reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
tasha z naszymi &&&& wszystko bedzie si
Daria no to dobrze, ze ząb "naprawiony" a reszte zrobisz w Pl..
Gal kochana jak tam u Ciebie ??
Pirania Ty znów masz problem z netem;((
Juliana czy Ty jeszcze wlatujesz do nas????.....
Zuza odebrana..zaraz bierzemy się za lekcje..
Daria no to dobrze, ze ząb "naprawiony" a reszte zrobisz w Pl..
Gal kochana jak tam u Ciebie ??
Pirania Ty znów masz problem z netem;((
Juliana czy Ty jeszcze wlatujesz do nas????.....
Zuza odebrana..zaraz bierzemy się za lekcje..
MissBella
Fanka BB :)
cześć babeczki-jestem po pracy
dziś się rozjaśniłamnie jestem już brązowa tylko mam masę cieniutkich jasnych pasemek
)
podobuje mi się))
Truskaffcia no to porobiłas eksperymenty z doopką hahahaaa
miłej pracy skoro do wieczora siedzisz
Bella cześć i czołem kluski z rosołem)) jak tam działania kochana???
Tusia ,Pirania,Patrysia* cześć babeczki
Monico -czyżby poród kleszczowy??
śliczna Zunia....
Czarodziejko dziękuję Ci za to sliczne zdjęcie....
piękności zawsze wstawiasz
u nas też słonecznie dlatego też zmieniłam kolor włosów na wiosenny ,jaśniejszy
ściskam wszystkie z gangu)))
zaraz jadę po Zuzę ,Domisia już odebrałam.
Mama czekamy na fotkę nowej rozjaśnionej fryzury :-)
A jeśli chodzi o moje działania to wszystko odbyło się zgodnie z planem i teraz czekamy na efekty. Biorę dupka więc mam nadzieję, że sytuacja z poprzedniego miesiąca się nie powtórzy. 15 marca mam zamiar zatestować.
Kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl !!!! Musi być dobrze

Kinga, Gal gdzie jesteście ??? ????
Piranha
Mama, dziś problemów z netem na szczęście nie ma, za to mam problemy z kompem stacjonarnym, co chwile mi się wiesza, resetuje a teraz dźwięk mi zdechł, czeka mnie wymiana płyty głównej ...zawsze coś z tymi komputerami ;-) Musisz ślicznie wyglądać z tymi jasnymi pasemkami! Mam nadzieję, że przesyłeczka jutro dotrze :-)
Daria, nub to wyrostek płciowy, na Twoim etapie ciąży obie płcie mają taki sam wyrostek tyle że u dziewczynek jest on równoległy do linii pleców a u chłopców lekko uniesiony ku górze, coś jak na fotkach w podanym linku :-) Mi się wydaje, że na USG w 12 tc mignął mi na ekranie równoległy nub ale to był taki ułamek sekundy, że potem myślałam iż mi sie przywidziało
natusia, dzięki kochana! Czuję się dobrze ...trochę obolała przy chodzeniu i obracaniu się w nocy z boku na bok ;-) ale przeżyję i dam radę
Staram się jeść produkty o niskim indeksie glikemicznym (zamiast cukru do owsianki zamówiłam ksylitol) i czuję się lżej i zdrowiej! A samopoczucie, optymizm i energia rosną mi wraz ze wzrostem temperatury za oknem i wraz z każdym promieniem słonecznym :-) - wiosna bardzo mi służy i czekam na nią z utęsknieniem! Zamawiam teraz wielki kontener 7 m3 i wreszcie pozbędę się części gratów z odgracanego przeze mnie poddasza. Super, że synuś czuje się już lepiej!
merylin, wszystko wygląda w porządku, niższa tempka i rodzaj śluzu wskazują, że w organizmie buzują teraz estrogeny, pewnie lada dzień wywołają pik LH a owulka będzie po prostu trochę później
Gal, a Ty gdzie się podziewasz? :-)
MissBella, a nie kusi Ciebie by sprawdzić w piątek (7 dpo) poziom progesteronu?
Daria, nub to wyrostek płciowy, na Twoim etapie ciąży obie płcie mają taki sam wyrostek tyle że u dziewczynek jest on równoległy do linii pleców a u chłopców lekko uniesiony ku górze, coś jak na fotkach w podanym linku :-) Mi się wydaje, że na USG w 12 tc mignął mi na ekranie równoległy nub ale to był taki ułamek sekundy, że potem myślałam iż mi sie przywidziało

natusia, dzięki kochana! Czuję się dobrze ...trochę obolała przy chodzeniu i obracaniu się w nocy z boku na bok ;-) ale przeżyję i dam radę

merylin, wszystko wygląda w porządku, niższa tempka i rodzaj śluzu wskazują, że w organizmie buzują teraz estrogeny, pewnie lada dzień wywołają pik LH a owulka będzie po prostu trochę później

