reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama05 , właśnie też takie coś usłyszałam .
Ostatnim razem celowo sex był w czasie owulki i znów poroniłam.
Jedyna nadzieja , że obaj powiedzieli że to tylko teoria , nic sprawdzonego.
Więc ja i tak będę próbować , tylko teraz jeszcze lepiej się przygotuję:-D

reklama
Mama troszke poszalalas w sklepach ;-) za tempke &&&& bo w koncu musi sie udac :-)

Za wszystkie testeujace trzymam kciuki ,ale tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic :zawstydzona/y:

Ja zyje juz moim przyszlym remontem i siedze przegladam,ogladam i wymyslam....i wstepnie umowilam sie do kosmetyczki na jakis zabieg,tylko jezcze nie wiem jaki bo musi zobaczyc co bedzie najlepsze dla mojej skory :tak:

Czarna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie -niech sie uda!!

kochane, wlecę jutro przed praca z info o tempce..idę obejrzeć m jak miłość :)

Edyta dziękuję :**
popytaj o mikrodermabrazję :)))

Ostatnia edycja:
axari zaciskam kciuki &&&&
mama za ciebie tez zeby jutro tempka wysoka byla &&&
pirania ja np mam dlugie cykle a dostalam od gina magne b6 wiec niewiem
poradzcie mi jutro robic test czy jednak nie ??? bedzie dzien 40 dc a w 37 dc byl negatyw popoludniu kolo 14

Hej Dziewczyny Witam "stare" i "nowe" staraczki:-)

Ile dziś nowych wiadomości do wczoraj byłam przekonana, że wszystko wiem a dziś już nic nie wiem...Mój M się pyta po co ja to wszystko czytam skoro juz wszystko wiem, a ja na to że co chwilę coś nowego no i wykrakałam:-D
Piranha jakbys mogła wytłumaczyć jeszcze raz dlaczego więcej jak 3 dni zwiększa szansę na chłopca? I jak zlikwidować śluz płodny? Już sama nie wiem co mam brać co mój M ma brać:-(
Piranha jeżeli ja bym brała wit.C,Cytrynian ten co Ty 2 tabletki,sok z żurawiny, globulki, sylk i wit.B-100, a mój M FertilMan, kwas foliowy, wit.C i Neomag forte oraz wit.B-50 to będzie dobrze? A jeżeli chodzi o współżycie to mogłoby być codziennie(lub co 2 dni) do dnia pozytywnego testu włącznie? Przepraszam, że zarzucam Cię pytaniami, ale obiecuję że już zanotuję wszystko w grubym zeszycie tak jak któraś z koleżanek zasugerowała:-D

Mama nie wiem czemu ale mam przekonanie, że się udało:-)

Kosmo rozumiem Cię w 100%, ale wierzę że nosisz córeczkę pod serduchem zrobiłaś bardzo dużo i nic nie możesz sobie zarzucić!Dziewczynka będzie!

Nie wiem, która z Was pisała o becie, ale też słyszałam taką teorię, że przy dziewczynkach jest wyższa.

a ja wierzę, że 26-go zobaczysz dziewczynkę na usg. Znam co najmniej dwa przypadki z forum na kafeterii (innym niz to o planowaniu), w których w 12tyg lekarz stwierdził, że to chyba chłopak, a parę tygodni okazalo się że każda z tych kobiet nosi pod sercem coreczkę. Żadna z nich nie planowała płci, ale każada miała po dwóch synów, więc radość tym większa. Nawet pamiętam ich nicki:-)

reklama
Do góry