reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama tak właśnie sobie myślę, że chciałabym zacząć staranka od kwietnia- w marcu koniecznie wizyta u ginki, zakup ziółek no i do dzieła:-) zawsze marzyły mi się, takie włoski, jak Twoje, a nie takie siano, jak mam.. i coziennie muszę prostować..

ja już nie pamiętam, od którego dnia się piło ziółka nr 3-od I dnia cyklu? kto mi przypomni na ochotnika?:-D i co, jeśli zaczęłabym je pić troszkę później...?

reklama
Ewcik no ja prostownicy nigdy nie używałam ..

a co do ziółek to ja piję od 3 d.c...
niby powinno sie od pierwszego d.c. i jak bedzie skok tempki to odstawić .
ja włąsnie siorbię ziółka ;))

Mama, ale ślicznie wyglądasz!!!! Jak Ci pasuja te jasne pasemka normalnie sie napatrzec nie moge:))) no tak wisona idzie to pora na zmiany:)) ale masz tez gładką skóre....zazdroszcze(pozytywnie) moge wiedziec jakiego uzywasz podkładu?:)pewnie masz sucha badz normalna cere-ja mam mieszana cos strasznego...ciagle sie swieci w okolic ach T a probowalam chyba juz wszytskiego...

Mama, wyglądasz bosko z tymi pasemkami! Przy moich czarnych włosach to za bardzo nie poszaleję a rozjaśniacze bardzo je niszczą. Zawsze mi się marzyły włosy w Twoim kolorze - można je i przyciemniać i rozjaśniać do wyboru do koloru :-)

Ewcik, wykres wygląda bardzo owulacyjnie i pewnie tempka będzie już lecieć w dół skoro to 11 dzień fazy lutealnej ...tak więc pewnie @ tuż tuż :-) Ziółka pijesz od 1 dc ale można je bez obaw zacząć pić kilka później. A wykresów nigdy dość! :-D

Mama, ale ślicznie wyglądasz!!!! Jak Ci pasuja te jasne pasemka normalnie sie napatrzec nie moge:))) no tak wisona idzie to pora na zmiany:)) ale masz tez gładką skóre....zazdroszcze(pozytywnie) moge wiedziec jakiego uzywasz podkładu?:)pewnie masz sucha badz normalna cere-ja mam mieszana cos strasznego...ciagle sie swieci w okolic ach T a probowalam chyba juz wszytskiego...

Natusia dzięki kochana ;)
bardzo mi miło,że takie mi komplementy piszecie...bałam się ,że wyjdą mi pomarańczowe te pasemka ,ale rozjaśniacz 12% dał radę ...no i to ,że pasemka są cieniutkie..

a co do podkładu to ja nie używam nic...jedynie na kości policzkowe różu trochę ,ale dziś nie miałam bo zaspałam ...dobrze,że mam rzęsy zrobione to nie muszę oczu malować ;))

a Ty jeśli masz mieszaną cere to musiałabyć matowy używać ...albo korektor i dopiero podkład.

Czarodziejka cześć kochana :) dziękuję ...

dziękuję wszystkim

Pirania dzięki słonko:))

Mama, nie masz nic na sobie? jej to zazdroszcze takiej cery.... no na uzywam matujacego ale efekt trzyma sie chwile niestety...potem transparentnym jeszcze robie ale i tak lipa temu pytam... no a oczka tez bym sobie zrobila mowisz ze dlugo sie trzymaja? to ekstra... ja bylam na laserze w czwartek ale bolaloooo:))hehe

Piranha, a czemu jak sobie Ciebie wyobrażałam blondynką?:):-DTak jakoś mi pasowało hehe

reklama
Natusia ..no nie mam nic...raz w tygodniu wchodze na solarium na 10 min i to teraz jak pracuję a wcześniej nie chodziłam..

wiesz co -proponuję Ci Mikrodermabrazje to nowoczesny zabieg dla osób pragnących poprawić wygląd i funkcjonowanie skóry oraz uporać się z różnymi problemami skórnymi w krótkim czasie. Zalecana jest do każdego rodzaju skóry, niezależnie od wieku i stopnia uszkodzenia naskórka. Wyraźnie wygładza, odświeża i regeneruje skórę, poprawia jej koloryt i elastyczność, rozjaśnia przebarwienia, spłyca zmarszczki i zwęża rozszerzone pory, redukuje rozstępy i blizny. Już jednorazowy zabieg pozwala osiągnąć bardzo dobre efekty, jednak aby trwale poprawic kondycję naskórka należy poddać się serii zabiegów. Głębokość, ilość i częstotliwość zabiegów uwarunkowana jest stanem skóry..potem kochana odpowiednia ampułka+ maseczka+krem i cera się widocznie poprawi...

ewentualnie jeszcze peeling kawitacyjny...

a laserem co robiłaś ??zamykałaś naczynka czy usuwałaś włoski???

Pirania jak na froncie pracowym męża???

Do góry