reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tusia spokojnie :))) też uważam po luknięciu na serduszka że raczej na ciąże to nie jest :-)
nie wiem czemu u ciebie taka wys tempka przed @... Mi spada dzień przed @ i to sporo spada od razu. nie czai się :) no zobaczymy jak u ciebie jutro bedzie

missbella wow! wszystko wskazuje na ciaze!:-):-):-) u mnie tez na poczatku byl tylko cien cienia niewidoczny dla innych tylko dla mnie:tak: tylko jutro sie nie zalamuj jak nadal ta druga kreseczka bedzie slabiusienka. u mnie nawet 2 dniach byla nadal bardzo blada:tak: czekam na jutrzejsze wiesci:-)

dzieki dziewczyny w sprawie siostry. ona to taki typ ktorej wydaje sie ze wie wszystko najlepiej i ze sam odpoczynek zdziala cuda. jutro znowu sie bede z nia widziala to sprobuje namowic do zrobienia badan juz teraz.w koncu bedzie wiadomo co i jak:tak:troche mnie dziwi ze w tej klinice nie zalecili od razu badan. wedlug nich rok staran to nie powod do zmartwien:no:

a jak mierzyć ph przy staraniach o syna? bo musi być między 8-9ph? a są te paski ph wyższe niż w normie od 4 to 7 ph?
czy wtedy to już lepiej elektroniczny phmetr sobie sprawić?

Ilaczek ja nie mierzę ph to nie pomogę..

Kosmo &&& za siostrę..

Pirania właśnie zauważyłam ,że mam biały sluz-gęsty,nieprzezroczysty ..czyli co ..w ciągu dnia miałam owu??
bo po owu sie zmienia na taki mleczny prawda?

Zuza z Bono na ogrodzie-ciągnie Ją na sankach;)))
a ja tv i krówki+ herbata..zaraz jadę po Dominika.

mama pewnie już jesteś po owu :tak: widzisz nawet nie wiadomo kiedy sie pojawa... u mnie też już pewnie po. Teraz czekamy 2 tygodnie! i potem aby tylko pozytywne testy były Krzysia.... ;)

a ja zaraz kończę robote
już mi sie chce do domku

Kinga no dokładnie..żadnego uczucia bólu czy kłucia....nic...cisza..gdybym nie była na usg to pewnie bym myślała ,że owu nie mam w tym cyklu...
oby jutro tempka to potwierdziła..

a w ogóle nie wiem o co chodzi z enpr???swój wykres widzę jako fioletowy prostokąt-żadnych wykresów tylko fioletowy kolor..
u Bels mam szary kolor...nie wiem co jest-od wczoraj tak mam...;/

reklama
Witam Was dziewczyny !
Jestem, nie miałąm dostepu do internetu od wtorku. We wtorek byłam na wizycie, najprawdopodobniej urodze na dniach, mały waży już 4 kg !!
Jestem troche przerażona jego wagą. W sobote mam przyjśc na KTG i badanie jak do tego czasu nie urodze.. Zaczynam nadrabiac wszystko co napisałyście.

Do góry