reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama05- no to z jednej strony mnie pociesza, że jednak te paski wysłali, tylko poczta szwankuje...

A ja teraz ide synka karmić, bo głodni jesteśmy ogromnie, i później pogadamy koleżanko;-)

Aneczko-ogromne gratulacje.
Witamy Ninke na swiecie:-)

Witam dziewczyny;-)
U was sniegi,a u nas deszcz:-(
Czytam Was ale nie mam sily pisac.
U mnie ok.poza tym ze....
Kregoslup wysiada.
W nocy nie umiem sie wyspac.
Meczy mnie zgaga itd..
Ale co tam, nie bede narzekac....bo juz blizej niz dalej:tak:

Za wszystkie staraczki i brzuchatki trzymam mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki:-)****

jestem jestem

u gin ok :happy2: moja cyto wzorowa, Pani mi powiedziała że nic tylko płodzić:-D
przejrzała wyniki z poprzedniego usg (3 tygodnie temu ) i powiedziała żeby czekać cierpliwie na @ bo wszystko wskazuje na wydłużony cykl. Jeśli za tydzień nie będzie @ to za dwa tygodnie mam się do niej zgłosić i będziemy wywoływać czerwoną małpe

u nas biało i ciągle sypie, młody miał radochy kupe na podwórku, odśnieżał, turlał się z górki, tarzał się w śniegu itd... sama radość patrzeć na takiego uchachanego malucha

a teraz Mati wcina zupkę pomidorową, ja piję kawkę...i...nadrabiam hehe

Mama, dzięki za naleśniczki! Doprawiłam jeszcze naleśnikami ze szpinakiem :-D

Aneczko, GRATULUJĘ z całego serca i całych sił! Ale duża i jaka długa Twoja córeczka! Zobacz załącznik 437684

Karola, jakoś namówisz M, my kobietki mamy swoje tajne, skuteczne sposoby i sile przekonywania! :-D Też się cieszę, że znalazłam to forum, dziewczyny tu są po prostu super a atmosfera niesamowita!

nullka, oj rozumiem Ciebie doskonale, mój Krzysiu regularnie mi takie numery wywija! ;-) Co do witaminy C to nie wiem, która lepsza :-(, ja łykałam tą Puritan's Pride. Kupiłabym C-500 i łykała 2 razy dziennie ...i polowałabym na taką z formułą "Timed Release" (kiedyś podawałam linka z Allegro do takiej witaminy).

Gal, ufff, ogromny kamień z serca mi spadł (słyszałaś ten huk? :-D)!

dido, mi tez kręgosłup nawala, źle śpię i do tego przy chodzeniu boli mnie strasznie spojenie łonowe, co to będzie później skoro dopiero 22 tygodnie skończone ;-)

Truskafffko
, super, że wszystko OK!!!
t2030.gif

Kinga Mama trzymam kciuki żeby z waszych miłości dzieciaki wyszły w tym cyklu, elegancko się zapowiada
MissBella ale fajowski prezent ci mężulo zapodał, misia utulić proszę:-D
no i wykres wciąż elegancko wygląda, więc &&&& nie puszczam
Mama łooo niezła musiala być wichura
Pierogatka...mniam mniam, pysznie brzmią ciasteczka, sprzedaż przepis?
Kinga Mama Miss Ilaczek wpisuje się do klubu "ulubienic wampirowych":-D
Saga przeczytana i obejrzana:cool2:
Monico Piergatko no uparte córunie...po mamusiach pewnie hiehie
Piranha dziękuję za kciukasy
jak już wiesz...czekam wytrwale na @, najlepiej...bo wchodzę do gin i mówię że mój cykl od ostatniego naszego spotkania nadal trwa...a ona od razu, to co..ciąża?:-D
no ale...do ciąży czekamy, byle do kwietnia:-D
a u was widzę dzieciaczek przybędzie...za żonę kuzyna &&& zaciskam, daj znać jak maluch pojawi się na świecie :)
a co do wit. C to jak jest c1000 z tym timed release, to nie wystarczy?lepsza i tak wersja c500?
Kinga źle się zrozumiałyśmy, my przed 8 powinniśmy być w drodze do przedszkola-o to mi chodziło;-) młody wstaje o 7:30 i o 7:50 wychodzimy. Na 8 jesteśmy w przedszkolu:happy2:
Aneczka z wielką przyjemnością witamy Nine
Duża dziewczynka

Agulek podaję rękę z zawirowanym wykresem, u mnie 35 dc.
gratki dla koleżanki :)
Zonga witam w klubie, ja też starania zaczynam w kwietniu ;)
Karola &&&&&& za urobienie męża na trzeciego maluszka;-)
Nullka oby bojkot synka szybko minął i niech ładnie zasypia...dla własnego dobra
Patrysiak hehe odbijesz sobie jeszcze walentynki, czyli ciążowe spanie nie odpuszcza
ja to się już boję, ja śpioch i bez ciąży to w ciąży z łóżka się nie będę ruszać:-D
Czarodziejka tfu tfu...niech dalej spokój wśród chłopakow panuje;-)
Gal to może z miernikiem się sprawa rozkręci, trzymam kciuki żeby ph dało się opanować ładnie
Dido...ehh te przyjemności ciążowe, ale ale ale...za to nosisz pod serduchem ukochana córunię;-)

reklama
Dziewczyny jeśli któraś z Was łyka witaminę C z tym "Times Release" to zapodajcie linka plissssss :-)

truskafffka super że u gina wszystko ok - to co obydwie startujemy od kwietnia???

Wiecie co??? Sprawdziłam sobie w tym kalendarzu księżycowym i wyszło z Antosiem tak że PEŁNIA zaczynała sie 12 grudnia 2008 a złoty jeden strzał był 14 grudnia :-) Czyli sprawdziło sie
Starszego nie moge sprawdzić bo on zapłodniony w maju 2005 a na tej stronie nie ma

Tak z ciekawości zapytam jak to jest np jesli owulka przypada na 2-3 dni przed nowiem? To juz bardziej na dziewczynkę przyciąganie czy na chłopca jeszcze?

Gal czy Ty w końcu zakupiłaś jakąś bransoletkę?

Do góry