reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tasha- dziekuję Ci bardzo za wszystko, to ja bym jak najbardziej chetna na tą luteinę! Dziękuję, wyślę Ci PW:)
A Ty jaki miałaś progesteron, że łykałaś lutkę, pytam tak z ciekawości, o ja jeszcze do tej pory nie łykałam progesteronu.
A co do chłopców, to bardzo się kochają, są za sobą, młodszy bardzo lubi bawić się ze starszym, choć nieraz starszy ma trochę tego dosyć. Duża różnica wieku powoduje pewnie, że nie mogą sie ze sobą kłócić- to też pozytyw:-)
To ja nie wiedziałam, że u Ciebie też taka duża róznica wieku, ja myslałam, że masz kilkulatka:-)

Piranha- dziekuję Ci bardzo za pocieszenie! Już sama nie wiem co o tym myśleć, jak się nie udało. A na jakich forach kupowałaś, jezeli możesz podać. I ile miałabym lutki brać, od kiedy i czym ona się rózni od duphastonu? NO widzisz jakie konowały pracują w tym luxmedzie...

Mama05- dziekuję mój kochany adwokacie:-D Super jesteś! A co do apteki, to nie bardzo mam możliwości tak kupić, niestety. Pomyslę o tych ziołach, dzieki:) Przytulam z powodu bratowej, to straszne....ale dzieci mają, tak?

Truskaffka- dzięki kochana, to bardzo miłe co piszesz:tak:

Natusia- dziekuję skarbie, chyba tak zacznę powtarzać:tak::-)

Kinguś- też Ci dziekuję, a co do Ciebie, to nie mam żadnych wątpliwosci, że Ci się uda, może już za parę dni nad morzem? Kciuki&&&&&&&&&&&&&

Ewcik- no to przybij piątkę!:-)

reklama
Czarodziejka no to &&&&&&&&&&&&&&&&& za decyzję za 3,4 czy 5 lat:))
i bedziemy tu bo my psiapsióły hahahaa
fajnie,że na godzinach bedziesz miała zasłony:)) nagami przebieram by je zobaczyć;)

Ewcik kochana-śpij dobrze:)

Gal przepraszam jeśli się wychyliłam z tą lutką u Tashi-ale wolałam "zaklepać" -najwyżej byś odmówiła,ale widzę ,że chcesz:))
a lutkę się wkłada dowcipnie;)) i pamietaj o kremie z progesteronem-2razy dziennie od owu do @..
a co do bratowej to tak,jednego syna mają....

zmykam na dziś słoneczka...

Truskaffka aż u mnie słychac jak działacie hahahahahaaaa

Bella gdzie Ty????

witam wieczorowa pora :-)
dziewczyny jak ja uwielbiam was czytac!!!! zawsze mozna liczyc na wsparcie jak ma sie gorszy dzien :tak:
Czarodziejka ja pewnie bym tak dlugo nie wytrzymala czytajac te wszystkie posty i pewnie szybko bym sie skusila o kolejnego bobaska :-D jestes pewna ze napewno nie chcesz miec jeszcze jednego ;-)
Mama napewno jest ci teraz ciezko kiedy wiesz o problemach zdrowotnych twojej bratowej. napewno wszystko bedzie dobrze i ja w to mocno wierze :tak:
Gal a moze faktycznie jeszcze nic straconego, tak jak pisze Piranha :-) trzymam kciuki &&&&&&&
dziewczyny ale ten czas szybko leci :szok: juz niedlugo kwiecien wiec zblizaja sie moje staranka :happy: tylko czym blizej to mam wiekszego stresa i mam przeczucie ze znowu nic nie wyjdzie :-(
ja to chyba taka troche pesymistka jestem...

