Czarodziejko mi sie wydaje ,ze tez wiele z dziewczyn nie mialo wtedy az takiego parcia mocnego na corcie. Jak czytalam wczesne posty to czesc dziewczyn starala sie np. przy dwoch kreskach na tescie owu a to przeciez za pozno. Albo mniej wiecej przed owulacja a to zadna metoda. No ale najwazniejsze ,ze dzieciaczki sa zdrowe i kochane. Moj Antos tez jak byl w brzuszku to myslalam ,ze bedzie dziewczynka(nie planowalam) ale urodzil sie cudowny chlopczyk.
Ania gin nie powiedzialam ,ze chce zobaczyc plec tylko ,ze chce sobie zrobic dodatkowe usg. Chyba zrozumiala sama bo szybko zjechala w rejony krocza

Bylam z Witkiem i ona do niego "a ty co bys chcial?" Witek mowi ,ze "brata" a ona na to no" to chyba brata nie bedziesz mial"

popatrzyla jeszcze (ja w tym czasie prawie umarlam) i powiedziala "niee na pewno nie bedziesz mial brata, moze byc siostrzyczka?" Mi lzy stanely w oczach a ona sie pyta "czy to dobrze czy zle?"

Ja mowie ,ze" bardzo dobrze bo mam juz dwoch chlopcow to corcia sie przyda teraz";-) No i potem jeszcze pytalam czy na pewno a ona ,ze" zeby to jeszcze mial byc chlopiec to trzeba by bylo przeszczep jakis zrobic bo tu juz nic nie urosnie":-):-):-)
To tyle . No i znowu sie wzruszylam
Lece sniadanko robic paa