reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oczywiście że od razu - jestem w 7 dniu cyklu
w/g owulacji księżycowej owulka mi przypadnie na 15 dzień cyklu ale wiem że moja będzie 17 dc ( cykle mam 30 dniowe regularne)

bettsie, no to jak się uda to będzie super różnica wieku między dzieciaczkami! A takie regularne cykle to skarb, od razu można wszystko lepiej zaplanować :-)

cykle mi się tak pięknie wyregulowały po porodzie, problem jest w tym że mąż ma kiepskie nasienie i niestety musimy oszczędzać plemniczki celować jak najbliżej owu ale dziewczynkowo ..
staram się już 4 cykl i zauważyłam że 4 dni przed owu lipa ale na dwa dni chwilowo wychodziły testy ciążowe poytywne ( testoholiczka jestem :-)) niestety morfologa nasienia jest u nas kiepska więc sądzę że to jest przyczyna niepowodzenia = teraz mąż łyka witaminki już 30 dni i ja oczywiście również ...

hej Cioteczki
c0122.gif

Dido- skarbie 1000 lat dla Ciebie

Czekam na meza.....a jak wroci to
t15176.gif

Czarodziejko miłego brykania z ten tego mężem
Mama05 no jasne że jesteś w ciąży, oo TAK!!
Dido sto lat sto lat i na dokładkę jeszcze raz...sto lat sto lat,...
MissBella daj dzióba smutki i dołki PRECZ!!
ja też pierwsze kroki z wykresem robie, będziemy sobie razem dzióbać :)
Patrysiak znam takie co w owulacje szalała i dziewczynki mają;-)więc nic nie przesądzaj;-)
najważniejsze że serduszko bije, niech maluszek sobie zdrowo rośnie:biggrin2:
Lorelain piękne kreseczki :-D zazdroszczę:-D
Gal hehe ty zołzo plemniczków nie chcesz wpuścić
faktycznie ta metoda 0+12 byłaby dla ciebie super, dajcie czadu, powodzenia!!
Bettsie witamy i zapraszamy :tak:

reklama
Betssie- Witaj Mycha, Widze ze dotarlas do nas.
t2027.gif

Kochanie mozesz wstawic link z 28dni udostepniajacy Twoj wykres.
na glownym pasku jest cos takiego jak "udostepnianie wykresu" i musisz zaznaczyc "dostep dla uzytkownikow internetu" i potem ponizej masz link do wklejenia na forum. dzieki niemu wszytskie dziewczyny beda mogly zobaczyc twoj wykres

Do góry