reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WIELKIE DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!

Myślę, że zostanę z Wami na dłuuuuuuuugo, bo bardzo tu fanie i o wiele raźniej. Można na bieżąco pogadać o wszystkim:tak:
Chciałam córcie ale nie wiem czy się udało.
Przytulaliśmy się 7 sierpnia (10 dc) i 9 sierpnia rano (12 dc) a 9 sierpnia wieczorem miałam już pozytywny test owu (dwie krechy) i taki sam był 10 sierpnia rano. Wieczorem 10 sierpnia kreska już była blada. To kiedy ja miałam owulację? Jeśli 10 sierpnia to chyba raczej chłopak wyjdzie, nie??? W sumie to nie byłam aż tak mocno nastawiona na córcie, ale im więcej Was czytam to tym bardziej bym chciała. I moje chłopaki (mąż i synuś) też!!!
Jeszcze wierze w Twoje przeczucia Czarodziejko, bo chyba masz dobrego nosa:-).

Losiczko pamiętam, że zaczynałyśmy razem, więc życzę żeby Tobie szybciutko się udało. Trzymam kciuki za Ciebie i córcię!!!!!!!

reklama
Dziewczyny ale dygam....boje sie tego cholernego dentyusty...bede miala kanalowe:((((((
Jeszcze poczytalam ze to boli :(((((
Macie jakies doswiadczenia? Czy jak wezme znieczulenie bede czula bol????

Dziekuje anagrzymis :-)jak tak sobie czytam to same dziewczynki sie szykuja obym jak najszybciej zalapala sie do waszego grona ale spokojnie sobie czekam;-)

Czarodziejka,ja tylko raz mialam kanalowe leczenie.
I powiem Ci,ze myslalam,ze bedzie gorzej.
Ja oczywiscie zawsze musze miec znieczulenie.
I naprawde nic nie bolalo.
Tylko czulam dyskonfort,bo trwalo to ponad 2 godziny.

Dziewczyny wiecie co,ja sie nie martwie juz tym czy bedzie corcia czy synek.
Bo mocno wierze ,ze to bedzie ona.
A bardziej tym,by nie byly to blizniaki:-p

Hej,
jestem z innego tematu, ale też jestem starającą się po raz pierwszy....

chciałabym się wtrącić na temat leczenia zęba kanałowo, Czarodziejko, dostaniesz znieczulenie i będziesz tylko widziała co dentystka robi. Mnie nic nie bolało, nawet jak znieczulenie odeszło:tak:

DIDO A JAK BY BYLY DWIE CORECZKI ?;-) WLASNI PRZECZYTALAM NA PLOTKU O MALZENSTWIE ONA MA 43 LATA I JEST W CIAZY Z 19 DZIECKIEM:szok:DOBRZE PRZECZYTALYSCIE 19:szok: MA 10 COREK I 8 SYNOW !!!!!!!

dido21 gratuluję bardzo serdecznie - masz świetny odstęp od owu więc z tego musi być babeczka (też bym chciała tak sie wstrzelić :-) ). A powiedź robiłaś tylko pomiar temp. czy testy owu też? Czy Twoje cykle były regularne?

anagrzymis również serdecznie gratuluję dwóch kresek :-)

Ja mam narazie 6dc ale jakos nie nastawiam sie na ten cykl bo przy moich nieregularnych cyklach nie mam zamiaru za bardzo sie zbliżać a nie potrafie zgadnąc czy w tym cyklu owu będzie 16dc czy może 20dc.
Czy któraś z Was potrafi odczytać płodne dni za pomocą śluzu? Bo ja nie :-( a podobno ten czynnik też bardzo pomaga

nullka,cykle mam regularne.Trwaja 28-29 dni.
mierzylam tempke,sprawdzalam szyjke,sluz.
Do tego dieta dziewczynkowa,oslabianie plemniczkow.
Testy owulacyjne tez robilam,tylko za bardzo sie na nich nie opieralam.
Bo zawsze wychodzily mi pozytywne 1 dzien po owulce.Nie wiem czemu:szok:
To byl moj 5-ty cykl staran.
w 1-szym cyklu staranka zakonczone na 10dc
w 2....11dc
w3....9dc
w4.....12dc
w tym na 11dc-.....a czy z tego bedzie corcia????

reklama
Do góry