reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Truskafffka hahahahaha-no my to sie dogadamy:))
chodzi o to ,że różnie to bywa kochana i zobacz nasza Pirania tez nadle miała dłuższy cykl bo owu nagle w 18d.c. miała a wcześniej koło 14d.c. ...tak to juz jest.

więc jesli chcesz wiedzieć kiedy owu to testy trzeba robić ..
tempke mierzyć
a jak sie da to na usg biegać tak jak to robiła Beatka która teraz pewnie już Hanie tuli...

sama matematyku tu nie wystarczy..
ja byłam tydzień temu w czwartek na usg i pęchol miał 21 mm a skok miałam dopiero w poniedziałek !! i tez nie wiem czy pęcherzyk wolniej rósł...czy owu była ale tempka dopiero później skoczyła...
no to zgadza się, żeby wykryć owulkę trzeba atakować całościowo wszystkimi dostępnymi metodami:-D
a ja po prostu jak zawsze niecierpliwa i chciałabym już wiedzieć, obliczać, kombinować hiehie
z monitoringiem to tak różnie będzie...bo moja gin tylko w środy przymuje..

truskafffka 5 lipiec twoje urodziny tak?
2006 14 grudzień chłopiec 2007 styczen 12 dziewczynka
2012 29 marzec chłopiec
28 kwiecień dziewczynka
27 maj chłopiec
Chyba u Ciebie z synkiem się nie sprawdziło?
tak 5 lipiec to moje urodziny :)
Mati spłodzony prawdopodobnie 9 stycznia...i gwarantuje że jest chłopcem hehe

a teraz w ciąże zachodzę w kwietniu, taki jest plan i oczywiście zostanie zrealizowany hehe to wam w odpowiednim czasie napiszę czy faktycznie wyjdzie z tego dziewczynka :-p

dzięki wielkie za sprawdzenie:happy:

Truskaffka no ba!!! ja tez z tych niecierpliwych :))
wiem,że jestem juz w ciąży ,ale testu jeszcze zrobić nie moge bo za wcześnie;))))

także wiesz-nie ma to jak ciąża urojona;):)

Tusia a Ty to kiedy zaczynasz molestować męża??

Czarodziejka- Kate znalazła jakichś kalendarz i sprawdzamy czy płeć nam się zgadza..
z Zuzą oki
a Domi wychodzi że babeczką powinien być..

Kate dzięki za link ,ale ja sie tam połapać nie mogę :-p

Truskaffka no ba!!! ja tez z tych niecierpliwych :))
wiem,że jestem juz w ciąży ,ale testu jeszcze zrobić nie moge bo za wcześnie;))))

także wiesz-nie ma to jak ciąża urojona;):)

no nie mogę, oplułam monitor ze śmiechu, dobrze że nikt w pracy nie widział buhaha
tak tak...ja to nieraz jak patrzę na swój brzuszek, jeszcze go wypne, pogłaskam..i normalnie rękę bym dała uciąć że czuję ruchy...JELIT buhaha

a tak serio, będziemy w ciąży (znaczy ja, bo ty już jesteś ;) ) nie ma innej możliwości!!!

Truskafffka no to ja Ci dziękuję za wiare w moją ciąże;))
ja też mam dziś wywalony brzuszek po 3 dniach jedzenia z siostrą to poprostu masakra! cały czas coś jedlismy i tak to się skończyło;)) 3 miesiąc ciąży ...mimo,że dopiero co działania były hahahaha

reklama
Truskafffka o to,to;))
a tak serio to pół dnia boli mnie podbrzusze i lewy jajnik...ciągle sie trzymam za brzuch...
zagnieżdżaj się synku ,zagnieżdżaj:)))))))
tatus i mamusia czekaja na Ciebie
Zuza i Domi nogami przebierają
a i Bono sie ucieszy:))

ubezpieczalnia też ,że zapłacą mi za Twój poród hahahahahaaa

Do góry