reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiecie co mam do was tak prosbe bo chce kupic nadii na wielkanoc kuchnie albo myslalam moze jakies fajne klocki nie wiem co lepsze;/ chciałam przeznaczyć do 400zl moze ktos moze mi polecic jkas kuchnie ktorą warto kupić i ni jest mala bo nadia do malych nie nalezy;/jest duzo fajnych ale ciezko mi powiedziec czy praktyczne;/
SMOBY ELEKTRONISCHE SPIELKÜCHE MINI TEFAL ELEKTR. KINDER-KÜCHE BACKOFEN SPÜLE !! | eBay ja mam taka i dobrze, ze nie jest jakas rozbudowana czy cos, bo dziewczyny owszem na poczatku sie bawily ale tez niewiele, a teraz stoi w kacie i sie kurzy, zreszta te wszystkie kuchnie sa dosc niskie bo z smoby maja od ziemi do tego blatu roboczego (zmywak, piecyk) 51 cm... moje panny zdecydowanie wola klocki lego duplo... klocki u nas sa codziennie w obiegu... teraz sa takie typowo dziewczynkowe klocki lego...

wspolczuje bolu zabka... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć babeczki!

Daria, u nas strzałem w dziesiątkę okazały się klocki LEGO DUPLO, synek bawi się nimi codziennie od kilku miesięcy a wszystkie inne zabawki szybko mu się znudziły :-) Biedna Nadia musi się strasznie męczyć z tym ząbkiem :-(

Cześć babeczki!

Daria, u nas strzałem w dziesiątkę okazały się klocki LEGO DUPLO, synek bawi się nimi codziennie od kilku miesięcy a wszystkie inne zabawki szybko mu się znudziły :-) Biedna Nadia musi się strasznie męczyć z tym ząbkiem :-(
Tak samo jest u nas :) obie ciagle cos buduja, wymyslaja, te klocki moze do tanich nie naleza, ale sa nie do zniszczenia, latwe do czyszczenia,pobudzaja kreatywnosc i zrecznosc dziecka

kate, dokładnie te same klocki chcę dokupić synkowi :-) (ma teraz zestaw z mniejszą ilością elementów).

MissBella i Daria, o której macie jutro wizyty?

Mama i tasha, też się pochwalcie środowymi godzinami :-)

Ale tu dziś pustki, uciekam zaraz synka usypiać.

kate, dokładnie te same klocki chcę dokupić synkowi :-) (ma teraz zestaw z mniejszą ilością elementów).

MissBella i Daria, o której macie jutro wizyty?

Mama i tasha, też się pochwalcie środowymi godzinami :-)

Ale tu dziś pustki, uciekam zaraz synka usypiać.

ja mam na 17.30
kate wlasnie one sa w realu za 35 e i chcialam je kupic dotego gratis ta mata do klockow :)

reklama
Do góry