reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dokładnie Ewcik, też myślę, że Pirania ma przeogromną wiedzę na temat planowania płci, suplementów, ich działania i wszystkiego co potrzebne, a przy tym chętnie dzieli się tą wiedzą, pomoże i doradzi

reklama
Tasha ja podziwiam Piranię za to, co dla nas robi... każda z nas coś jej zawdzięcza, ona jest skromną i bardzo mądrą osobą.. tak uważam:tak:

kochane ja się żegnam na dziś:-) lubię tu z Wami być. spokojnej nocy życzę :) do jutra

Ostatnia edycja:
cec8a2ec6f2164d468516df.jpg

I ja zmyKam..buziaczki

truskafffcia a dietę stosujesz? co jesz?

stosuję, ale nie wyliczam dokładnie. Nabiał rządzi: mleko, kakao, jogurty, płatki kukurydziane, ser biały, ser żółty, pleśniowy, serki do smarowania różne, czasem jajka, z warzyw głównie ogórki, na obiady kurczak-głównie filet, na różne sposoby, do tego najczęściej brokuł, chleb wieloziarnisty

Ewcik ale ja wszystko wiem, i ze wszystkimi, ze tak powiem trendami jestem na bierzaco, tylko zostałam tak potraktowana:-D i załapałam lekkiego doła, ale dziękuje za wsparcie!!!!!

A i porodówka się zaczyna! Mama słyszysz!

Coś nie mam dziś czasu by popisać z Wami :-(, Krzysiu strasznie marudny (ma gorączkę i kaszle) i ciężko było ze spaniem w dzień, właśnie M wziął go do usypiania to mam chwilkę by Was nadrobić ...cały czas się stresuję czy z tego kaszlu nie zrobi się potem katar. Jeszcze na zakończenie dnia synuś wziął swój syrop na kaszel, odkręcił, przechylił i polał po podłodze oraz otwartej szufladzie z lekami.

Ewcik, wyślę Ci moje testy pH, mam te co Gal polecała ...i dzięki kochana za tak miłe słowa!
t4870.gif

tasha, również dziękuję i pogłaszcz tam ode mnie brzusia - mieszkanko małej Oliwki :-)

Gal, czworokąty powiadasz, szalejecie babeczki! :-D Niestety M nie kupił Oscillococcinum, a tak go prosiłam by nie zapomniał :-(

Mama, Gal, Ewcik, Truskafffka - jestem pewna, że i Wy niedługo zamienicie się w dwupacki :tak:, czekam w kwietniu na wysyp fotek testów z 2 kreskami!

Mama
, ja mocno wierzę w to, że Ovitrelle pomoże pęknąć pęcherzykowi we właściwym momencie (a może przy CLO wzrosną pęcherzyki na obu jajnikach? :-)) i będzie z tego śliczny dzidziuś!

Truskafffko, z takiej diety musi być dziewuszka! :tak:

Dziewczyny, pamiętajcie też o omijaniu potraw z dużą ilością K i Na, to głownie potas jest odpowiedzialny za poczęcie chłopca (jony potasowe łącza się z plemnikami męskimi i dodają im szybkości) ale podobno sód w jakiś sposób wpływa na jego metabolizm więc też trzeba go unikać.

No ale o tej godzinie to mogę już sobie tylko monologi prowadzić :-), szkoda, że nie mogłam dziś z Wami kochane pogadać, życzę wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów!

witam sie ....
kurka wczoraj napisałam posta i mi połączenie siadło i już nie miałam siły resetować i pisac od nowa...
przepraszam ,że tak bez pożegnania :sorry2:

Axarai- no porodwkę teraz później zrobili-oglądałam o niesfornych przyszłych mamach i poszłam spać bo padałam...
jaka Ty przedpotopowa?????????doświadczona a nie przedpotopwa:tak:zabraniam tak mysleć :-)

Czarodziejka to cieszę się bardzo ,że są takie jak chciałaś:-)

Pirania no może i się uda po Ovitrelle -sie zobaczy;)
zdrówka dla Krzysia..

Pierogatka może bedzie tak ,że razem bedziemy chodzić....
miło ,że wleciałaś :)

Truskafffcia no i jak tam-kurzyło sie ???:-D:-D

Bella nie przesadzać z wysiłkiem bo później bedzie płacz...pogłaskać brzusio:)

lecę zawieśc Dominika-dzis do palmiarni śmigają;)

Witam KawKowo:)))))
U nas dzis slonko wygląda zza chmur wiec nieco energii jest...najgorze jak jest caly dzien szaro tak jak wczoraj...wtedy czlowiek jak "beton" chodzi.
Przyjezdza dzis do nas naroznik, ktory kupilismy...ponad 2 miechy temu...tyle czasu szyli..w bebechach sie przewraca na to czekanie....
A wyglada tak...
8dc5dde0b66e928d9d76a5b0bd4cce17.jpg

bedziemy przestawiam meble......wiec musze zaraz zakasac rekawy i wyciagac wsio z komody:sorry2:
Dobra babeczki potem zajrze....Milego dnia

Dzień dobry :-)

Trzymajcie kochane dzisiaj kciuki bo po pracy jadę do laboratorium na bete, grupę krwi, toksoplazmoze i cytomegalię tylko, że wyniki będą napewno dopiero jutro...

Czarodziejko narożnik pierwsza klasa !! bardzo mi się podoba :tak:

Miłego dnia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry