reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie z poranna bawarka;-)
Musze podczytac troche co tam u was sie dzieje babeczki.
U nas wszystko dobrze. Starsi troche zasmarkani ale mala na razie sie trzyma, mam nadzieje, ze moje mleczko da jej sporo przeciwcail i sie nie rozlozy kluseczka. Zaczelo sie juz prawdziwe zycie;-) Wczoraj z Ninka zawiozlam chlopcow do przedszkola , dzis maz mogla ich zawiezc ale ja odbieram a potem znowu jade na cwiczenie oczka z Witkiem no i z Ninka oczywiscie. Mama oferuje mi pomoc i mowi ,ze mam ja zostawic ale ja jakos nie wyobrazam sobie jeszcze rozlaki z Niunia. Jeszcze jestem na etapie tesknoty jak za dlugo spi :-D

reklama
Kinga, Gal gdzie jesteście ??? ????
u mnie full pracy... zaglądam do was czasem ale nie mam czasu pisać.
Poza tym osłabiona coś jestem, mam duszności i zawroty nie wiem dlaczego.
W nocy sie budzę z bólami...
pozdrawiam was.
u nas tez slonecznie ale zimno troszke.

Witam
Czytam Was ale jak w zeszłym tyg siedziałam z dwójka to autentycznie nie miałam jak nawet posta sklecić. Mamo to mamo tamto mamo on mnie bije i ryk i płacz. Normalnie masakra jakaś.
Julek miał jakiegoś wirusa chyba bo 2 dni gorączka była 40 stopni i zero objawów. Na trzeci dzień jak ręką odjął ale przetrzymałam go w domu. Wczoraj już poszedł do przedszkola.

Widzę że u Was dołki były ale głowy do góry i dalej działajcie. Jeżeli czegoś bardzo pragniecie to nie można się poddać ooo nieeee. Trzymam za każda z WAs z osobna kciuki i wierzę że WAm się uda.
U mnie też dołki były (może to jakieś przesilenie ;))
Ja Wam powiem że ostatnio bardzo boli mnie serce i drętwieją mi ręce lub palce u rąk i nie wiem o co chodzi :( wczoraj było strasznie i całą noc miałam głupie myśli co będzie jak młodo umrę :( wiem wiem głupia jestem ale te myśli krążyły mi po głowie i nie chciały odejść :( zawsze mnie nachodzą gdy źle się czuje.

I tak się zastanawiam czy może za dużo tych suplementów łykam - czy jest to możliwe że od tego tak się źle czuje???

Nie wiem czy udzielać się teraz na tym wątku bo nasze ewentualne starania przenosimy na czerwiec a raczej lipiec. Jeśli wogóle się zdecyduje bo różne myśli mnie nachodzą- pragnę trzeciego dziecka ale mam obawy czy podołam, czy zdrowie na to pozwoli i oczywiście czy kolejny raz nie poronie. :(
PIranha mam pytanie czy jeśli starania za jakieś 3-4 miesiące będą to powinnam cały czas łykac suplementy czy przerwać i ewentualnie kiedy zacząć?
Łykam je od stycznia.

I jeszcze jedno pytanie- czy jak owu w tym cyklu miałam dopiero w 26dc to jest sens badać prolaktynę i progesteron 7dpo???
Normalnie załamał mnie ten cykl :(

Sorki za nastrój ale dziś też boli mnie w okolicy serca szczególnie przy głębszym wdechu.

Witam sie z poranna bawarka;-)
Musze podczytac troche co tam u was sie dzieje babeczki.
U nas wszystko dobrze. Starsi troche zasmarkani ale mala na razie sie trzyma, mam nadzieje, ze moje mleczko da jej sporo przeciwcail i sie nie rozlozy kluseczka. Zaczelo sie juz prawdziwe zycie;-) Wczoraj z Ninka zawiozlam chlopcow do przedszkola , dzis maz mogla ich zawiezc ale ja odbieram a potem znowu jade na cwiczenie oczka z Witkiem no i z Ninka oczywiscie. Mama oferuje mi pomoc i mowi ,ze mam ja zostawic ale ja jakos nie wyobrazam sobie jeszcze rozlaki z Niunia. Jeszcze jestem na etapie tesknoty jak za dlugo spi :-D

uwiez ze szybko nie nadejdzie taki moment rozlaki;p ja z Nadia chodze wszedzie nie wyobrazam sobie ja gdzies zostawic nie chdze na zadne sylwestra nic tylko i wylacznie Nadia i wszystko zwiazane z nia :)jedynie jak ide teraz do ginekologa to zostaje u mamy bo nie mam jak jej wziac;/

dzien dobry wszystkim
16_6_1v.gif

pogoda dodaje sil zycia :-)
nie moge sie juz doczekac mojej wizyty tak dawno nie bylam ze sie troszke obawiam czy wszystko ok;/ al mam nadzieje ze bedzie dobrze;)

wicie co ostatnio jak bylam w polsce kolezanka mowi mi ze bedzie miala drugie dziecko i ma nadzieje ze to synek to je ogorki itp a juz coreczke ma i bardzo chciala synka :-)w chodze i czytam gazete a tu druga coreczka:)

TO trzymam &&&&& aby z dzidzia było wszystko ok i czekam na relacje po :)
Koniecznie wypatruj nuba ;)
A przypomij mi czy Ty celowałaś w konkretną płeć?? bo nie pamiętam tyle nas już na wątku ;)

reklama
TO trzymam &&&&& aby z dzidzia było wszystko ok i czekam na relacje po :)
Koniecznie wypatruj nuba ;)
A przypomij mi czy Ty celowałaś w konkretną płeć?? bo nie pamiętam tyle nas już na wątku ;)

planowalam druga coreczke ale dlugo sie nie udawalo jak stosowalam odstep i w ostatnim cyklu sobie darowala i przytulania byly przed w i po owulacji :-)

Do góry