reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anagrzymis a ty w ktorym cyklu zaszlas?tzn ile miesiecy sie staraliscie? moze pisalas ale mi ulecialo gdzies A TAK WOGOLE DZIEWCZYNY TO PO ILE WY MACIE LAT????????:-)

reklama
hej !!
Mam dzis ciezki dzien.
Od rana mdlosc.Glowa mnie boli...
Po poludniu bylismy z Kacperkiem u lekarza.
Ma zapalenie oskrzeli:-(
Pozniej zrobilam sobie 2 godzinki drzemki.
losiczka,w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&
Ja ma 28 lat;-)

Hej babeczki!
trosze mnie nie bylo ale juz teraz bede czesciej
bo zaraz zaczynam staranka, czekam jeszcze az mi sie @ skonczy
i dzialamy w tym miesiacu skoncze jednak na 11dc bo tak mi sie wydaje
z moich obserwacji ze owu w ostatnim cyklu byla 16-17 w nocy
zobaczymy ile te moje stanka beda trwaly:rofl2:
losiczka ja mam 26 :tak:

Losiczko- ja mam 29:)))) pierwsze dziecie w wieku 24 lat urodzilam a drugie 28:-):-):-)

Patrysia- ja tez nie wierze w zadne takie zabobony...jak bylam w ciazy to ciagle sluchalam nie rob tego czy tamtego...ale ja nigdy sie tego nie sluchalam...dla mnie to bzdury i wszystko zalezy od tego w co uwierzymy:))))

Bershka- najwazniejsze ze Kubus wyzdrowial i wszystKo juz jest Ok...
A tak poza tym co porabiasz?? Malo cie oj malo!!!!!:-p

BeatKo- pamietam ten okres jak Pati26 zginela i tez poczytywalam dziewczyny ktore znaly podobnie jak pati chodzily w ciazy...to chyba wrzesniowki byly...Pamietam jaka bylam zazenowana jak pisaly ze wszedzie wrzawa bo pati zginela ale przeciez one nie beda pisaly wciaz o tym samym...ze trzeba zyc dalej...owszem ale pamiec sie nalezy...ja bym nie opotrafila taK od razu przejsc do porzadku dziennego!!!!!

Kinga- pisalas o remoncie? odpisalam Ci!:-D

Dziewczyny ale dzis u nas piekna pogoda byla..MaKsio w dzien pospal mi ...uwaGa!!! 4 godziny!!!! Jak wstal , zjadl i poszlismy do lasu na spacer..Bylo tak cudnie, cieplo...takie jeszcze Lato!!! Pomyslalam ze fajnie ze zaraz wyjezdzamy:)))
05-wakacje.jpg

Ostatnia edycja:
Cześc , wiem że większośc z was uparcie dąży do poczęcia córeczki , bo was podczytuje. Jednak mam prośbę do was :
za miesiąc zaczynamy starania i marzy nam się synek . proszę o wszelkie sugestie jak pomóc naturze , macie ogromną wiedzę więc liczę że mi pomożecie :)

czarodziejka wlasnie to mialam na mysli, bo zanim dowiedzilam sie jak zginela z telewizji oczywiscie
to nikt o tym na forum nie wspomnial
i to wygladalo tak - o jaka tragedia ...-- i ble ble bel swoj temat ciagly
dokladnie tak jak piszesz

losiczka ja mam prawie 33 lata i pierwsze dziecko jak czarodziejka 24 lata drugie 28 lat :-) i teraz 32 trzecie (33 jak urodze)

BeatKo- pamietasz jak Ci pisalam ze jakbym miala miec 3-cie dziecko to w wieku 33 lat:)) Dla mnie to ostatni dzwoneK...Mozna i pozniej ale ja nie chce miec 40 lat i malutkich dzieci..oczywiscie to kwestia indywidualna...Ja moze po prostu jestem wygodna:))))) Zawsze chcialam miec dzieci do 30 -stki dwoje i potem juz tylko wychowywac////Dlatego wiem ze wiecej dzieciuffff u nas nie bedzie:))))

Co do Pati...nie wiedzialam ze w Tv mowili o tym wypadKu!!!! Bardzo wspolczuje Rodzinie...Jej Mezowi ...dzieciom...ten starszy chlopiec Juz duzy i napewno rozumial co sie stalo...mlodszy nie wiem,,,ale jakby nie bylo...nagle mama znika...i ta tesknota...Boziu az serce mi sie kraje....
Mysle o Pati , czasem wspominam w modlitwie!

czarodziejka tak mowili w tvn w wiadomosciach i ten tir to by zolty z biedronki
chyba mamy naprawde podobne charaktery bo mi tez zdaza sie o niej myslec mimo ze jej nie znalam
taka juz jestem ze bardziej sie przejmuje innymi niz soba
i jak mnie ktos o cos poprosi to staje na glowie zeby dac z siebie tyle co moge
a zrobilam juz sporo dobrych uczynkow oczywiscie swieta nie jestem bo zle tez sie przytrafily :zawstydzona/y: niestety takie jest zycie
mam nadzieje ze Bog mi to kiedys wynagrodzi

dziewczyny powiedzcie mi co to moze byc.
Od wczoraj swedzi mnie skora calego ciala.
A teraz to normalnie zadrapie sie na smierc:wściekła/y:

reklama
Hej!
Ta historia z Pati mnie strasznie zabolała i przez tydzień nie mogłam dojść do siebie. Cała moja rodzina wiedziała bo poruszyło mnie to do głębi. Niestety ludzie na forum często są różni, czasem wydaje się ,że kogoś znamy i dobrze się gada a potem nagle robi się jakaś afera i wszystko się sypie. Tak było też i u nas na grudniówkach. Forum się posypało i większość zagląda tam tylko czasami:sorry:

Do góry