reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dobra ja nie umiem tam powpisywać w tym programie może któraś z was mi to powpisywać i sprawdzić ?
rok 1981 mies.08 dzień 01 godz 0100 w nocy :)
okres ostatni 8.12.2011 owu 20.12
będę bardzo wdzięczna plisssssss :-)
i ja też bym poprosila bo też nie umiem a próbowałam...
rok.1986 mies.12 dzień 07 (godzina tez?ja nie wiem)
okres 22.12.2011 owu 3.01.2012(powinna być)

z góry dziękuje;)

reklama
Oooo jesooo Was nadgonic:))))))

Kosmo - u mnie tez dom ale dla dzieci pokoi sztuk dwie:)
wiec narazie nie miala bym gdzie miec trzeciego bzyczka...no ale my mamy w planach budowe domu..zawsze to bylo nasze marzenie...dom wolno stojacy.:)

Patrysia - ja podobnie uwazam ze czlowiek przy dwojce dzieci jest bardziej zorganozowany niz przy jednym:)))

Dziewczyny u nas dzis -8....myslicie ze moge wyjsc na chwile z maksiem???/???

reklama
patrysiak i patrysia, kochane jesteście! USG połówkowe mam w przyszłą sobotę 4 lutego o 10:20 albo 10:30 (nie pamiętam, na wszelki wypadek przyjdę na 10:20 :-)) i liczę na Wasze kciuki bo bardzo mi szczęście przynoszą! A córeczka (no chyba, że na połówkowym na ekranie USG zadyndają jajeczka, ale by było! :-D) na razie spokojna, czasem się nawet martwię, że tak rzadko czuje ruchy (może mała ma po prostu dużo miejsca, brzuch już mam ogromny). Zupełnie nie pamiętam jak odczuwałam ruchy synka na tym etapie ciąży. Swoją drogą znalazłam dziś moją i siostry książeczkę zdrowia, ja ważyłam 3100 g i miałam 50 cm długości a siostra 2990 g i też miała 50 cm, szok, że takie 2 niemałe noworodki pomieściły się w maminym brzuchu :-)

MissBella, ja bym na Twoim miejscu łykała B-50 2 razy dziennie ale M dawałabym tylko raz dziennie. Kwas foliowy i Calcium Citrate łykaj osobno (w odstępie minimum 2 godzin) gdyż magnez utrudnia wchłanianie kwasu foliowego. Jeśli chcesz to możesz odstawić Calcium Citrate, witaminę C i żurawinę, łykane ich przez kilka cykli na pewno pogorszą jakość Twojego śluzu, Twój M może łykać witaminę C gdyż podnosi ona męską płodność. A nie myślałaś o jakichś witaminkach dla M typu FertilMan, L-karnityna, maca? Ja z witamin dla staraczek łykałam FertilCare. Nie ma za co kochana, zbliża się Twój czas przyjemnych staranek i zaciskam mocno kciuki by "do trzech razy sztuka"! :-)

Do góry