reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się środowo!

U nas pochmurnie, smutna pogoda, ale oby dzionek w nastrojach był inny!

Tasha
- baaaardzo Ci dziekuję kochana! :-) Wysłałam Ci PW:)

Piranha-mam nadzieję, że pospaliście, bo u nas pobudki w nocy, ostatnio tak co noc przez kaszel młodego. A tak wogóle to nasza niezawodna koleżanko-doradczyni, baaardzo Ci dziekuję za rady:tak: Zapytam jeszcze czym sie rózni luteina od duphastonu. Ten drugi to chyba nie jest sam progesteron, a tylko jakiś związek chemiczny, który się w organizmie przekształca w progesteron, tak? I czym się kierują lekarze, że jednym przepisują luteine, a innym duphaston? Czy jedno jest lepsze od drugiego, czy raczej nie?

mama05- no co Ty, za co przepraszasz, za to, że chcesz dobrze? Dziekuję Ci bardzo, że tak o mnie zadbałaś. Buźka:)

Marzycielko- dzięki bardzo:)

kate- no to trochę starszy, oby mój się zmienił:)

MissBella- jak to miło się czyta, że jesteś taka szczęsliwa)

reklama
witam w 1 dzień wiosny!!!
Kate - fajnie, że najstarszy synuś tak jest za młodszymi chłopcami, nie wiem jak to będzie u mnie, bo młody przyzwyczaił się do myśli, że będzie jedynakiem i jak się dowiedział, że planujemy dzidzię to szczęściem nie tryskał, teraz już trochę się oswoił z nową sytuacją...
Gal - podaj kochana dane do wysyłki lutki albo na PW albo na maila tasha05@vp.pl, tak wyszło u mnie z tą różnicą wieku, bo nie planowałam 2 dziecka, ale tak mnie naszło, że :szok: i musiałam zajść w ciążę, bo już mi kompletnie odbijało, zaglądałam na ulicy do wszystkich wózków i w końcu mój M powiedział strzelmy sobie córcię do pary, jeszcze damy radę, młody odchowany a przecież oboje tego chcemy i...strzeliliśmy sobie
MissBella - te wszystkie badania o których piszesz robią przy 1 pobraniu krwi, jak tylko będziesz miała wynik bety to pisz szybko, bo my tu padniemy z ciekawości

witam wszystkich:-)
u nas taka pogoda ze prawie caly czas jestesmy na dworze i plus taki ze nadia odrazu pada przy mleku i zasypia:-)
ogladaliscie moze wczoraj o tej kobiecie co lekarz zrobil ja bezplodna ? normalnie szok i to jakis specjalista od bezpłodności :szok:
kto w najblizszym czasie bedzie testwal?
Gal chyba troche dziala ta woda :)
ostatnio czytalam ze jak ktos poroni i zajdzie w ciagu chyba do 3 miesiecy w ciaze to jest najwieksze prawdopodobieństwo ciazy mnogiej :)
ja zaraz lece robi placek :) tylko czekam az maz przywiezie mi owoce;p
milego dnia wszystkim i takiej pogody jak my mamy:)

Daria - mam termin na 27 sierpnia, Ty pewnie niedługo po mnie, połowa września?
Gal - nie mam od Ciebie wiadomości na PW, spróbuj wysłać jeszcze raz...

Hej kochane! Nie bylo mnie dlugo bo u nas epidemia:baffled: Chlopcy maja zapalenie oskrzeli ale takieeee straszne. Antek mial ktorejs nocy goraczke 40st i nie chciala spasc po lekach, skonczylo sie na kapieli w wannie w srodku nocy:sorry2: W koncu jest poprawa choc mlody dalej kaszle oookropnie(on jest alergikiem). Ja ucieklam do rodzicow z mala bo jak ona by to zlapala to na bank do szpitala bysmy trafily.
Widze ,ze Missbella zaciazyla. GRatulacje!!!
Podczytalam ze 3 strony i jesli pominelam jakas nowa ciezarowke tro przepraszam. Dziewczyny oby jak najwiecej takich wiadomosci. Ciagle za was mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Hej kochane! Nie bylo mnie dlugo bo u nas epidemia:baffled: Chlopcy maja zapalenie oskrzeli ale takieeee straszne. Antek mial ktorejs nocy goraczke 40st i nie chciala spasc po lekach, skonczylo sie na kapieli w wannie w srodku nocy:sorry2: W koncu jest poprawa choc mlody dalej kaszle oookropnie(on jest alergikiem). Ja ucieklam do rodzicow z mala bo jak ona by to zlapala to na bank do szpitala bysmy trafily.
Widze ,ze Missbella zaciazyla. GRatulacje!!!
Podczytalam ze 3 strony i jesli pominelam jakas nowa ciezarowke tro przepraszam. Dziewczyny oby jak najwiecej takich wiadomosci. Ciagle za was mocno trzymam &&&&&&&&&&&

no to ci sie nie ciekawie zlozylo dobrze ze mialas gdzie isc z mala bo lepsze to niz szpital i choroba w tak piekna pogode :-) oby szybko wszyscy wyzdrowieli i zeby mala nie chorwala :) reszta oczywiscie tez :tak:
a jak Nina grzeczna dziewczynka ?

reklama
kurcze piszę kolejny raz, wcięło mi posta, brrr..

Tasha- wysłałam jeszcze raz PW:) Daj znać, czy doszło, jezeli nie, to wysle, na maila.
Wiesz, ja też przez jakis czas myślałam , że będę mieć tylko jedno dziecko, potem pojawiło się pragnienie drugiego dziecka, ale nie mogłam sobie na nie pozwolić, bo miałam bardzo ciezko chorą mamę. I jak już się zdecydowałam, to bardzo chciałam córci, wyszedł synuś, którego baaaardzo kocham, ale to pragnienie córci pozostało, niestety...

Daria- to się cieszę:) Pij dalej:-)

Do góry