reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gal, no to źle Ciebie kochana zrozumiałam, myślałam, że chodzi o lampę solną :-D Co do groty to ja bym się na nią zdecydowała po przeczytaniu tego opisu :-):

Kolejnym bardzo ważnym i trudnym do osiągnięcia w innym niż grota solna warunkach, elementem leczniczym jest jonizacja ujemna. Jest to leczniczo działający elektroaerozol ujemny o działaniu ochronnym, regulującym w odróżnieniu od niezdrowej jonizacji dodatniej. Jony dodatnie, których źródeł jest bez liku w środowisku otaczający np. telewizor, komputer, wszelkie domowe przemysłowe urządzenia elektryczne, wyroby z tworzyw sztucznych- działają chorobotwórczo, powodują wzrost ciśnienia krwi, złe samopoczucie, uczucie szybkiego męczenia się, upośledzają oczyszczanie się dróg oddechowych, powodują skurcz oskrzeli.
Obecnie w grocie solnej jony ujemne powstające dzięki naturalnemu jonizatorowi ujemnemu jakim jest sól – znoszą te niekorzystne efekty działając przeciwzapalnie, spazmolitycznie, odkrztuszająco, przeciwalergicznie. Zdrowe jony ujemne ( to dzięki nim tak dobrze czujemy się tuż po burzy) sprzyjają lepszemu przyswajaniu tlenu, pozytywnie wpływają na wydajność intelektualną, mają działanie bakterio i wirusobójcze, powodują zdecydowanie lepsze samopoczucie. Ilość przyswajalnych w trakcie seansu w grocie biopierwiastków jest zawsze bezpieczna, i tak na przykład ilość wchłanianego podczas seansu chlorku sodu nie przekracza 13 miligramów.

Ewcik, tak jak już pisały dziewczyny to wiele można wywnioskować z samych pomiarów tempki (bez obserwacji śluzu i szyjki), choćby to czy doszło do owulacji, czy właściwie produkowany jest progesteron w 2 fazie cyklu, czy faza lutealna ma odpowiednią do zagnieżdżenia zarodka długość itp. B-Complex trzeba łykać w takiej dawce by dzienne spożycie witaminy B6 wynosiło 50-100 mg, w aptece ciężko dostać tego rodzaju preparat, najlepiej zatem dokonać zakupu na Allegro (dziewczyny tutaj łykają głównie B-Complex formy Puritan's Pride, zresztą Mama poratowała już Ciebie linkiem) :-) Co do wytycznych odnośnie planowania dziewczynki to wysyłam Ci zaraz PW :-) (a propos, w tych wytycznych podanych przeze mnie ostatnio na forum zapomniałam o 2 ważnych kwestiach: starania muszą być bez orgazmu i warto zadbać o małą ilość cukru rano w krwi - czyli albo nie jeść śniadań (w moim przypadku odpada :-D) albo jeść śniadania niskowęglowodanowe) ...Tobie Ewcik wysyłam już wytyczne z upgradem do nowej wersji :-D

Księżniczko, test będzie pozytywny dopiero jak kreska testowa będzie tak samo mocna albo nawet mocniejsza od kontrolnej. Witamina B6 oraz mieszanka nr 3 Ojca Sroki nie powinny ze sobą kolidować.

Mama, dzięki kochana, Tobie również dobrej nocki życzę!

Ostatnia edycja:
Czarodziejka -piszesz posta i zanim wyślesz zrób
Ctrl i A-zaznaczy się na niebiesko
potem Ctrl i C skopiujesz..
i wysyłaj posta ...jak Ci pójdzie w kosmos to znowu robisz ODPOWIEDZ i juz nie piszesz drugi raz tylko robisz Ctrl i V i masz to co wcześniej napisałaś ;)))

...
kochana niech Ci Pan Bog w dzieciach wynagrodzi:)))))) A przynajmniej w jeszcze jednym jedynym:)))))

jejku ale jestem flak..spac mi sie chce..a nie wiem jaka nocka bedzie bo maksio pokasluje..

Piranha- dzieki za odpowiedź, ale teraz jestem mega załamana:no: Prolaktynę to mam już chyba 1000!

Widzę, że sluz zaczął mi się zmieniać na bardziej ciagnący, wieć już owulka się zbliza i być może czas na działania, a ja mam mega problem ze zmierzeniem tego ph!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Miałam ostatni pasek ph dla porównania go zmiernikiem (który dostałam do medicline), bo dzisiaj M kupił te płyny do kalibracji, no i mierzę pasek, a tam ph 5,8, no więc próbuje killa razy wacikiem grzebać sobie w środku, i albo raz wyszedł 4,7, a drugim razem 6,5, po prostu wacik nie nasiaka tym śluzem. Mam wrażenie, że zaraz zwariuję............
Piranha- doradź coś, może gdzieś pisały dziewczyny na in-gender jak to one mierzyły, bo w ten sposób to widzę , że mi sie nie uda zmierzyć:no:

Gdybym wiedziała, że te paski nie dojdą, to bym zamówiła gdzie indziej , a te gnoje jeszcze do wczoraj zarzekali się, że na pewno wysłali:wściekła/y:

księżniczko test pozytywny doppiero jest jak dwie kreseczki są tak samo mocno czerwone. U ciebie może być przed owu :tak: jutro zrób o tej samej porze mniej wiecej i zobaczysz czy jest ciemniejsza czy jaśniejsza... jak jaśniejsza to już pewnie po owu...

czarodziejko ojj tylko nie choróbska :/ ja to jak tylko mi Filip zaczyna kichać i kaszleć daje mu syrop z czosnku i z miodem idt... od razu mu lepiej wtedy. jakos narazie to pomaga

księżniczka &&&& zaciśnięte za owocne staranka:tak:
Mama Gal...nosz cholera psioczę strasznie, bo ziółek pić nie mogę...a ja już chcę z wami w komitywie:wściekła/y:
Kinga ..szalejesz z suwaczkami fajnie :cool2:
no to siup...za te nasze dzieci nowe

Bettsie
no właśnie, nowy cykl, nowe nadzieje..II kreseczki na teście muszą być. Udanych boboseksów :-p

Ewcik
WITAMY!!!!

Gal :szok:ja pierdziuuu współczuję, koszmarnie trafiłaś z testami

truskaffka a no tak jakoś mnie naszło na zmianę po tym likierku :-D mój synek uwielbia piłkę nożną, chodzi na zajęcia piłki nożnej i jest fanem FCB :) heh mały mój piłkarz... stąd tez zmiana suwaczka :rofl2:

no to za dzieciaczki nowe abyśmy długo nie musiły czekać! :tak:
..a zobacz na suwaczki naszych smyków są bardzo podobne jeżeli chodzi o 21 :)))))

reklama
Normalnie się poryczałam, pewno nici też z tego cyklu, bo w takich nerwach, to nic z tego nie wyjdzie:no:

Do góry