reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje dziewczyny! kazdej z osobna
Gal mysle ze masz racje.....Ja w tej chwili czuje spokoj, nie rozpaczam ..... ale mysle jednak ze przyjda takie momenty ze naprawde szczerze zaplacze ze jednak nie bede miec coreczki...
dzisiaj na usg jak lekarz powiedzial ze to synek to pamietam jadno z mysli : "ja juz wiecej nie chce probowac..."..

chyba juz nie wierze z medy planowania.... Wiem ze nie zrobilam wszystkieg ale jednak cos zrobilam. i mysle ze skoro pomimo to nie udalo sie to widocznie nie pisana mi corka:-( chyba 3 rozczarowanie nie przezyje. .. przeciez w pierwszej ciazy marzylam rowniez o corce..:-(

przeciez tak wielu kobietom wystarczy odstep od owulki, przeciez tak wielu kobietom nie potrzeba nic i maja corki, a ja pomimo stran nie moge jej miec........

reklama
Witam ja tak na chwileczke:-)

Dziewczynki Kosmo ja mam 4 synkow :-):-):-) podczytuje was juz ladne kilka miesiecy marzyla mi sie coreczka , z wasza pomoca planowalam z suplementami poczecie tej wymarzonej coreczki zrobilam wszystko co moglam a jaki bedzie wynik dowiem sie za 9 miesiecy bo wlasnie dzisiaj ujrzalam 2 kreseczki :-):-):-) i wiecie co wam powiem ???? To byly ciezkie 7 miesiecy walka z poczeciem mojego okruszka i po tej walce juz wiem ze plec jak dla mnie nie jest juz tak wazna jak 7 miesiecy temu.Ten na gorze wie jak pragne coreczki dal mi znowu szanse na macierzynstwo z racji mojego wieku juz ostatnie

Pozdrawiam was serdecznie zycze spokojnej ciazy ciezaroweczka i wymarzonych coreczek synkow :-):-):-)

Kosmopolitan ale może jednak to ph śluzu ma tu ogromne znaczenie a jak Ty się starałaś to jeszcze o tym nie wiedziałyśmy. I dlatego mimo odstępu nic to nie dało. A pamiętasz może jaki mialas wtedy śluz? I o tych tabletkach co podała Piranha też wtedy nie wiedziałyśmy.

A wiecie że ja czuje że z tej poronionej ciąży mimo odstępu 2,5-3 dni też byłby synek. Śluz miałam wtedy mega rozciągliwy, magnez i wapń brałam wtedy apteczny jakiś byle jaki i to nie za długo itd . W sumie to tylko odstep od owu był dziewczynkowy i to wszystko.

Kosmo- naprawdę wiem jak się czujesz, to minie, czas zrobi swoje i będziesz mega szczęsliwa jak weźmisz synusia na ręce, zobaczysz....

Piranha- jeszcze z tym monitoringiem, to ja się zastanawiam dalej z tym żelem ,przecież to jakaś chemia, nie wiadomo jaki skład, dużo go wkłada raczej lekarz, a sama pisałaś, że ważne aby w czasie owulacji było niskie ph. Nie wiadomo, jak ten żel zareaguje z irygacją...

losiczka bardzo gratuluję ciąży i oczywiście życzę córeczki :)
ZOstań z nami na dłużej- i w miarę możliwości napisz coś od czasu do czasu, chociaż wiem że nie jest to pewnie łatwe z 4 dzieci.

Losiczka- MEGAAAAA GRATULACJE....mam nadzieje ze spelni sie Twoje marzenie o Corci:)))))))
f385756d0a7be9b9370b26e9f0500824.jpg

Patrysiu - Cudne wiesci...oby tak dalej:)))

DZIEWCZYNKIdziekuje bardzo. Ja w domu mam tylko 2 najmlodszych synkow starsi poszli na swoje wiec mamusii zamiast odpoczywac zachcialo sie kolejnego bejbika :-) Jestem przeszczesliwa a po tej walce plec naprawde juz nie jest taka wazna byle cale i zdrowe :-):-):-)

reklama
nullka hehe widze że u ciebie książkowo i z ph i z owulacją:-D super:-D łatwiej tak zaplanować działanie:tak:
gratulacje dla koleżanki :happy2:
z moim mężem dokładnie tak samo hehe
Czarodziejka nieźle poszaleliście spacerkowo :-D ja byłam po młodego w przedszkolu sankami, nalatałam się strasznie, a synek nic tylko "szybciej szybciej" dba o kondycje mamusi:-D
Kosmo Gratuluję synka:happy2: życie bywa przewrotne, nie ma rzeczy na 100% ...przykro mi bo wiem jak bardzo pragnęłaś córki...swoja drogą jeszcze trzecie podejście przed tobą:-D
a póki co, niech mały sobie zdrowo rośnie, a jak się urodzi jego uśmiech wynagrodzi wszystko :tak:
no i co tu wiele gadać...podpisuję się rakami i nogami pod postem GAL pięknie to wszystko ujęła:tak:
Patrysia super wieści:tak: niech maleństwo sobie rośnie zdrowo i ...czekamy do następnej wizyty:tak:
łosicczka GRATULUJĘ walka była ciężka i trochę trwała...ale to juz nie ważne, teraz liczą się tylko te II kreseczki :-) spokojnej ciąży życzę:-)

Do góry