reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
aaa laski jesli chodzi o hindusów to tez uwazam jak wy ale poza tym indie kojarzą mi sie z zupelnie czyms innym bo ja bylam w swietym miejscu!!!!
)))
dziewczyny jesli ktoras byla by zainteresowana kupnem wozka to zapraszam :
WÓZEK BEBECAR TRACKER GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK (1734036329) - Aukcje internetowe Allegro
wozek po moich chlopcach
dziewczyny jesli ktoras byla by zainteresowana kupnem wozka to zapraszam :
WÓZEK BEBECAR TRACKER GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK (1734036329) - Aukcje internetowe Allegro
wozek po moich chlopcach
Bershka przeczytalam, posluchalam i wspolczuje przejsc
Biedny Kubus, musial sie nacierpiec
ale teraz juz musi byc dobrze!!
Czarodziejko filmu nie ogladalam, ale ksiazke oczywiscie czytalam i 1 i 3 rozdzial byl ok, przez drugi, modly itd nie dalo sie przejsc...
Co do ciapatych to tez jestem na nich uczulona, ale oni w IE najczesciej sa na wyzszych stanowiskach, studiuja i zaraz po studiach wracaja do siebie. Znam kilku i mimo, ze niekotorzy z nich byli menagerami to po skonczeniu studiow wracali do Indii zenic sie i zakladac rodziny...
Do sklepow z ich zarciem staram sie nie wchodzic
czy chcialabym do Indii? hmm jakos bardziej podniecaja mnie inne miejsca na ziemi. Np wrocilabym do Miami, albo do Las Vegas...jeszcze raz chocby na chwile, zeby moc chociaz poczuc klimat, zapach...
Kazdy ma swoje cudowne miejsca
Beatko swietne zdjecia dzidziolka!
Czarodziejko filmu nie ogladalam, ale ksiazke oczywiscie czytalam i 1 i 3 rozdzial byl ok, przez drugi, modly itd nie dalo sie przejsc...
Co do ciapatych to tez jestem na nich uczulona, ale oni w IE najczesciej sa na wyzszych stanowiskach, studiuja i zaraz po studiach wracaja do siebie. Znam kilku i mimo, ze niekotorzy z nich byli menagerami to po skonczeniu studiow wracali do Indii zenic sie i zakladac rodziny...
Do sklepow z ich zarciem staram sie nie wchodzic
Kazdy ma swoje cudowne miejsca
Beatko swietne zdjecia dzidziolka!
AneczkaK
mama bambulinkow
Wiecie ja nie wiem jak to jest z Hindusami bo nie znam. Słyszałam negatywne opinie o tych co mieszkają na wyspach ale uważam ,że to różnie bywa. Osobiście spotkałam się też z wieloma opiniami o Polakach, którzy są głupi, nieuczciwi i niesympatyczni.Sama jak leciałam za którymś razem do Anglii starałam się nie odzywać po polsku bo ludzie z Polski, którzy z nami lecieli samolotem zachowywali się jak niedouczone prostaki
Do Indii bardzo bym chciała kiedys pojechać i zwiedzić...
Z innej beczki to zastanawiam się co tam u Jagienki
mam nadzieję ,że wszystko dobrze się zakończy, biedna jakoś tą ciążę całą miała w stresie...
A tak poza tym to wkurzyłam się dziś ,że Amy Winehouse się zaćpała.Kurcze tak fajnie śpiewała i nagrała tylko 3 płyty:-
no: Dla mnie wielka strata.

Do Indii bardzo bym chciała kiedys pojechać i zwiedzić...
Z innej beczki to zastanawiam się co tam u Jagienki

