje ze może mleko modyf. takie wzdecia mu robi..Od wczoraj igraniczam bo całkiem nie mogę wyeliminować i zobaczymy

reklama
Do góry