reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny któraś z Was miała do sprzedaży Sab simplex????
śmiem twierdzić że od wczoraj mamy kolki
pilnie go szukam i z chęcią odkupię!!!

reklama
Witam świątecznie;))

Ale tu ciszaaa:)) no każdy rodzinnie spędza świeta super;))
My dzis u moich rodzicow spędziliśmy dzień, niedawno przyszliśmy mały nic mi w dzień przez to nie spał wiec padł od razu i smacznie sobie śpi;))
A jutro na cały dzien jedz.do tesciow wiec zajrze wieczorem;))

Mam od wczoraj straszny kłopot z policzkami....pieką mnie, są czerwone aż szczypią.... bardzo mnie to denerwuje i jest to dyskomfort....nie wiem od czego to moze byc. Tak sobie kojarze ze w szkole u nas panował rumien zakaźny ale czy sie tym zarazilam??? kurcze.... czuje sie jakbym goraczke miala... i jeszcze na swieta sie tak zaprawiłam....Wczoraj jakieś kłucia nad pępkiem miałam-nie wiem czy ma to ze sobą związek...we wt musze isc do lekarza bo co zrobic....

Buziaki;***************
aaaa i Jutro Mokrego Dyngusa;))) Mój synek juz dziś strzelał do dziadka woda z pistoletu:-D

patrysiak gratulacje!!!!!!coreczki!!!:)
Truskafka bardzo wspolczuje tych przezyc..:( ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!i macie to za soba ja nawet narazie o tym nie mysle tzn staram sie nie myslec...bo zabardzo sie boje tego wszystkiego:-:)-( w Polsce podobno mowia ze trzeba sprowadzic jaderko do 2 roku zycia.. Tutaj w uk mowia ze w kanale jest bezpieczne to w brzuchu panuje wysoka tem. i musieli by operacje robic natychmiast.. a w kanale pachwinowym jest bezpieczne dopiero jak bedzie mial 5-6 lat wtedy zaczyna rosnac i moze byc juz ''niebezpiecznie'' wiec do tego czasu jak samo '''niezejdzie'' to szpital.ale dali szanse zobaczymy mysle ze wkrotce sie wszystko wyjasni...

mama fajnie ze wybieracie sie w gory i to z tak liczna ekipa :) napewno te dni cie pozytywnie naladuja;D

Piranha swoich snow w ciazy to ja nigdy nie zapomne,albo niesamowite glupoty... albo jakies zboczone strasznie hehe:sorry:i nie boj sie o stresy jA Z malym mialam straaaaaaaaaaaaaszne Smierc nawet mojej babci ktora mnie wychowywala ostatnie lata:-(... takze tez balam sie o dzidziusia ale grzeczny jak aniol byl:))

jak dziewczyny po swietach?piekne sie tu zyczenia posypaly!!:tak::tak::tak::tak::tak:
my sami w domu w tym roku spedzalismy swieta:)
Pogoda brzydka od kilku dni w domku siedzimy i patrzac na pogode kolejne dni tez tak spedzimy bo ciagle zapowiadaja deszcze no i zimno jest eeeh:( dajcie to lato!!!!!!!!!
28 kwietnia swietujemy 3 latka synka:) takze imprezka sie nam szykuje:)

wracajac do poprzednich postow to myslalam ze gorzka czekolade jesc mozna? zawiera przeciez magnez??wiec juz sama nie rozumiem...
co jesc zeby dostarczyc duzo magnezu?:) kasza gryczana??jest''bezpieczne'' co jeszcze
ja juz glupieje..od nadmiaru informacji:szok:juz mi sie wszystko chyba pomieszalo:-:)-(
Piranha a ta dieta dziewczynkowa ma tez wplyw na hormony? czy nie:)
no i co z ta kawa? i cola? mozna czy nie? czy moze nawet jest wskazana?:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!!
Bardzo dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszego grona:-):-):-)
Dziekuje za wszystkie info dotyczace dupka no i we wtorek jade go kupic, mam nadzieje ze nie bedzie zadnego problemu z kupnem. ja mam dzis 7dc, testy juz czekaja, tak wiec 3mam mocno kciuki za siebie i za was wszystkie.
Pozdrowionka i buziaczki

reklama
Witam się jeszcze świątecznie i przepraszam że nie zdążylam złożyć Wam życzeń przed,bo dopadł mnie dół.Mdłości,płacz,zmęczenie i sen no i tak na przemian.
Życze Wam koleżanki dużo sił witalnych podczas realizacji swoich marzeń i oczywiście aby jajeczka wielkanocne pomogły w budzeniu się do życia waszych upragniagnionych bobasków.Zaciążonym przede wszystkim zdrowia i spokoju.

Do góry