A tak poza tym to wkurzyłam się dziś ,że Amy Winehouse się zaćpała.Kurcze tak fajnie śpiewała i nagrała tylko 3 płyty:-
O co Polakow to tez slyniemy a calym swiecie ze zlej opinii
buractwo, chamstwo, i rozne takie epitety leca pod naszym adresem ale wcale sie nie dziwie... wiec lepiej nie oceniajmy innych, popatrzmy na siebie
taka prawda jest...nie lubia nas nigdzie. w IE slyszalam nie raz opinie od Irlandczykow ze nie chca sie zapoznawac z Polakami bo my jestesmy zamknieci na inne nacje, widzimy tylko siebie, nie jestesmy tolerancyjni, nie chcemy do nich wychodzic, siedzimy tylko w domach, imprezy robimy w domach bo jestesmy zbyt skapi zeby za piwo dac 5eu zamiast 2...
W USA np jestesmy nazywani brudasami, tak jak my nazywamy Murzynow i innych. Chociaz wszedzie mowia, ze Polacy kobiety maja piekne
i naiwne zreszta.
Jagienka z tego co wiem nie wziela kompa, a szkoda
szkoda tez ze chociaz w telefonie nie ma netu
Co do Amy to nie sluchalam jej muzyki ale szkoda dziewczyny, tytmbardziej ze z wieku mojego meza byla i zdziwilam sie mocno bo ostanio w Zwierciadle byl artykul ze radzi sobie lepiej, jest w nowym zwiazku, szczesliwa itd...
W USA np jestesmy nazywani brudasami, tak jak my nazywamy Murzynow i innych. Chociaz wszedzie mowia, ze Polacy kobiety maja piekne
Jagienka z tego co wiem nie wziela kompa, a szkoda
Co do Amy to nie sluchalam jej muzyki ale szkoda dziewczyny, tytmbardziej ze z wieku mojego meza byla i zdziwilam sie mocno bo ostanio w Zwierciadle byl artykul ze radzi sobie lepiej, jest w nowym zwiazku, szczesliwa itd...
K
Kinga85
Gość
witam was i pozdrawiam
u mnie jak widać @ w sobote sie pojawiła :\
pozdrawiam
miłego dnia zycząc
u mnie jak widać @ w sobote sie pojawiła :\
pozdrawiam
miłego dnia zycząc
co do polakow za granica to bardzo dlugi temat,
ktory czesto w UK magluja
bo przeciez nie wszyscy polacy sa zli
najgorsze jest to ze wlasnie ci pijacy chamusie
i awanturujacy sie psuja nam opinie
i pozniej twierdza na podstawie tych ludzi
ze wszyscy polacy do jednego wora
a przeciez tak nie jest
sama osobiscie znam polakow sympatycznych
i sklonnych do pomocy ktorzy ciezko tu pracuja
Ollena a w Irlandii to chyba nas nie lubia przez religie co?
cos takiego slyszalam?
bo oni ogolnie nie lubia katolikow
moze cos pomieszlam
ktory czesto w UK magluja
bo przeciez nie wszyscy polacy sa zli
najgorsze jest to ze wlasnie ci pijacy chamusie
i awanturujacy sie psuja nam opinie
i pozniej twierdza na podstawie tych ludzi
ze wszyscy polacy do jednego wora
a przeciez tak nie jest
sama osobiscie znam polakow sympatycznych
i sklonnych do pomocy ktorzy ciezko tu pracuja
Ollena a w Irlandii to chyba nas nie lubia przez religie co?
cos takiego slyszalam?
bo oni ogolnie nie lubia katolikow
moze cos pomieszlam

reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
czesc e- ciotki
ale mam lenia...oj ale jakiego!!!! nic mi sie niue chce a góra ubrań do prasowania czeka...moze samo sie wyprasuje co/?
pogoda u nas barowa a w glowie sie przez to buja...do tego ja jeszcze "okresuje"- no ale z tego to ja sie akurat ciesze bo na wyjazd do wloch nic nie bedzie mi doskwierac a wiecie jak to w podrozy z okresem ...zreszta potem ani sie pokapac w morzu ani nic...a tak bedzie po klopocie
)))
jesooo dziewczyny za tydzien juz jedziemy z męzem
)))
ale mam lenia...oj ale jakiego!!!! nic mi sie niue chce a góra ubrań do prasowania czeka...moze samo sie wyprasuje co/?

pogoda u nas barowa a w glowie sie przez to buja...do tego ja jeszcze "okresuje"- no ale z tego to ja sie akurat ciesze bo na wyjazd do wloch nic nie bedzie mi doskwierac a wiecie jak to w podrozy z okresem ...zreszta potem ani sie pokapac w morzu ani nic...a tak bedzie po klopocie
jesooo dziewczyny za tydzien juz jedziemy z męzem
Podziel się: