reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja juz sie nie moge doczekac kwietnia, bo wtedy zaczynam dzialac :-)
moje cykle chyba zaczynaja sie poprawiac, bo w tym cyklu nie mialam juz tych brazowych plamien, ale nadal moja owulacja byla pozno (ok.16dc). mam nadzieje ze przez to cykl bede miala dluzszy (dzis 27dc).
jejku dziewczyny jak ja juz chcialabym byc w ciazy... a jak widze na ulicy brzuchatki i te slodkie malenstwa to az lezka kreci mi sie w oku. podobno na wiosne sa wieksze szanse na zaciazenie. mam nadzieje, ze u nas sie sprawdzi.
zreszta mamy tego przyklad, bo od stycznia kilka naszych kolezanek juz urodzilo :-)
to co dziewczyny, teraz nasza kolej? :tak::tak::tak:

reklama
Marzycielka cześć ..
dzięki ..pewnie,że teraz nasza kolej:)

i Truskafffka zaczyna w kwietniu....
i Bella też zajdzie ...i cała reszta staraczek;)

Tusia witaj i proszę myśleć pozytywnie ;))

Gal no to jesteśmy umówione hahahaaa..zachodzimy i już;)

kochane ,mykam bo jutro do pracy a głowa mi wciąż pęka..piję alkohol i się kładę.

jutro po 14.00 postaram się zameldować :)

Witam,
Rzadko zaglądam ale staram się jak mogę to czytać co u Was słychać.
Matik bardzo mi przykro trzymaj się cieplutko, wszystko będzie dobrze.
Mama widzę, że @ u Ciebie już zawitała ja szłam równo z Tobą i u mnie lada dzień też wygląda na to, że się pojawi. mnie w tym miesiącu bardzo bolą piersi, myślę, że jest to spowodowane witaminą B6 bo wczesniej czegoś takiego nie miałam. U mnie poprzednim razem jak chciałam zajść w ciążę wykres był ładny tak jak u Ciebie a progesteron miałam niski moja ginekolog mówiła, że to powoduje że mą pęcherzyk przerasta i nie pęka - ale się myliła bo miesiąc później zaszłam w ciążę a nie stosowałam żadnych leków wspomagających, więc mam nadzieję, że u Ciebie też będzie wszystko w porządku. Dodam tylko, że w tym miesiącu w którym sie udało to nie myślałam o zajściu w ciąże bo byłam przekonana, że i tak nic z tego(chyba blokada psychiczna. No nic czekam u Ciebie na owocne staranka i II krech w obecnym cyklu- napewno się uda.
Gal tobie również kibicuję. Odmałpowałam os ciebie irygacje wg twoich wskazówek stosowałam w tym miesiącu ale chyba też wszystko co było możliwe wybiłam, ale co tam w tym miesiącu też spróbuję. Za twoje staranka również trzymam kciuki. U mnie po irygacji była taka posucha, że hej. Robiłam na oko bo nie mam pasków, mam ochote kupić na allegro ale są tylko z tym jasnym napisem, możesz mi doradziopić czy one są gorsze, bo gdzieś natknęłam się na Twoją wypowiedz, że one są gorsze od tych z ciemnym napisem.
Aneczka ty pisałaś o paskach które możesz odsprzedaż stosowałaś je są dobre to chętnie odkupię- widzę, że masz śliczną córeczkę- udało Ci się przypomnij mi swoje planowanie cały czas mam nadzieję że mi się również uda.
Co myślicie o stosowaniu Lacibios Femina potrzeba czy nie . Nie macie namiaru na cytrynian wapnia bo mi się kończy a na allegro go nie mogę złowić. Acha jeszcze Sylk zastanawiam się nad jego zakpem ale chyba też go ciężko kupić. Była jakaś aukcja ale przegapiłam. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. Dodam, że zaczynam pić ziólka nr 3. Ojej ile ja się od was tutaj nauczyłam. Pokłony dla Pirani, która dała mi również wiele wskazówek, Pozdrawiam:-);-):tak:

Kinga miłego korzystania z noki
laugh.gif
i udanych kolejnych zakupów :)
no tak od kwietnia do dzieła!! :)
dokładnie tak truskawka:) bedziemy działaś a i tak pewnie zajdziesz szybciej niż ja ;)) :tak:

Miłego wieczorku dziewczynki

GAL, MAMA kiedy testujecie teraz????? musze liste uzupełnić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MISSBELLA-- 15 marca
AGULEK-- 16 marca
BETSIE-- 17 marca
MAMA-- 28 marca
GAL--28 marca
JULIANA-- ?
NULLKA -- zaczyna marzec/kwiecień
TRUSSKAFKA -- zaczyna w kwietniu
KINGA-- od kwietnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór :-)

Mama, Gal, Kinga nowe cykle, nowe nadzieje. Widzę, że to zdanie staje się naszym mottem przewodnim... oby jak najkrócej :-)

Dziewczyny polecam dzisiaj film na TVP 2 o 22:30 "Babel". Piekny film ze wspaniałą oskarową muzyką. Jeśli macie czas i ochotę to naprawde warto obejrzeć.

BABEL370x415.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Miss ja tearz ogladam KAC VEGAS na tvn :))) uwielbiam ten fim. oglądałam wszystkie czesci rewelka:))
dzieki za polecenie filmu pewnie sie skuszę bo nie kojarzę

Do góry