Gal - jutro wyślę Ci lutkę, nie wiem jaki miałam progesteron, nie badałam, ale jak zaszłam w ciążę to dostałam luteinę na podtrzymanie, ginka się bała, żeby nie poleciało, bo dzidzia była mniejsza jak na swój "wiek", słaba i licha, ale na luteince ładnie podrosła, ciąża podtrzymana i już raczej niezagrożona, więc mogłam odstawić i teraz mi niepotrzebna, także jutro wysyłam, to są tabletki dopochwowe, bierze się 2 razy dziennie, rano i wieczorem

witam wieczorkiem
Truskaffka starszy syn uwielbia młodych i z wzajemnością , on zawsze strasznie chciał miec rodzeństo i mimo tego, że miał prawie 15 lat jak mu się brat urodził okropnie się cieszył, jak się urodził kolejny to też się cieszył
Gal najstarszy będzie miał 17 lat, on też przechodził różne etapy, też najlepiej by siedział przed komputerem ale duzo mi pomaga, uwielbia młodych
Tasha u mnie miedzy najstarszym a najmłodszym jest prawie 17 lat różnicy

Ostatnia edycja:
Gal, po prostu wpisywałam w Google "2012 sprzedam duphaston" i wchodziłam gdzie się da :-D, można tak porobić naprawdę spore zapasy i nie trzeba się lekarzy prosić (a na Twoim przykładzie widzę, że wielu z nich to konowały). Ogłoszenie kupna zamieściłam na gazeta.pl, chyba nawet tylko po to założyłam tam konto. Poszukałam i oto kilka ogłoszeń, które wciąż mogą być aktualne (lepiej szybko pisać do dziewczyn gdyż takie ogłoszenia szybko się dezaktualizują):

KAFETERIA - SPRZEDAM DUPHASTON - Forum dla kobiet

Sprzedam duphaston i clexane. Kraków. - Trudna ciąża - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Sprzedam Duphaston (Kraków) - Kupię, sprzedam,oddam,zamienię - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Re: Sprzedam Estrofem mite, Duphaston, Euthyrox N - Kupię, sprzedam,oddam,zamienię - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Sprzedam duphaston - Kupię, sprzedam,oddam,zamienię - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Dobrze, że Tasha poratowała Ciebie lutką, jest jeszcze wersja w tabletkach podjęzykowa ale ta od Tashy jest według mnie lepsza.

Marzycielko, ano leci jak szalony ten czas a ze staranek wyjdzie oczywiście córeczka :tak:

Witam z rana...zaspana-coś ostatnio wyspać się nie mogę:confused2:

ale niedługo w pracy kawka więc stanę na nogi:-p
miłego dnia pracującym ,smacznej owsianki jedzącym ,przytulenia potrzebującym,smakowitej kawki i herbatki pijącym,będącym w domu jak najmniej monotonii:-):tak:

lecę kochane ;)
wpadnę około 16.00.

Witam :-)

Mama jestem, jestem... Ostatnio mało się udzielam bo mniej czasu spędzam przed komputerem ale cały czas Was czytam. Ładna pogoda się zrobiła więc zaczęły się prace w ogrodzie. A wieczorami padam ze zmęczenia, chodze dużo wcześniej spać i wcześniej wstaje.

Truskafffko nie mam jeszcze umówionej wyzyty, pójde dopiero w 6 tygodniu tak jak mi dziewczyny radzą...

Monico jeśli chodzi i fajny pensjonat nad morzem to polecam Willę SOL w Niechorzu, super warunki, niedaleko do plaży. Na stronie www.fastdeal.pl ogłosili się właśnie z promocją 340 zł za 4 noce dla 2 osób. naprawdę warto bo byłam u nich w tamtym roku za tą samą kwotę tylko na 3 noce.

Tasha na betę idę jutro i jak radzi Piranha odrazu zrobię grupię krwi, toksoplazmozę i cytomegalię. Mam nadzieję, że do tych wsztskich badań tylko raz pobiorą mi krew.
Samopoczucie ok, szybko się męczę, jestem słaba, mdłości leciutkie, chodzę spać "z kurami" ale momo tego wszystkiego fruwam nad ziemią ze szczęścia :-)

Piranho dobry pomysł z zakupem duphastonu przez neta, mi się kończy opakowanie za 8 dni i też musiałabym gonić specjalnie do gina po recepte więc może skorzystam z takiej formy zakupu. Nie bałaś się "w ciemno" przesyłać pieniądze czy inaczej płaciłaś za dupka kupionego przez takie w sumie anonimowe ogłoszenie ??

Ale się rozpisałam... przez to kawka wystygła

Miłego dnia babeczki

reklama
Do góry