reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam się i ja

w końcu po remoncie
zadowolona jestem bo juz mam cacy wysprzątane. aż miło.
Idę pod prysznic i zaraz... jeszcze z psem maraton. a do 20 siedziałam z Filipem na placu zabaw tak szalał z koleżanką z przedszkola (mieszka obok po sąsiedzku) Justyna teraz jest najfajniejsza heh:cool2::rofl2:

Pozdrawiam was
poczytam przy okazji.

reklama
Hej!
Trochę mnie nie było ale wszystko dobrze.Padałam na twarz przez cały tydzień po powrocie do domu. Kurs trwał codziennie prawie 11 godzin non-stop. Przerwa na jedzenie czy siku wiązała się z obsuwą czasową z obcinaniem kolejnego psa więc cięęęężko było. W ciągu tygodnia zrobiliśmy w 4 osoby około 50 psów :baffled::rofl2:
Dzisiaj miałam egzamin z komisją i w ogóle. Dostałam zarośniętego psa i musiałam zrobić go na cud miód według wzorca rasy. Pod koniec strzyżenia myslałam ,że dostanę palpitacji ze stresu ale....ZDAŁAM bardzo dobrze. Szef mnie bardzo chwalił i powiedział ,że byłam najbardziej precyzyjna z całej grupy i ,że bardzo dobrze mi rokuje na przyszłość w zawodzie:-):-):-):rofl2: Po wszystkim musiałam wyjść bo z emocji mało się nie popłakałam. No i tym sposobem mam drugi zawód GROOMER. No.. nagadałam się;-)
Co do usg to oglądał tylko serduszko i ruchy a przy dupci stwierdził ,że nie ma pewności więc nie będzie gdybał i dowiem się na połówkowym może :dry::confused:
Dziękuję za troskę i teraz już będę się pojawiać regularnie;-)

BaeatKo- Zrozumiale takie obawy....Tak trudno uwiezyc we wlasne szczescie:))))
Tez bym sie pewnie bala az do porodu ze co jesli pomylka....Dlatego ja gdybym miala corcie w brzuchu , nikt by nie wiedzial...nie pochwalila bym sie! Bo mam wrazenie ze gdyby sie okazalo ze zamiast dziewczynki mam chlopca to tylko ja bym o tym wiedziala....a tak jak wszyscy wiedza jeszcze bardziej to doluje ze inni beda sie smiac z nas..cieszyc...Rozumiesz? Dlatego nikt ze znajomych by nie wiedzial...zadne kolezaneczki z reala!!!! PrzeKonalam sie ze ludzie potrafia byc takimi świniami!!!!! No ale nie wszyscy oczwiscie....nie wszyscy:tak::tak::tak::tak::tak:

AneczKo- Super ze z dzidziulkiem wszystko Ok.
nO i gratuluje zdobycia nowego zawodu:))))
Zagladaj do nas Kochana:))))

Kinga- To beda jakies zmiany skoro domek odswiezony i czysty:)))))

No dobra dziewczynki...spadam..Buziole

Witajcie kochane mam pytanie odnosnie testow owulacyjnych dzisiaj mam 12 dzien cyklu w 9dc zrobilam test wyszla 1 kreska to byl czwartek w piatek na 10dc pojawily sie dwie kreski z tym ze jedna testowa byla jasniejsza czyli wychodzi na to ze w sobote miala byc owulacja czyli na 11dc wedlug temp i objawow bolowych nastapila bo dzisiaj jest 12 dzien cyklu i juz nic mnie nie boli chodzi mi o to ze pisza ze zeby byla owulacja musza byc 2 ciemne kreski wiec nie zabardzo kumam bo to moj dopiero 1 cykl z testami ale wedlug moich obliczen jezeli nastapi zaplodnienie to 2,5-3 dni przed owulacja mam 39l 4 dzieci i po pierwszym cyklu mierzenia temp plus testy owulacyjne dopiero teraz wiem ze majac cykle 26-27d planowalam corke a trafialismy w sam sierodek owulacji no i wychodzily chlopaki prawda ze czlowiek cale zycie sie uczy:-)trzymajcie kciuki zeby sie udalo zafasolkowac w tym cyklu milej niedzieli:-)dajcie znac co do tych testow dzieki

Aneczko gratuluje!! Zazdroszcze takiego zawodu! Mozesz zdradzic gdzie taki kurs konczylas, ile trwa i kosztuje? Bede wdzieczna:)

hej
ja na chwilke, uciekamy dzis z domku nad wode, slizna pogoda, ale ma się konczyc :(
juz jest wiaterek wiec napewno bedzie zmiana pogody
Pa

reklama
czarodziejka ja zaluje ze powiedzialam w realu o plci jaka bedzie
a pamietam jak wczesniej mowilas ze nie powiesz i mi tez to radzisz
ale ja jestem zbyt wylewna
tzn jak sie ciesze to kazdy to widzi
i musze sie odrazu podzielic
teraz to juz po ptakach
ale mam caly czas nadzieje ze nic sie nie zmieni

Aneczka ja tez bym chciala o info na temat tego kursy
dawno temu o tym myslalam
ale jakos przeszlo
ja mialam sznaucerka miniaturke i trzeba bylo go samemu strzyc bo za drogo fryzjer wychodzil
teraz jest w PL u mojej tesciowej i ona go teraz strzyze i nawet jej to wychodzi

Do góry