reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja z Agatka wybieram sie do Londynu w styczniu na wyprzedaze, może uda nam sie z Tobą spotkać?:-) na kiedy masz termin porodu?

reklama
Bershka przeczytalam, posluchalam i wspolczuje przejsc:( Biedny Kubus, musial sie nacierpiec:( ale teraz juz musi byc dobrze!!
Czarodziejko filmu nie ogladalam, ale ksiazke oczywiscie czytalam i 1 i 3 rozdzial byl ok, przez drugi, modly itd nie dalo sie przejsc...
Co do ciapatych to tez jestem na nich uczulona, ale oni w IE najczesciej sa na wyzszych stanowiskach, studiuja i zaraz po studiach wracaja do siebie. Znam kilku i mimo, ze niekotorzy z nich byli menagerami to po skonczeniu studiow wracali do Indii zenic sie i zakladac rodziny...
Do sklepow z ich zarciem staram sie nie wchodzic;) czy chcialabym do Indii? hmm jakos bardziej podniecaja mnie inne miejsca na ziemi. Np wrocilabym do Miami, albo do Las Vegas...jeszcze raz chocby na chwile, zeby moc chociaz poczuc klimat, zapach...
Kazdy ma swoje cudowne miejsca:)

Beatko swietne zdjecia dzidziolka!

Wiecie ja nie wiem jak to jest z Hindusami bo nie znam. Słyszałam negatywne opinie o tych co mieszkają na wyspach ale uważam ,że to różnie bywa. Osobiście spotkałam się też z wieloma opiniami o Polakach, którzy są głupi, nieuczciwi i niesympatyczni.Sama jak leciałam za którymś razem do Anglii starałam się nie odzywać po polsku bo ludzie z Polski, którzy z nami lecieli samolotem zachowywali się jak niedouczone prostaki:baffled:
Do Indii bardzo bym chciała kiedys pojechać i zwiedzić...
Z innej beczki to zastanawiam się co tam u Jagienki:sorry2: mam nadzieję ,że wszystko dobrze się zakończy, biedna jakoś tą ciążę całą miała w stresie...
A tak poza tym to wkurzyłam się dziś ,że Amy Winehouse się zaćpała.Kurcze tak fajnie śpiewała i nagrała tylko 3 płyty:-:)no: Dla mnie wielka strata.

O co Polakow to tez slyniemy a calym swiecie ze zlej opinii :( buractwo, chamstwo, i rozne takie epitety leca pod naszym adresem ale wcale sie nie dziwie... wiec lepiej nie oceniajmy innych, popatrzmy na siebie;) taka prawda jest...nie lubia nas nigdzie. w IE slyszalam nie raz opinie od Irlandczykow ze nie chca sie zapoznawac z Polakami bo my jestesmy zamknieci na inne nacje, widzimy tylko siebie, nie jestesmy tolerancyjni, nie chcemy do nich wychodzic, siedzimy tylko w domach, imprezy robimy w domach bo jestesmy zbyt skapi zeby za piwo dac 5eu zamiast 2...
W USA np jestesmy nazywani brudasami, tak jak my nazywamy Murzynow i innych. Chociaz wszedzie mowia, ze Polacy kobiety maja piekne;) i naiwne zreszta.
Jagienka z tego co wiem nie wziela kompa, a szkoda:( szkoda tez ze chociaz w telefonie nie ma netu:(
Co do Amy to nie sluchalam jej muzyki ale szkoda dziewczyny, tytmbardziej ze z wieku mojego meza byla i zdziwilam sie mocno bo ostanio w Zwierciadle byl artykul ze radzi sobie lepiej, jest w nowym zwiazku, szczesliwa itd...

Ollena zazdroszczę las vegas i miami :-)
co do Polaków to racja ze gbury za granica ale w Pl juz są lepsi tak samo inne narodowości na obczyźnie....

Młody maruda ech zaraz idzie spać

co do polakow za granica to bardzo dlugi temat,
ktory czesto w UK magluja
bo przeciez nie wszyscy polacy sa zli
najgorsze jest to ze wlasnie ci pijacy chamusie
i awanturujacy sie psuja nam opinie
i pozniej twierdza na podstawie tych ludzi
ze wszyscy polacy do jednego wora
a przeciez tak nie jest
sama osobiscie znam polakow sympatycznych
i sklonnych do pomocy ktorzy ciezko tu pracuja

Ollena a w Irlandii to chyba nas nie lubia przez religie co?
cos takiego slyszalam?
bo oni ogolnie nie lubia katolikow
moze cos pomieszlam :confused:

reklama
czesc e- ciotki
ale mam lenia...oj ale jakiego!!!! nic mi sie niue chce a góra ubrań do prasowania czeka...moze samo sie wyprasuje co/?:happy2:

pogoda u nas barowa a w glowie sie przez to buja...do tego ja jeszcze "okresuje"- no ale z tego to ja sie akurat ciesze bo na wyjazd do wloch nic nie bedzie mi doskwierac a wiecie jak to w podrozy z okresem ...zreszta potem ani sie pokapac w morzu ani nic...a tak bedzie po klopocie:))))

jesooo dziewczyny za tydzien juz jedziemy z męzem:))))

Do góry