reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dido gratuluje !!!!
xx_brawa_01.gif
nawet nie wiesz jak sie ciesze
524.gif

my tu na ciebie bardzo czekalysmy
bedziesz maialm podobna roznice jak ja z jagienka
jak dojdziesz do polowy ja bede na porodowce :tak:
trzymam za dziewczynke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anagrzymis szczeze to cie nie pamietam
chyba malo pisalas
ale gratuluje bardzo
i zeby corenka z tego byla &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jagienko kochana powodzenia w szpitalu

Dzieki dziewczyny!
U mnie staranka byly w 8,10,11dc.
Owukla wedlug moich odczuc i obserwwacji byla 15dc w poludnie.
A test owulacyjny wyszedl mi pozytywny dopiero 16dc.
I bylam przekonana,ze nic z tego.

wkleje wykres-ocencie same
100_6046.jpg

Mysle,ze 3-3,5 dnia przed owulka.
I bedzie z tego corcia...

Ostatnia edycja:
dido gratuluję pięknie się wstrzeliłaś(tzn. twój mąż) -jakieś 3,5-4 dni przed owu
anagrzymiś ja Cie pamiętam i szczerze gratuluję. Już myślałam że zrezygnowałaś z naszego forum. A ty na ile dni przed owu?
losiczka cierpliwości. Niedługo i Tobie się uda :)

Anagrzymis- Super Gratuluje..praca sie nie przejmuj...w sumie to sie z kolezanka wymienicie....gorzej jakbyscie obydwie szefowi uciekly:)))) Spokojnych 9 miesiecy!

Dido- Kochana...GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!
Wykres ksiazkowy...wstrzelilas sie tak jak ja... tyle ze u mnie 12dc byl spadek...potem wzrost i 15dc znowu spadek....takze nie wiadomo czy 12dc nie bylo owu...Trzymam kciuki za Chromosom X :)))))))

Dziewczny ale sie tu dzieje...ja pitu:)))) Juz dawno ten watek tak nie zyl:))))
Zobaczycie ze sie babeczki posypia!!!!!!!!!!!

agarzymnis, dido wielkie gratulacje!!!!!!!!!

Jagienko glowa do gory, czekamy na wiesci!!!!!!

Teraz mam pytanie...14dc, czyli dopiero teraz normalnie powinnam miec owu. Szyjka nadal zamknieta i rozpulchniona, sluz od kilku dni bialy, metny i duzo go. Owu byla juz na 100% ok 9dc bo nie widze innej opcji. Ciagle boli mnie brzuch na dole... Ale czy to mozliwe, zeby owu byla zaraz po @?
Dodatkowo piersi mam jak kamienie i bolesne...nawet przed @ takich nie mam:/

Ostatnia edycja:
oj czarodziejko nasza kochana

ja jestem noga jesli chodzi o obserwacje zdjec z USG dotyczacych pipulki, chlopcow widac, ale dziewczyny:no: jakoś ciezko mi ocenić
jest tyle pomylek ze musze czekac do 18 tc przynajmniej, juz sie złoszcze ze powiedziala mi plec w 70%, a potem wyjedzie z tego Mikolajek i bedzie szok
A ten czas tak wolno leci, przespac te 2 tyg ??:-)

DIDO.. W KOŃCU WIELKIEE WIELKIEE gratulacje, TAK CZEKAŁAM NA CIEBIE
MUSI BYĆ Z TAKICH STARANEK CÓRKA

aga dla Ciebie także, jest nas juz coraz więcej, opisz swoje staranka

reklama
losiczka podejrzewam, ze mialam wtedy bo sluz byl taki jak przy owu+ bol jajnikow. 10 dc sluz juz byl bialy i metny, duzo jest go do dzis.

Do góry