reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratuluje wymarzonych córeczek:) to będę najbardziej dopieszczane dzieciaczki wiem po swoje core jedyna wnuczka itp to wszystko się jej dostaje :) a tatusiów oczko w głowie:)
Matko jak wy szybko wiecie co macie ja wiedziałam dopiero w 7 miesiącu;/
oby mi si tez udało zajść w ciąże i znów się cieszyć tymi bolesnymi kopnięciami:)

reklama
Ech dzięki dziewczyny, na prawde podnosicie mnie na duchu:tak:
Ja przegladam wszystkie kalendarze, przypominam sobie test z kapusty, ktory wyszedl pamietam identyczny jak u Monico i staram sie wierzyc w dziewuszke. Boje sie ze sie nie dowiem i boje sie swojej reakcji na chlopca. Musi mi sie udac :sorry2:

Aneczko bedzie dziewczynka zobaczysz
wszystkim nam sie musi udac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja tez bylam takim niedowiarkiem
sama pamietasz
wiec wiem co czujesz i myslisz

daggy te papucki nie w moim stylu
ale najbardziej podobaja mi sie te drugie

Dzieki dziewczyny za gratulacje, dalej nie moge
uwierzyc w swoje szczescie, w nocy spac nie moglam z przejecia

Aneczko, no kapuste mialysmy taka samą, rozcienczoną :-)
z chinskiego wychodzila dziewuszka
z wrozki z obraczka tez
ten test na mocz
i moje przeczucia na corcie od poczatku

Ale to bylo marzenie, a teraz sie spelnia :-)

daggy mi tez ciezko wybrac ./...

Beatko mi gin powiedziala tylko ze łożysko jest na ścianie przedniej i duże, wiecej nic nie wiem, jak bedzie mnie badala tak dokladnie z pomiarami w 22 tyg to zapytam, ciekawe jaki ja wtedy bede miala brzuszek:-D
w nocy cięzko mi znaleśc pozycję do snu:cool:

Czarodziejko :-):-)

Ale to bylo marzenie, a teraz sie spelnia
biggrin.gif
superrrrrrrrrr
tez mam takie marzenie :sorry:

Daggy dla mnie nr.1

Monico gratuluje bardzo, bardzo serdecznie. Ja marzę o dziewczynce:D, wczoraj zrobiłam ten test z moczu Inteligender i wyszła dziewczynka, wcześniej sprawdziłam w tym kalendarzyku i też dziewczynka, teraz czekam z niecierpliwością na USG:D, ciekawe czy prognozy się potwierdzą! Ale jestem podekscytowana.

reklama
witam dziewczyny;-)
caly czas jestem na biezaco i ekscytuje sie z Wami kazda cudowna wiadomoscia:tak: gratuluje wszystkim mamusiom ktorym sie udalo spelnic marzenie o coreczce:tak:
monico Tobie tez gratuluje:tak: mam do Ciebie pytanie odnosnie sluzu. napisalas ze nie mialam zadnego sluzu , nawet wewnatrz. a jak sie badalas? pytam bo my w tym cyklu zaczelismy staranka, zakonczylismy 11dc (czyli w niedziele), a poniedzialek do poludnia nie mialam sluzu (nawet wewnatrz), a po poludniu juz tak. teraz jest 13dc , sluz jest rozciagliwy, ale metny, na tesciwe owulacyjnym druga kreska testowa nadal bardzo blada. spowiewana owu 15dc, a nawet 16dc:-( wiec chyba marne szanse ze plemniki tyle przetrwaja? tym bardziej ze zaraz po stosunku nie bylo tego sluzu? aha i od wczoraj (czylo 12dc) podbrzusze i jajniki mi dokuczaja ,wiec to chyba znak ze owu blisko?
dziewczyny co Wy o tym mysylicie? kusi mnei zeby dzisiaj jeszcze sie poprzytulac (13dc), wiec gdyby owu byla 16dc wiec byloby ok, ale jak wczeniej to lipa. bardzo mi zalezy zeby zaciazyc wlasnie w tym miesiacu:sorry:

Do góry