Gal, a Ty gdzie się podziewasz? :-)
MissBella, a nie kusi Ciebie by sprawdzić w piątek (7 dpo) poziom progesteronu?
Ostatnia edycja:
mama05
Bella kochana dzięki za &&&& ..my chyba dzis zaczniemy działania....tak coś ochota mnie bierze
))może ziółka na owu działają i na libido hahahaaa
a co do fotki to Tom zaraz coś wydzierga niech no tylko zje
Pirania dzięki kochana...już dziękuję za przesyłkę Ty dobra istoto
)
dam znac jak dojdzie..
pamiętam to przewracanie nocne jak byłam w ciąży ..oj pamiętam
)
ukochaj Krzysia i daj znać czy juz imię dla córy ostatecznie wybrane ??
a co do fotki to Tom zaraz coś wydzierga niech no tylko zje
Pirania dzięki kochana...już dziękuję za przesyłkę Ty dobra istoto
dam znac jak dojdzie..
pamiętam to przewracanie nocne jak byłam w ciąży ..oj pamiętam
ukochaj Krzysia i daj znać czy juz imię dla córy ostatecznie wybrane ??
MissBella
Piranho oczywiście wiem, że po tym co się stało powinnam to zrobić jednak nie mam takiej możliwości, musiałabym wziąść dzień urlopu w pracy a to zupełnie nie wchodzi w grę. Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu uda mi się sprawdzić progesteron i prolaktynę jak mi to już wcześniej doradzałaś :-)
MissBella
Mama wow super !!! Świetną masz fryzurkę i te rozjasnione pasemka bardzo do Ciebie pasują. Podoba mi się :-)
_Ewcik_
witam się:-)
zmęczona dziś jestem, nie mam mocy dzisiaj..
truskafffka jak miałam 17 lat, to lekarz powiedział, że mam PCO i że tylko 20 % kobiet z tym zachodzi w ciążę.. pamiętam, że jak wracałam wtedy do domu, to wyłam jak bóbr, bo zawsze miałam silny instynkt macierzyński, a tu nagle taka wiadomość.. potem poszłam do innego, on potwierdził diagnozę, ale mówi, że praktycznie każda jego pacjentka z PCO zaszła w ciążę.. i bądź tu mądra, jak każdy gada co innego..
piranha kochana, oto ON:

nie masz jeszcze dość oglądania moich wykresów?
tusia robiliśmy je na skierowanie od alergologa, na nfz, ale można też prywatnie. To są alergiczne testy skórne
monico ale masz córcię cudowną!!! achhhh....
truskaffka daj znać po badaniach, ile płaciłaś za te hormony;-)
daria najważniejsze, że ząbek zrobiony i jakoś do przyjazdu do PL przetrzymasz
patrysia trzymam kciuki za prawko, oby jak najszybciej udało się zdać;-)
mama ależ jestem ciekawa, jakie masz włoski:-)
missbella kochana, ja wierzę, że Ci się uda w tym miesiącu!!!!
mama no to do dzieła
niech iskry lecą, a z nich niech powstanie maleńki człowieczek
mama oooo, to już widzę nowy fryyyzzz, piękne masz włosy-proste, gładkie i lśniące-zazdroszczę
zmęczona dziś jestem, nie mam mocy dzisiaj..
truskafffka jak miałam 17 lat, to lekarz powiedział, że mam PCO i że tylko 20 % kobiet z tym zachodzi w ciążę.. pamiętam, że jak wracałam wtedy do domu, to wyłam jak bóbr, bo zawsze miałam silny instynkt macierzyński, a tu nagle taka wiadomość.. potem poszłam do innego, on potwierdził diagnozę, ale mówi, że praktycznie każda jego pacjentka z PCO zaszła w ciążę.. i bądź tu mądra, jak każdy gada co innego..
piranha kochana, oto ON:

nie masz jeszcze dość oglądania moich wykresów?

tusia robiliśmy je na skierowanie od alergologa, na nfz, ale można też prywatnie. To są alergiczne testy skórne
monico ale masz córcię cudowną!!! achhhh....
truskaffka daj znać po badaniach, ile płaciłaś za te hormony;-)
daria najważniejsze, że ząbek zrobiony i jakoś do przyjazdu do PL przetrzymasz

patrysia trzymam kciuki za prawko, oby jak najszybciej udało się zdać;-)
mama ależ jestem ciekawa, jakie masz włoski:-)
missbella kochana, ja wierzę, że Ci się uda w tym miesiącu!!!!
mama no to do dzieła

mama oooo, to już widzę nowy fryyyzzz, piękne masz włosy-proste, gładkie i lśniące-zazdroszczę

reklama
mama05
Bella -nie czarujesz????pasuje ?
)
Ewcik no mam nadzieję ,że w końcu jakis mały człowieczek powstanie z tych naszych działań ..
i dzięki za komplementa
)no proste mam -nie da się ukryć-proste jak druty te moje kudły hahahaha
a u Ciebie tempka spada więc może łaskawie @ przyjdzie...bo niedłygo kwiecień i czas zacząć starania &&&&&
Ewcik no mam nadzieję ,że w końcu jakis mały człowieczek powstanie z tych naszych działań ..
i dzięki za komplementa
a u Ciebie tempka spada więc może łaskawie @ przyjdzie...bo niedłygo kwiecień i czas zacząć starania &&&&&
Podziel się: