reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
Tasha ja podziwiam Piranię za to, co dla nas robi... każda z nas coś jej zawdzięcza, ona jest skromną i bardzo mądrą osobą.. tak uważam
kochane ja się żegnam na dziś:-) lubię tu z Wami być. spokojnej nocy życzę
do jutra

kochane ja się żegnam na dziś:-) lubię tu z Wami być. spokojnej nocy życzę
Ostatnia edycja:
Czarodziejka

I ja zmyKam..buziaczki
truskafffka
truskafffcia a dietę stosujesz? co jesz?
stosuję, ale nie wyliczam dokładnie. Nabiał rządzi: mleko, kakao, jogurty, płatki kukurydziane, ser biały, ser żółty, pleśniowy, serki do smarowania różne, czasem jajka, z warzyw głównie ogórki, na obiady kurczak-głównie filet, na różne sposoby, do tego najczęściej brokuł, chleb wieloziarnisty
axarai
dziecioholiczka......
Ewcik ale ja wszystko wiem, i ze wszystkimi, ze tak powiem trendami jestem na bierzaco, tylko zostałam tak potraktowana
i załapałam lekkiego doła, ale dziękuje za wsparcie!!!!!
A i porodówka się zaczyna! Mama słyszysz!

A i porodówka się zaczyna! Mama słyszysz!
Piranha
Coś nie mam dziś czasu by popisać z Wami :-(, Krzysiu strasznie marudny (ma gorączkę i kaszle) i ciężko było ze spaniem w dzień, właśnie M wziął go do usypiania to mam chwilkę by Was nadrobić ...cały czas się stresuję czy z tego kaszlu nie zrobi się potem katar. Jeszcze na zakończenie dnia synuś wziął swój syrop na kaszel, odkręcił, przechylił i polał po podłodze oraz otwartej szufladzie z lekami.
Ewcik, wyślę Ci moje testy pH, mam te co Gal polecała ...i dzięki kochana za tak miłe słowa!
tasha, również dziękuję i pogłaszcz tam ode mnie brzusia - mieszkanko małej Oliwki :-)
Gal, czworokąty powiadasz, szalejecie babeczki!
Niestety M nie kupił Oscillococcinum, a tak go prosiłam by nie zapomniał :-(
Mama, Gal, Ewcik, Truskafffka - jestem pewna, że i Wy niedługo zamienicie się w dwupacki
, czekam w kwietniu na wysyp fotek testów z 2 kreskami!
Mama, ja mocno wierzę w to, że Ovitrelle pomoże pęknąć pęcherzykowi we właściwym momencie (a może przy CLO wzrosną pęcherzyki na obu jajnikach? :-)) i będzie z tego śliczny dzidziuś!
Truskafffko, z takiej diety musi być dziewuszka!
Dziewczyny, pamiętajcie też o omijaniu potraw z dużą ilością K i Na, to głownie potas jest odpowiedzialny za poczęcie chłopca (jony potasowe łącza się z plemnikami męskimi i dodają im szybkości) ale podobno sód w jakiś sposób wpływa na jego metabolizm więc też trzeba go unikać.
No ale o tej godzinie to mogę już sobie tylko monologi prowadzić :-), szkoda, że nie mogłam dziś z Wami kochane pogadać, życzę wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów!
Ewcik, wyślę Ci moje testy pH, mam te co Gal polecała ...i dzięki kochana za tak miłe słowa!

tasha, również dziękuję i pogłaszcz tam ode mnie brzusia - mieszkanko małej Oliwki :-)
Gal, czworokąty powiadasz, szalejecie babeczki!

Mama, Gal, Ewcik, Truskafffka - jestem pewna, że i Wy niedługo zamienicie się w dwupacki

Mama, ja mocno wierzę w to, że Ovitrelle pomoże pęknąć pęcherzykowi we właściwym momencie (a może przy CLO wzrosną pęcherzyki na obu jajnikach? :-)) i będzie z tego śliczny dzidziuś!
Truskafffko, z takiej diety musi być dziewuszka!

Dziewczyny, pamiętajcie też o omijaniu potraw z dużą ilością K i Na, to głownie potas jest odpowiedzialny za poczęcie chłopca (jony potasowe łącza się z plemnikami męskimi i dodają im szybkości) ale podobno sód w jakiś sposób wpływa na jego metabolizm więc też trzeba go unikać.
No ale o tej godzinie to mogę już sobie tylko monologi prowadzić :-), szkoda, że nie mogłam dziś z Wami kochane pogadać, życzę wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie ....
kurka wczoraj napisałam posta i mi połączenie siadło i już nie miałam siły resetować i pisac od nowa...
przepraszam ,że tak bez pożegnania
Axarai- no porodwkę teraz później zrobili-oglądałam o niesfornych przyszłych mamach i poszłam spać bo padałam...
jaka Ty przedpotopowa?????????doświadczona a nie przedpotopwa
zabraniam tak mysleć :-)
Czarodziejka to cieszę się bardzo ,że są takie jak chciałaś:-)
Pirania no może i się uda po Ovitrelle -sie zobaczy
zdrówka dla Krzysia..
Pierogatka może bedzie tak ,że razem bedziemy chodzić....
miło ,że wleciałaś
Truskafffcia no i jak tam-kurzyło sie ???

Bella nie przesadzać z wysiłkiem bo później bedzie płacz...pogłaskać brzusio
lecę zawieśc Dominika-dzis do palmiarni śmigają
kurka wczoraj napisałam posta i mi połączenie siadło i już nie miałam siły resetować i pisac od nowa...
przepraszam ,że tak bez pożegnania

Axarai- no porodwkę teraz później zrobili-oglądałam o niesfornych przyszłych mamach i poszłam spać bo padałam...
jaka Ty przedpotopowa?????????doświadczona a nie przedpotopwa

Czarodziejka to cieszę się bardzo ,że są takie jak chciałaś:-)
Pirania no może i się uda po Ovitrelle -sie zobaczy
zdrówka dla Krzysia..
Pierogatka może bedzie tak ,że razem bedziemy chodzić....
miło ,że wleciałaś
Truskafffcia no i jak tam-kurzyło sie ???

Bella nie przesadzać z wysiłkiem bo później bedzie płacz...pogłaskać brzusio
lecę zawieśc Dominika-dzis do palmiarni śmigają
Czarodziejka
Witam KawKowo
))))
U nas dzis slonko wygląda zza chmur wiec nieco energii jest
...najgorze jak jest caly dzien szaro tak jak wczoraj...wtedy czlowiek jak "beton" chodzi.
Przyjezdza dzis do nas naroznik, ktory kupilismy...ponad 2 miechy temu...tyle czasu szyli..w bebechach sie przewraca na to czekanie....
A wyglada tak...
bedziemy przestawiam meble......wiec musze zaraz zakasac rekawy i wyciagac wsio z komody
Dobra babeczki potem zajrze....Milego dnia
U nas dzis slonko wygląda zza chmur wiec nieco energii jest

Przyjezdza dzis do nas naroznik, ktory kupilismy...ponad 2 miechy temu...tyle czasu szyli..w bebechach sie przewraca na to czekanie....
A wyglada tak...

bedziemy przestawiam meble......wiec musze zaraz zakasac rekawy i wyciagac wsio z komody

Dobra babeczki potem zajrze....Milego dnia
MissBella
Dzień dobry :-)
Trzymajcie kochane dzisiaj kciuki bo po pracy jadę do laboratorium na bete, grupę krwi, toksoplazmoze i cytomegalię tylko, że wyniki będą napewno dopiero jutro...
Czarodziejko narożnik pierwsza klasa !! bardzo mi się podoba
Miłego dnia
Trzymajcie kochane dzisiaj kciuki bo po pracy jadę do laboratorium na bete, grupę krwi, toksoplazmoze i cytomegalię tylko, że wyniki będą napewno dopiero jutro...
Czarodziejko narożnik pierwsza klasa !! bardzo mi się podoba

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Czarodziejka ładny wypoczynek
) my bedziemy tez zmieniac ,ale chcemy brąz z turkusem
)
Bella -mówisz masz -masa&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoką betkę
równiez miłego
Bella -mówisz masz -masa&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoką betkę