reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u nas nie było niespodzianek, młody tak się rozłożył że na odległość jajka świeciły ostrym blaskiem :-D:-D
mąż tylko potwierdził wtedy że wszystko jest jak być powinno, bo strzelał w synka...teraz ma zamiar celować w córkę, to ja może nie muszę żadnych diet, suplementów, badania śluzu stosować...tylko zdać się na niego hiehie

reklama
jestem:cool2:

nadrabiam buhaha

axarai u mnie dziś 29 dc i też okresu brak..ale czuję że przyjdzie niebawem, kurde teraz po tych tabletakch pojęcia nie mam jakie cykle będę miała:dry:
i kciuki mocno zaciśnięte trzymam za piatek 13go :)

w kalendarze chińskie nie wierzę, jednym się sprawdzaja innym nie...fifty fifty generalnie :rofl:

Piranha wymiatasz z wiedzą:happy2:
a czy teraz jak odstawiłam tabletki- i prawdopodobnie będę miała dłuższe cykle, mam brać wit. B6? Da mi to coś?
Tusia też prowadzę gruby zeszyt hehe no i trzymam kciuki za powodzenie w misji:cool2:

Mama05 kocyk rozłożony na dobre, dzięki ;)
zakupy widzę udane :)

Daria gratki dwóch kreseczek :) fajnie się tak czyta czyta...aż tu nagle super wieści :)

Patrysiak no no..piękna beta, poszukam swojej jak miałam z młodym:cool2:
nie nakręcam, ale kciuki za dziewczynkę trzymam zaciśnięte ;)

kosmopolitan
nie łam się, czekamy na usg i będzie wszystko jasne. No i skoro Piranha pisze że córka...to jak można nie wierzyć hehe

Gal :) dzięki
no i co tu wiele gadać...zalecenia Piranha podała, trzymaj się i nie daj się złym myślom

byłabym Ci bardzo wdzięczna. A jeszcze bardziej jak Twoja beta byłaby bardzo niska:-) a przynajmniej niższa od mojej

totalnie czasu na bb brak. doba jest dla mnie za krótka.
nie tęskniłyście za mną pewnie
dużo czytania mam ale nie nadrobię bo padam na twarz. zmeczona jestem
mykam do łóżka.
Chciałam życzyć miłych rozmów i wieczorku fajnego

Dobranoc.
Pojawie sie jak mi czas pozwoli
pozdrawiam

ASIA &&&&& ciesze sie że @ niet!

patrysiak...grzebałam grzebałam i wygrzebałam
moja beta wynosiła 4264 co zgodnie z opisem wskazywało na 2-3 tydzień ciąży

nie wiem czy pomogłam, wynik niższy nie był:sorry2:

Kinga bardzo ale to bardzo podoba mi się twój Filipkowy suwaczek :tak:

te porodowe niespodzianki to nic, w miasteczku mojego meza, znajoma miala urodzic dziewczynke, przyszedl porod a tu sie okazalo ,ze jest nie jedna ale dwie ;) bo ta druga tak sie ukryla, ze na us nigdy jej nie bylo widac, az bylam w szoku jak to uslyszalam... moj maz tez byl niespodzianka bo tesciowa czekala na dziecko szt 1 ale wtedy jeszcze usg nie bylo ;)

też mam taką historię u znajomych, sprzed 7 lat...przez całą ciąże badania wskazywały na jednego malucha płci męskiej w brzuchu...a tu, niespodziewajka, na pare tygodni przed rozwiązaniem okazało się że w brzuchu ukrywają się dwie męskie sztuki:szok:

Truskafffka, zazdraszczam. Ty to masz dobrze, z tym mężem, gdzie takich rozdają? :-D

Kosmo, kobitko, Ty z takim śluzem, jaki miałaś aż do owulki masz jeszcze masz wątpliwości, co nosisz pod serduszkiem? No co ty? Daj mi trochę takiego, ja chcę ;-)

Mama, słodkich snów!

Piranha, czuję, że cykl stracony po piersiach, bo nic nie nabrzmiałe, a w poprzednich ciążach, już takie czułam:dry:
Jeżeli możesz, z tymi irygacjami, i z tym replens i refresh, bo jak wiesz mam straszny problem z tym moim ph.
Jestem Ci niezmiernie wdzięczna, za to, że tak chcesz pomagać. Twoje dzieciaczki mają wspaniałą mamę!:tak:

reklama
ja pierdziu, czytam czytam i ja strasznie zielona jeszcze jestem

bo np. co to jest ten sylk, te badania śluzu, owulacje, witaminki...masakraaa ale spokojnie, zapisuję wiadomości, przetrawię i zasypię pytaniami w odpowiednim czasie :-D

najpierw muszę dojśc do ładu z cyklem, boję się o owulacje, nie mam pojęcia kiedy ją mam..

Gal...a haaaa takich nie rozdają, takiech ze świecą szukać buhaha
takiego sobie zaklepałam jak tylko go ujrzałam, jako 16letnia smarkula i już nie wypuściłam ze swych uroczych rączek

Do góry