reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik spokojnie myślę że teraz możesz zacząć ziółka pić :) ja na początku dostałam wiadomość że mam pić od początku cyklu i tak pije :)
ale potem dziewczyny pisały że właśnie tak w 2-3 dniu też można zacząć :)
miłego picia, ja też będę niebawem sporządzać miksture :)
Marzycielka tulę i trzymam kciuki, wszystko może sie zdarzyć :)
a planujesz tempkę mierzyć i wykresy robić?
Natusia :) dziękuję

reklama
Dopiero teraz jestem, byłam na urodzinach u ciotki :-)

misia, witaj! Szacuneczek za przeczytanie całego wątku, ja też czytałam od 1 strony ale przyznam się bez bicia, że w pewnym momencie zaczęłam przewijać co 10 stron, zależało mi by jak najszybciej dobrnąć do końca i dołączyć do dziewczyn :-)

MissBella
, dziękuję kochana! Przesyłeczka dziś dotarła i powiem, że to jedne z moich ulubionych! :-) Pewnie masz córeczkę bo ja w drugiej ciąży miałam też awersję do komputera :-)

Kosmo, Ty jesteś następna w kolejce za Dido, jejku, jak to szybciutko zleciało!

Noemi, przy staraniach o córcię z herbat polecana jest tylko miętowa.

Daria, cukier podobno zakwasza ale zmniejsza też absorpcję Ca ...ja przed drugą ciążą też nie żałowałam sobie słodyczy ;-), za to w ciąży mdliło mnie na samą myśl o nich. To może zapisz się do mojej lekarki (o ile Wrocek Ci pasuje)? Nazywa się Marta Górecka-Balcerek (MediConcept, nasi lekarze, lekarz wrocław, konsultacje lekarskie wrocław, konsultacje lekarskie dolny śląsk), świetnie czyta obraz USG i słynie z tego, że bezbłędnie i szybko rozpoznaje płeć :biggrin2:

Noemi, podobno poczęciu bliźniaków sprzyja korzeń Cassava, także odstawienie antyków oraz wszelkie leki typu CLO stymulujące wzrost pęcherzyków. Ten korzeń Cassava (a konkretnie kapsułki z nim) można zakupić np. tutaj Cassava, jest tu cały serwis łącznie z forum poświęcony planowaniu bliźniąt :-)

Czarodziejko, mnie przy leczeniu kanałowym ze znieczuleniem nic a nic nie bolało, kompletna znieczulica a ja straszna panikara jestem :-)

martika, ale Ty prawdopodobnie masz wyższe pH tyle że paski pH źle wskazują.

Ostatnia edycja:
hej witam.chciałam prosic o lukniecie na mój wykresik bo jutro @ czy cykl ok?i czy dobrze ta linie postawiłam???:confused:

AXARAI-GRATULUJĘ PIPUNI :-)

pozdrawiam wszystkie ,buziak najwiekszy dla mamy za pamięć o mnie.;-)

heyka dziewczyny w piątek 13-go!!! mam nadzieję, że dla wszystkich będzie udany!
Ewcik - no trochę ruszyły dziewczynkowe zakupy, sobie nie kupuję nic, ale jak wejdę do takiego dziewczynkowego raju to nie mogę się oprzeć pokusie i już trochę tych cudowności zakupiłam, nawet wybrałam wózek:-), szary z jasnoróżowymi elementami;
Miss, Pirania - znam też awersję do kompa, bo zalogowałam się na forum w listopadzie a potem jak w grudniu zaszłam w ciążę to odezwałam się ponownie dopiero w 14 tyg ciąży, zupełnie nie miałam chęci siadać przy kompie...nawet poczty nie sprawdzałam:-D, więc może faktycznie Miss tak ma na córcię...kurcze, jak ten czas leci, po Dido jest Kosmo, a potem chyba Ty, Piranio!!!?
:-)
Gal
- cały czas mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Merylin - dajesz radę??? mdłości paskudne czy znośne???
Truskafffka - była akcja??? czy nadal mąż niedysponowany???
:-D
pozdrawiam wszystkie babeczki forumowe!!!

martika, ale Ty prawdopodobnie masz wyższe pH tyle że paski pH źle wskazują.
oby oby :-) zreszta i tak zamierzam uzyc podrasowanego pre seeda ;-) a u mnie dzisiaj wyzsza tempka, ale zaklocona bo musialam do malej wstac, ale wczoraj pojawilo sie "bialko jajka" no i monitor ktory bada hormony luteryzujacy i estrogeny i wyznaczyl mi dzis jeden z 2 dnia najwyzszej plodnosci... :-)
http://enpr.pl/2782

a wogole to dzien dobry :) bo ja jak zwykle wpadam cos napisze i dobre maniery gdzies umykaja ;)

Ostatnia edycja:
witam sie w piatek 13 zawsze byl to szczęśliwy dzien mam nadzieje ze dalej taki bedzie :-)
co do zabe nadii to sie nie odzywa chyba po tych lekach ale wizyte w polsce mam 28 :)
Piranha a ta twoja to robi 3d tak ?

Witam :)
No wlasnie dzis piatek 13-stego....wiec to bedzie moj bardzo szczesliwy dzien..Tak sobie postanawiam.
Dzis na 19:30 mam dentyste -sadyste:) ząb nie boli wiec odwoluje wizyte:)))) zartuje... Musze spiąć poslady i isc odwaznie.
Wczoraj sie jeszcze naczytalam na roznych forach o leczeniu kanalowym...i z niektorych wypowiedzi sie posikalam ze smiechu...ludzka wyobraznia jest niebywala..No ale juz nic nie czytam...nie chce sie nakrecac..co bedzie to bedzie...i tak musze wyleczyc zeba wiec nie mam wyjscia.

Piranha- ja tez jestem panikara jesli chodzi o dentyste...oj na zywca nie odwazyla bym sie czegokolwiek robic:))) Dlatego jak podczas porodu uslyszalam ze na znieczulenie za pozno...prawie zemdlalam ze strachu...od razu zaczelam dramatyzowac:))) musialo to byc komiczne:) Czesto sie jednak przekonywalam ze strach ma wielkej oczy i oby tak bylo tez podczas dzisiejszej wizyty u stomato.:)
Wybaczcie dziewczyny ze Was tym tematem zameczam....

Czarodziejka ja tez mam awersje do dentysty i moja dentystka sie ze mnie smieje, bo jak tylko wchodze do gabinetu to oswiadczam, bez znieczulenia nawet nie siadam, ale ja z tych co bol przy grzebaniu w zebie znosza gorzej niz bol przy porodzie ;-) pewnie dlatego, ze nie ma po nim takiej cudownej nagrody ;-) bedzie dobrze, zobaczysz nic nie bedzie bolalo odwazna z Ciebie kobieta przeciez :-)

witam:-)
martiko pewnie lada chwila owulacja się szykuje,,,wykresik piękny, bardzo czytelny, a co TY masz za monitor płodności???
Czarodziejko trzymam kciuki za wizytę u dentysty, ja też miałam kiedyś leczenie kanałowe, ale ból do zniesienia, będzie dobrze, dobry dentysta to nie dentysta sadysta:-D
u nas dzisiaj deszcze, mrzawa...ciemno jak w pupie!
spać się chce.
mimo wszystko miłego dnia życzę.
pozdrawiam;-)

reklama
Do góry